Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Очень оригинальный, интересный и абсолютно не похожий на другие сайт! Я хочу поддержать Вас материально. Как это можно организовать?

Этот портал - отпад. Thanky! Без всякого сомнения полезный и простой в пользовании портал.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про поновлення строку для подання апеляційної скарги на рішення Господарського суду Львівської області від 18 листопада 2014 року у справі № 914/195 - Львівський апеляційний господарський суд - Данко Л.С.

  1. ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
  2. УХВАЛА

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

79010, м.Львів, вул.Личаківська,81

_________________________________________________________________________________________________________

УХВАЛА

15.12.14                                                                       Справа № 914/1951/13

Суддя Львівського апеляційного господарського суду Данко Л.С. розглянувши клопотання Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради, № 2302-вих 3187 від 08.12.2014 р. (вх. № 01-05/5844/14 від 11.12.2014 р.),

про поновлення строку для подання апеляційної скарги

на рішення Господарського суду Львівської області від 18 листопада 2014 року

у справі № 914/1951/13 (суддя М.Р.Король),

порушеній за первісним позовом Прокурора Галицького району міста Львова, в інтересах держави в особі:

Позивача: Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради, місто Львів,

До відповідача: Дочірнього підприємства «Албіс Компані» Товариства з обмеженою відповідальністю «Діаніум Трейдінг Ко Лімітед», Республіка Кіпр, м. Львів,

Про: стягнення 123084,50 грн. неустойки, зобов’язати звільнити та повернути орендодавцеві нежитлові приміщення на вул. Коперника, 5 у місті Львові загальною площею 137,7 кв.м. (підвал). (з урахуванням заяви про зменшення позовних вимог № 270/14 від 23.01.2014 р.)(том ІІ, а. с. 56).

За зустрічним позовом

Позивача: Дочірнього підприємства «Албіс Компані» Товариства з обмеженою відповідальністю «Діаніум Трейдінг Ко Лімітед», Республіка Кіпр, м. Львів,

До відповідача: Управління комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради, місто Львів,

Про: визнання недійсним з моменту укладення договору оренди нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) № Г-6709-8 від 22 жовтня 2008 року, укладеного між Управлінням комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради (орендодавець) та Дочірнім підприємством «Албіс Компані» Товариства з обмеженою відповідальністю «Діаніум Трейдінг Ко Лімітед», Республіка Кіпр та стягнення судового збору.

ВСТАНОВИВ:

Скаржником у справі подано клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження, оскільки в судовому засідання 18.11.2014 р. було оголошено вступну та резолютивну частину судового рішення.

Повний текст оскаржуваного рішення оформлено та підписано 24.11.2014 р. та на адресу скаржника рішення надійшло значно пізніше.

Відтак скаржник вважає, що апеляційний строк (10-денний термін) для оскарження рішення, встановлений ст. 93 ГПК України, було пропущено з поважної причини.

Розглянувши вказане клопотання, суддя прийшов до висновку про його обґрунтованість та визнає його таким, що підлягає до задоволення.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 86, 93 ГПК України, суддя Львівського апеляційного господарського суду, -

УХВАЛИВ:

Поновити Управлінню комунальної власності Департаменту економічної політики Львівської міської ради встановлений для апеляційного оскарження строк по справі № 914/1951/13.

Головуючий суддя                                                                                Данко Л.С.

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

Возможно, это Вас заинтересует

Інвалідам полегшили користування автівками

Кабінет Міністрів своєю постановою вніс зміни до Порядку забезпечення інвалідів автомобілями з метою його удосконалення. Проект відповідного документа підготували фахівці Мінсоцполітики.

Законодательство о ВСЮ требует системного усовершенствования, – А.Лавринович

Законодательство, регулирующее деятельность Высшего совета юстиции, требует системного усовершенствования. Об этом заявил Председатель Высшего совета юстиции Александр Лавринович, отвечая на ...

Українські вчені відкрили нову комету

Астроном Геннадій Борисов, співробітник Кримської станції Астрономічного інституту імені Штернберга МГУ (ДАІШ), відкрив нову комету.

Фото, надіслані марсоходом «Допитливим», підтверджують, що Марс дуже схожий на Землю

Науковці НАСА кажуть, що, судячи з нових зображень, переданих марсоходом Curiosity, Марс схожий на Землю значно більше, ніж ми очікували.

05145472d80649777fc2d927daedc5fb