Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет проект отличный! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

Для меня это находка! Уже неделю зависаю на сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про результати роботи за I півріччя 2013 року та затвердження фінансових планів державних підприємств, установ, організацій та об'єднань, та господарських товариств, щодо яких Міненерговугілля здійснює управління корпоративними правами держави, Міністерство енергетики та вугільної промисловості УкраїниКОЛЕГІЯ МІНІСТЕРСТВА ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

  1. 31.10.2013  № 3.3
  2. Про результати роботи за I півріччя 2013 року та затвердження фінансових планів державних підприємств, установ, організацій та об'єднань, що належать до сфери управління Міненерговугілля, та господарських товариств, щодо яких Міненерговугілля здійснює управління корпоративними правами держави

    Вугільна галузь

    За 6 місяців 2013 року вугледобувними підприємствами Міненерговугілля видобуто 11,2 млн. тонн рядового вугілля, що на 0,9 млн. тонн або на 7,7% менше, ніж у відповідному періоді минулого року.

    Обсяг готової товарної вугільної продукції, виробленої державними підприємствами, за січень — червень 2013 року становив 8,0 млн. тонн, що на 0,1 млн. тонн або на 1,5% більше, ніж у відповідному періоді 2012 року. Відповідно до структури готової товарної продукції, збільшився обсяг реалізації вугілля у рядовому вигляді на 1,0 млн. тонн, але зменшено випуск продуктів збагачення на 0,9 млн. тонн.

    Крім змін у структурі реалізації вугільної продукції, протягом I півріччя 2013 року змінювалась і цінова політика на неї. Середня ціна 1 тонни товарної вугільної продукції становила 504,77 грн., що на 108,2 грн. або на 17,7% менше, ніж у 2012 році.

    Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.04.2005 № 95-р( 95-2005-р ) "Про складання фінансових планів" станом на 30.08.2013 Міністерством розглянуто та затверджено фінансові плани на 2014 рік 44 підприємств вугільної галузі, які належать до сфери його управління, здійснюють фінансово-господарську діяльність та не отримують державну підтримку з державного бюджету.

    Електроенергетична галузь

    За I півріччя 2013 року державними підприємствами отримано доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) в обсязі 2658,8 млн. грн. (в т. ч. ПДВ — 434,9 млн. грн.), що на 307,9 млн. грн. більше, ніж передбачено їх фінансовими планами.

    Загальний обсяг доходів у звітному періоді становить 4542,0 млн. грн., що більше від обсягу доходів, передбачених планами, на 486,0 млн. гривень.

    У загальному обсязі фактичних витрат за I півріччя 2013 року в сумі 4719,1 млн. грн. виробнича собівартість становить 2198,7 млн. грн. Зазначений обсяг більше запланованого показника на 419,9 млн. гривень.

    Адміністративні витрати за фактом становлять 114,2 млн. грн., що менше запланованих на 3,8 млн. гривень.

    Із 29 державних підприємств, які надавали звіти Міненерговугілля щодо виконання показників фінансових планів, 15 підприємств отримали прибуток, 14 підприємств мали збитки.

    Значні суми збитків отримано:

    ДП "Криворізька ТЕЦ" (106,6 млн. грн.), ДП "Зуївська ТЕЦ" (28,9 млн. грн.) та ДП "Регіональні електричні мережі" (21,9 млн. грн.).

    Проблема скорочення кількості збиткових підприємств перебуває на постійному контролі Міненерговугілля. Щокварталу здійснюється аналіз їх фінансово-господарської діяльності, а також аналіз причин, що вплинули на результати діяльності підприємств. Підприємствами, які працювали збитково у I півріччі 2013 року, розроблені заходи щодо ліквідації збитковості, до найбільш впливових з яких належать:

    - нарощування обсягів виробництва та виконання виробничих програм;

    - впровадження нових технологій;

    - зниження собівартості продукції шляхом мінімізації витрат;

    - модернізація існуючого обладнання та вдосконалення технології виробництва продукції;

    - залучення інвестицій.

    Відповідно до статті 75 Господарського кодексу України( 436-15 ) фінансові плани ДП НЕК "Укренерго", ПАТ "Укргідроенерго" та ДП НАЕК "Енергоатом" на 2014 рік підлягають затвердженню Кабінетом Міністрів України до 31.12.2013.

    Із 35 фінансових планів підприємств електроенергетичної галузі, які затверджує Міненерговугілля:

    затверджено 11 фінансових планів, не затверджено — 24 фінплани, які проходять процедуру узгодження в Міністерстві.

    Нафтогазова галузь

    За I півріччя 2013 року державними підприємствами отримано доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) в обсязі 72,7 млн. грн. (у т. ч. ПДВ — 7,6 млн. грн.), що на 0,7 млн. грн. більше, ніж передбачено фінансовими планами.

    Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції за фактом I півріччя 2013 року становить 65,2 млн. грн., що менше, ніж заплановані обсяги, на 0,1 млн. гривень.

    Загальний обсяг доходів у звітному періоді становить 73,8 млн. грн., що більше від обсягу доходів, передбачених планами, на 4,3 млн. грн.

    У загальному обсязі фактичних витрат за I півріччя 2013 року у сумі 71,3 млн. грн. виробнича собівартість дорівнює 53,0 млн. грн. Зазначений обсяг більше запланованого показника на 4,1 млн. гривень.

    Адміністративні витрати за фактом становлять 8,4 млн. грн., що менше запланованих на 2,2 млн. гривень.

    Податок на прибуток нараховано відповідно до податкового обліку. Фактичний обсяг становить 1,1 млн. гривень.

    У I півріччі 2013 року зведений показник чистого прибутку державних підприємств становив 2,4 млн. грн. При цьому прибутку отримано 10,1 млн. грн., збиток становив — 7,7 млн. гривень.

    Питання скорочення кількості збиткових підприємств перебуває на постійному контролі Міненерговугілля. Щокварталу здійснюється аналіз їх фінансово-господарської діяльності, а також аналіз причин, що вплинули на результати діяльності підприємств. Підприємствами, які працювали збитково у I півріччі 2013 року, розроблені заходи щодо ліквідації збитковості, до найбільш впливових належать:

    - залучення інвестицій;

    - нарощування обсягів виробництва та виконання виробничих програм;

    - впровадження нових технологій;

    - зниження собівартості продукції шляхом мінімізації витрат;

    - модернізація наявного обладнання.

    У поточному році на погодження до Міненерговугілля подано проекти фінансових планів на 2014 рік НАК "Нафтогаз України", ПАТ "Укртранснафта", ДАТ "Чорноморнафтогаз". Не подано — ПАТ "Укртрансгаз" і ПАТ "Укргазвидобування".

    З метою забезпечення затвердження у відповідний строк річних фінансових планів державних підприємств, установ, організацій та об'єднань, що належать до сфери управління Міненерговугілля, та господарських товариств, щодо яких Міненерговугілля здійснює управління корпоративними правами держави, колегія ВИРІШИЛА:

    1. НАК "Нафтогаз України" (Бакулін Є.М.):

    - забезпечити безумовне подання до Міненерговугілля погоджених НАК "Нафтогаз України" фінансових планів на 2013 рік підприємств, основним акціонером яких є Компанія, зокрема: ПАТ "Укргазвидобування", ПАТ "Укртрансгаз" і ДАТ "Чорноморнафтогаз";

    Термін: листопад 2013 року

    - забезпечити подання на погодження до Міненерговугілля проекту Прогнозного балансу надходження та розподілу природного газу в Україні на 2014 рік та розрахованих відповідно до нього проекту фінансового плану НАК "Нафтогаз України" на 2014 рік та погоджених Компанією фінансових планів ПАТ "Укргазвидобування", ПАТ "Укртрансгаз", ДАТ "Чорноморнафтогаз" на 2014 рік.

    Термін: листопад 2013 року

    2. Керівникам підприємств, що належать до сфери управління Міненерговугілля:

    Вжити заходів щодо дотримання показників доходів та витрат, передбачених фінансовими планами на поточний рік. Звернути увагу, що у разі незатвердження (непогодження) річного фінансового плану суб'єкти господарювання можуть здійснювати видатки відповідно до Порядку( 899-2012-п ), який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 3 жовтня 2012 року № 899.

    Термін: постійно

    3. НАК "Нафтогаз України" (Бакулін Є.М.) внести зміни до фінансового плану Компанії на 2013 рік як окремої юридичної особи, а саме: "по статті В-КІ-003 (Буріння пошуково-розвідувальне) замість цифри "0" записати — 1164,106 млн. грн., та по статті В-ВВ-039 (Сейсміка та тематика) замість цифри "0" записати — 1876,667 млн. грн.".

    Термін: листопад 2013 року

    4. Заступнику Міністра — керівнику апарату Бондаренку А. Ю. (Бакулін Є.М.) внести на розгляд і затвердження Кабінету Міністрів України пропозиції щодо внесення змін до фінансового плану НАК "Нафтогаз України" на 2013 рік як окремої юридичної особи.

    Термін: листопад 2013 року

    Голова колегії

    Е. Ставицький

    {Текст взято з сайту Міненерговугілля України http://mpe.kmu.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про затвердження Порядку надання комплексної медичної допомоги вагітній жінці під час небажаної вагітності, форм первинної облікової документації та інструкцій щодо їх заповнення, Міністерство охорони здоров'я України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 червня 2013 р. за № 1095/23627 Про затвердження Порядку надання комплексної медичної допомоги вагітній жінці під час небажаної вагітності, форм первинної облікової документації та інструкцій щодо їх заповнення

    Про внесення змін до наказу Державного казначейства України від 28.11.2000 № 119, Державна казначейська служба України

    Про внесення змін до наказу Державного казначейства України від 28.11.2000 № 119 У зв'язку з набранням чинності Митним кодексом України( 4495-17 ) від 7 червня 2012 року № 4915-VI та з метою забезпечення повноти та достовірності відображення у бухгалтерському обліку операцій по виконанню державного бюджету НАКАЗУЮ:

    Держателів карток за рік побільшало на чверть

    За даними Нацбанку, торік загальна кількість платіжних карток в обігу зросла на 20,6% та станом на 1 січня 2013 року становить 69 826 тисяч одиниць.

    У вундеркінда свій погляд на історію

    Минулого літа, в Міжнародний день захисту дітей, вундеркінду зі Звенигородки на Черкащині Віталику Нечаєву пощастило поспілкуватися з Президентом України Віктором Януковичем і навіть потиснути ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb