Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт -,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Для меня это огромная находка! Вторую неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на ресурсе и уходить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Нові квартири — це справжнє щастя

    Нові квартири — це справжнє щастя

    У Запоріжжі відселяють людей з аварійних бараків

    Проблема аварійних бараків у Запоріжжі не вирішувалася десятиліттями. І лише останніми роками її зрушили з мертвої точки, коли прийняли державну програму відселення людей зі старого житла. На першому етапі її реалізації в 2007 році виділили з держбюджету кошти на будівництво двох нових будинків у Заводському районі. У них отримали житло ті, хто проживав у найстаріших — аварійних — бараках.

    Але проблема загалом ще не була знята з порядку денного. Тому депутат обласної ради Сергій Кальцев, який, будучи нардепом у Верховній Раді попереднього скликання, разом із колегами-однодумцями працював над розробкою державної програми, ініціював створення міської програми 2008—2012 років з відселення людей зі старих будинків. Його підтримав депутат Запорізької міської ради Володимир Кальцев, який тоді обіймав посаду секретаря міськради. Міськрада затвердила цю програму. А в 2010 році з держбюджету було виділено 27 млн ??грн на придбання 58 квартир у новобудові по вулиці Рельєфна, 8. Міський бюджет виділив 2,5 млн грн на оздоблювальні роботи у цих квартирах.

    Мрії про окреме житло здійснюються. Фото Наталії ЗВОРИГІНОЇ

    Тож нині з аварійних бараків на Павло-Кічкасі 58 родин переїжджають у нові комфортні квартири. Довгі роки очікування кращої долі для тих, хто жив у бараках, споруджених ще в 1945—1947 роках, нарешті щасливо завершилися.

    — Мені 64 роки. І 60 (!) з них я прожила в бараку на Павло-Кічкасі,— в очах пенсіонерки Мюнирі Дігандірівни Кореньок сльози. — Спочатку ми всією сім’єю з батьками і чотирма братами жили в одній кімнаті. До того ж ділили її з ще однією родиною. Місця всім не вистачало — справжній вулик! Зручності — на вулиці. Тож про комфорт ніхто й не думав. Згодом сусідська родина виїхала з нашої кімнати. Брати повиростали і пішли на свої хліба, створили власні сім’ї. Я ж залишилася з батьками. А тепер вже батьків немає, тому жили в цьому самому бараці ми удвох із сином. Йому вже 40 років, а свого житла немає — ось власну сім’ю і не створив. Нині ж, упевнена, усе налагодиться. У новому будинку отримуємо прекрасну двокімнатну квартиру. Тож тепер онуків є де пестити.

    Мюниря Кореньок: «Може, тепер син одружиться»

    Один юнак з числа новоселів — 20-річний Максим Кульбіт — тримає на руках сріблясту кішечку.

    — Це наша Соня. Вона першою увійде в новий будинок. Така традиція на щастя, — каже Максим. Він працює на «Запоріжсталі» крановим машиністом і вчиться у Запорізькій інженерній академії за спеціальністю «чорна металургія» без відриву від виробництва. — Раніше в мене була кімната 12 квадратних метрів на другому поверсі в бараку по вул. Аматорська, 46. Стіл, диван і шафа, життєвого простору майже немає. А я ж уже надумав одружуватися. Моя дівчина Катя працює продавцем у магазині в селищі Скворцове. Нова квартира для нас — справжнє щастя.

    Ордери та ключі від нових апартаментів щасливчикам урочисто вручили депутат Запорізької обласної ради Сергій Кальцев і перший заступник міського голови Андрій Іванов. Кожна родина новоселів отримала ще й подарунок на входини — електрочайник. Щоб у новому домі всі домочадці могли задушевно поспілкуватися на кухні, за чашкою ароматного чаю.

    — Це житло високого класу, — каже директор компанії «Комунтех», що проводила оздоблювальний ремонт квартир, Сергій Венедиктов. — Квартири просторі, площа трикімнатної, наприклад, майже 100 квадратних метрів. Для їх оздоблення ми використовували тільки високоякісні матеріали. Новоселам досить лише повісити люстри і розмістити меблі — і можна жити.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Що таке поручительство по-українськи?

    Найбільше своє поширення порука отримала в кредитних правовідносинах між банками та їх позичальниками

    Начальник УМВС Полтавщини Едуард Федосов привітав ЮІРівців з перемогою на Харківщині

    З першим місцем у третьому зональному турі Всеукраїнської гри клубів веселих та найкмітливіших юних інспекторів дорожнього руху, що проходив у Харкові, начальник УМВС Полтавщини особисто, у присутності ...

    Назначен новый прокурор города Киева

    Сегодня, 21 ноября, Генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка назначил на должность прокурора города Киева Николая Бескишкого. Об этом сообщил Отдел связей со средствами массовой информации ...

    Із варяг у греки

    У білоруському агромістечку Олександрія Могильовської області пройшло засідання Асоціації торгово-промислових палат (ТПП) Придніпровя.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb