Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Очень оригинальный, интересный и абсолютно не похожий на другие сайт! Я хочу поддержать Вас материально. Как это можно организовать?

Этот интернет портал просто удивительный.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про затвердження Інструкції про порядок ведення єдиного обліку в органах і підрозділах внутрішніх справ України заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події та положень про комісії, Міністерство внутрішніх справ УкраїниЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Наказ МВС України 19.11.2012  № 1050 ( z2095-12 )

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 17 грудня 2012 р. за № 2096/22408

    ПОЛОЖЕННЯ про комісію головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті, районних, районних у містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ України з контролю за станом обліково-реєстраційної дисципліни

    І. Загальні положення

    1.1. Комісія головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті (далі — ГУМВС, УМВС) з контролю за станом обліково-реєстраційної дисципліни в структурних підрозділах та районних, районних в містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ України (далі — комісія) створюється з метою координації дій структурних підрозділів та районних, районних в містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ України з питань контролю за станом обліково-реєстраційної дисципліни, ведення єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

    1.2. Склад комісії затверджується наказами начальників ГУМВС, УМВС.

    1.3. У своїй діяльності комісія керується Конституцією України ( 254к/96-ВР ), законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, а також нормативно-правовими актами МВС України.

    1.4. До складу комісії входять керівники структурних підрозділів ГУМВС, УМВС, на яких покладаються обов'язки з контролю за станом ведення єдиного обліку в органах і підрозділах внутрішніх справ України заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

    1.5. Головою комісії призначається перший заступник начальника ГУМВС, УМВС — начальник слідчого управління (відділу).

    1.6. Заступниками голови комісії призначаються заступник начальника — начальник кримінальної міліції, начальник штабу ГУМВС, УМВС, а її секретарем — працівник підрозділу, який здійснює контроль за станом обліково-реєстраційної дисципліни.

    II. Організація роботи

    2.1. Комісія працює згідно з планом, який затверджується виключно головою комісії один раз на півріччя.

    2.2. Засідання комісії відбуваються не рідше одного разу на квартал. Рішення комісії є правомочним за наявності на засіданні більше двох третин її членів.

    2.3. Рішення, висновки та рекомендації комісії оформляються протоколом, який затверджується її головою, а у випадках відсутності — його заступником і підписується секретарем.

    2.4. У разі потреби витяг з протоколу засідання комісії надсилається заінтересованим структурним підрозділам.

    2.5. Підготовка матеріалів на засідання комісії ведеться відділеннями (сектором, групою) з контролю за станом обліково-реєстраційної дисципліни штабу ГУМВС, УМВС на підставі проведених інспекторських, контрольних і цільових перевірок підрозділів та районних, районних в містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ. На засіданні також розглядаються питання додержання законності при прийнятті та реєстрації заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

    2.6. Рішення, висновки та рекомендації, прийняті на засіданні комісії, обов'язкові для виконання структурними підрозділами ГУМВС, УМВС та районними, районними в містах, міськими управліннями (відділами), лінійними управліннями (відділами) внутрішніх справ.

    III. Права комісії

    3.1. Комісія в належних до її компетенції питаннях має право:

    3.1.1. Заслуховувати на своїх засіданнях звіти керівників структурних підрозділів ГУМВС, УМВС, начальників районних, районних в містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ і голів відповідних комісій.

    3.1.2. Приймати рішення, робити висновки, давати рекомендації та роз'яснення, а також вносити пропозиції щодо вжиття заходів реагування на виявлені недоліки і притягнення до відповідальності винних посадових осіб органів внутрішніх справ.

    3.2. У необхідних випадках вимагати від керівників структурних підрозділів ГУМВС, УМВС, начальників районних, районних в містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ документи з розглянутих питань, письмові пояснення про причини недоліків та вжиті заходи щодо їх усунення.

    IV. Голова комісії (заступники голови комісії)

    4.1. Скликає комісію і запрошує до участі в її роботі представників структурних підрозділів ГУМВС, УМВС та районних, районних в містах, міських управлінь (відділів), лінійних управлінь (відділів) внутрішніх справ.

    4.2. Веде засідання комісії. Скеровує її діяльність на досягнення якісних показників у зміцненні стану обліково-реєстраційної дисципліни і попередження порушень законності при формуванні єдиного обліку в органах і підрозділах внутрішніх справ України заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

    4.3. У разі відсутності голови комісії його обов'язки виконує заступник голови комісії.

    V. Секретар комісії

    5.1. Розробляє проекти планів роботи комісії, забезпечує ознайомлення з ними заінтересованих посадових осіб структурних підрозділів ГУМВС, УМВС та міських, районних, лінійних органів внутрішніх справ.

    5.2. Здійснює контроль за своєчасним надходженням матеріалів для розгляду на засіданні комісії, забезпечує ознайомлення з ними керівників структурних підрозділів та посадових осіб органів внутрішніх справ.

    5.3. Інформує членів комісії та осіб, запрошених на її засідання, про час та місце його проведення.

    5.4. Веде протоколи засідань комісії.

    5.5. Доводить рішення комісії до виконавців, контролює додержання строків виконання передбачених заходів.

    5.6. Забезпечує ведення діловодства комісії шляхом формування окремої справи.

    Перший заступник начальника Головного штабу МВС України полковник міліції

    В. З. Дитюк

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    За год в России за коррупцию были осуждены 9,5 тыс. человек

    В 2013 году за коррупционные преступления в России были осуждены 9,5 тыс. человек. Об этом сообщил председатель Верховного суда России Вячеслав Лебедев на семинаре-совещании председателей республиканских, ...

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 25.10.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Острів трипільських загадок

    Сімдесяті роки минулого століття остаточно визначили долю прибережних просторів каньйонної частини Дністра: їх мали затопити під час будівництва каскаду ГЕС. Але перед тим, як навіки опинитися ...

    У боротьбі за знання виживає спритніший

    Але й досі він не прижився в українському освітньому просторі. Згадую себе на першому курсі. Незрозумілим було все, а головне лякало навчання в абсолютно нових умовах і самостійно. Проте з часом ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb