Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал суперовый! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще! Дерзайте!

Огромное спасибо за этот огромнейший труд, который Вы делаете ежедневно для пользователей.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Працівники ДАІ Київщини затримали автомобіль, що перебував у розшуку

    Працівники ДАІ Київщини затримали автомобіль, що перебував у розшукуВиділити серед потоку транспорту саме це авто, правоохоронцям допомогла техніка. На стаціонарному посту ДПС ДАІ спрацював сигнал від комплексу «ВІДЕОКОНТРОЛЬ — Рубіж» про знаходження автомобіля «ВАЗ 21074» у розшуку.

    Інспектор ДАІ подав водієві знак про зупинку. В салоні авто, що рухалося в напрямку Києва, окрім водія, знаходилися ще чотири пасажири. На вимогу пред’явити реєстраційні документи, водій повідомив, що забув їх у дома.

    Однак в правих передніх дверцятах був відсутній замок, в салоні розібраний замок запалювання, а під час перевірки автомобіля по інформаційних базах ДАІ було встановлено, що він перебуває в розшуку з 3 березня 2013 року та розшукується Уманським райвідділом внутрішніх справ. Наразі автомобіль затримано, проводяться слідчі дії.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    В Україні з’явилася інтернет-книга з гіперпосиланнями: скачати її можна безплатно

    В Україні одному з видавництв вийшла перша в країні книга, з'єднана гіперпосиланнями з багатьма різноманітними сторінками в інтернеті.

    У міського голови — тверда «четвірка»

    Посадовці Рівного вирішили перевірити власні знання з рідної мови. Тож конференц-зала на півгодини перетворилася на шкільний кабінет: міський голова Володимир Хомко зосереджений, наче першокласник, ...

    Невідкладна допомога «пошвидшає»

    Сумська міська станція швидкої допомоги одержала 10 нових автомобілів, оснащених за останнім словом невідкладної медицини. Автівки мають кардіографи, дефібрилятори, пологові пакети тощо.

    Про новий склад Комісії при Президентові України з питань громадянства, Президент України

    Указ  Президента України 1. На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 30 квітня 2005 року № 740( 740/2005 ) «Про Комісію при Президентові України з питань громадянства» (зі змінами, внесеними Указами від 19 серпня 2010 року № 826 та від 16 січня 2013 року № 24) затвердити новий персональний склад Комісії при Президентові України з питань громадянства (додається).

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb