Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот портал - на данный момент - неповторимый в своем роде. Хорошо, что есть такие нужные сайты. Портал весьма удобен в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто, удобно,быстро.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Інспектори ДАІ затримали чоловіка, який намагався дати хабар

    Інспектори ДАІ затримали чоловіка, який намагався дати хабарНа Чернігівщині порушник правил дорожнього руху спробував дати хабара інспектору ДПС. У результаті, його дії були задокументовані згідного з чинним законодавством.

    На стаціонарному посту ДАІ імені Василя Кичка, що поблизу Вертіївки Ніжинського району, ніс службу наряд у складі інспектора роти ДПС ДАІ при УМВС України в Чернігівській області старшого сержанта Олега Лінцова та інспектора ДПС сержанта Анатолія Талалаївського.

    Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, інспектори зупинили автомобіль «Опель», водій якого не був прищебнутий пасками безпеки. Під час складання протоколу про скоєння правопорушення відповідно до статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення 46-річний водій (мешканець Вертіївки) запропонував владнати справу «по-доброму» і простягнув інспектору 50-гривневу купюру.

    Інспектори задокументували факт дачі хабара та передали матеріали до чергової частини УДАІ УМВС.

    Так, окрім протоколу за порушення правил користування ременями безпеки, згідно з якими водієві загрожує штраф від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на водія склали ще й матеріали згідно зі статтею 369 Кримінального кодексу України (давання хабара), що передбачає покарання вже у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або й обмеженням волі на строк від двох до п’яти років.

    Наразі відкрите кримінальне провадження та ведеться слідство.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про видачу, визнання недійсними, видачу дубліката, керуючого санацією, ліквідатора), Міністерство юстиції України

    Про видачу, визнання недійсними, видачу дубліката, анулювання та скасування рішення про видачу ліцензії на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

    Про формування державного інтервенційного фонду у 2013/14 маркетинговому періоді, Кабінет Міністрів України

    Про формування державного інтервенційного фонду у 2013/14 маркетинговому періоді Кабінет Міністрів України постановляє: Дозволити Аграрному фонду здійснювати у 2013/14 маркетинговому періоді не пов’язану з державним ціновим регулюванням закупівлю об’єктів державного цінового регулювання, перелік( 181-2013-п ) яких затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. № 181 "Про затвердження переліку об’єктів державного цінового регулювання з визначенням періодів такого регулювання у 2013-2014 роках" (Офіційний вісник України, 2013 p., № 23, ст. 782), за цінами, не вищими середньозважених цін рівноваги (фіксингу), що склалися протягом останніх трьох торгових сесій на Аграрній біржі та сертифікованих нею акредитованих товарних біржах, але не нижчими більш як на 20 відсотків мінімальної інтервенційної ціни та не вищими більш як на 20 відсотків максимальної інтервенційної ціни, встановлених на поточний маркетинговий період для відповідного об’єкта державного цінового регулювання.

    Рекомендації Венеціанської комісії сприяють реформам

    За останні три роки Венеціанська комісія 14 разів надавала свої висновки і рекомендації у сфері здійснення конституційно-правових реформ в Україні, сказав Віктор Янукович під час зустрічі з ...

    У Марії Заньковецької гостювали Едіт Піаф і Марлен Дітрих

    У місті Ніжині, що на Чернігівщині, вже увосьме відшумів теплий і емоційний театральний фестиваль жіночої творчості, традиційно приурочений першому виходу на професійну сцену видатної артистки, ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb