Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Всем большое спасибо. Этот интернет проект,действительно, на данный момент - единственный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет проект удобен в пользовании. На нем здорово работать - просто и быстро.

Этот ресурс не просто друг - этот ресурс, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт интересными видеоидеями!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Підробляють навіть... воду

    Підробляють навіть... водуВоду на продаж набирали зі свердловини біля туалету. Приблизно 18 тисяч людей (якщо вважати, що на одного покупця — один полімерний бутель) купили і випили воду під маркою, що сповіщала, ніби набрана вона в затишному сосновому борі. Їхнє щастя, що не знали, у яких умовах виготовляли цю розрекламовану як артезіанську, чисту й цілющу воду. Насправді діставали воду із глибини всього — 19,5 метра зі свердловини, яка перебувала в безпосередній близькості від туалету та вигрібної ями на приватному подвір’ї в Новоайдарському районі. Вигідний бізнес організували двоє заповзятливих жителів Сєверодонецька.

    Як встановили співробітники управління СБУ в Луганській області, з початку минулого року вони налагодили систематичний видобуток питної води. Воду розливали в полімерну тару в спеціально обладнаному цеху, який, втім, не відповідав санітарним нормам, і реалізовували жителям та підприємствам регіону з етикетками незареєстрованої торгової марки. Правоохоронці у взаємодії з фахівцями Головного управління Держсанепідслужби в Луганській області встановили численні порушення вимог санітарного законодавства.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Головою ради суддів загальних судів обрано Павла Гвоздика

    17 березня 2014 року відбулося засідання ради суддів загальних судів, на якому відповідно до частини четвертої статті 122 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" прийнято рішення № 30 ...

    Службова записка (щодо особливостей заповнення граф митних декларацій), Державна митна служба України

    Департаменту митних інформаційних технологій та статистики Службова записка Надаємо інформацію стосовно особливостей заповнення граф митних декларацій( z0374-12 ) (далі — МД) при митному оформленні товарів, транспортних засобів, що ввозяться на митну територію України фізичними особами відповідно до Порядку заповнення митних декларацій на бланку єдиного адміністративного документа( z1372-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 30.05.2012 № 651, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.08.2012 за № 1372/21684:

    Щодо зняття з обліку фізичної особи - підприємця, яка обрала спрощену систему оподаткування, Пенсійний фонд України

    (Витяг) Пенсійний фонд України розглянув лист щодо зняття з обліку фізичної особи — підприємця, яка обрала спрощену систему оподаткування, і повідомляє.

    Про визнання такими, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України Відповідно до законів України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), "Про природні монополії"( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb