Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет проект - офигенный. Чрезвычайно нужный и в тоже время функциональный ресурс.

Добрый день!. Случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

В очікуванні мокрих печаток

    В очікуванні мокрих печатокВИБОРИ-2012

    Остаточні результати перегонів ще попереду

    Прогнози, як відомо, поділяються на три різновиди: точні, неточні й наукові. Виборча кампанія зазвичай лише після її остаточного завершення стає цариною для дослідження і глибинного аналізу науковців. Поки що суспільство й політичні сили дискутують довкола відмінностей результатів екзит-полів і тих даних, про які час від часу повідомляє ЦВК, відповідно до кількості оброблених протоколів, що надійшли з окружних виборчих дільниць.

    Вітчизняні політологи вже оприлюднили певне занепокоєння «ножицями» з різницею п’ять відсотків. А директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна висловила підозру щодо тривалості підрахунку голосів штабістами ЦВК: мовляв, «надто довго рахують».

    Своєрідним лакмусовим папірцем на достовірність будь-якого протоколу є так звана «мокра» печатка: якщо її немає, вочевидь не все гаразд у Данському королівстві. Причім тут доречно сказати добре слово про авторів чинного закону про вибори: вони передбачили право всіх кандидатів у народні депутати отримати копії з протоколів виборчих комісій, під якими вже стоїть така печатка. І цим значно унеможливили ймовірну подальшу фальсифікацію результатів народного волевиявлення. До того ж усі чисті протоколи пронумеровані, обраховані й передані на зберігання до окружних комісій.

    А тим членам дільничних та окружних комісій, в кого й досі руки сверблять щось «підмарафетити», незайве нагадати, що Кримінальний кодекс передбачає за такі негідні дії не ефемерний суспільний осуд, а тюремне ув’язнення строком від двох до шести років.

    Закордонні спостерігачі й місії, які працюють на цьогорічних виборах, також не поспішають виносити свої остаточні вердикти, а вказують на загальні проблеми вітчизняного виборчого процесу.

    Приміром, глава місії Канади пані Рейнелла Андрійчук (загалом у цій місії 65 довгострокових і 365 короткострокових спостерігачів) завважила в розмові з головою ЦВК Володимиром Шаповалом на, цитуємо, «загадковий підхід до формування виборчих комісій», слабку підготовку членів цих комісій, неоднозначну реакцію громадян на встановлення відеоспостереження: побоювання виборців щодо фіксації їхнього волевиявлення.

    А от навряд чи збільшиться довіра вітчизняного суспільства до діяльності Комітету виборців України, керівництво якого в своїх оцінках чомусь розділило вибори загалом і вибори в мажоритарних округах, напевно забувши, що в останніх обирається половина майбутнього парламенту і де, за словами заступника голови ЦВК Андрія Магери, якраз «спостерігається досить високий рівень корупціогенності».

    Громадянська мережа «Опора», яка через хакерські атаки оприлюднила свої спостереження лише опівдні 30 жовтня, була суворішою в своїх попередніх висновках, зазначивши, що парламентські вибори не відповідали базовим демократичним стандартам, і продемонструвала цифри і факти наймасовіших протиправних дій і зловживань. Найбільше занепокоєння у громадських активістів викликали такі вже трохи призабуті рудименти попередніх брудних виборчих технологій, як порушення та розкриття таємниці голосування, незаконна видача громадянам бюлетенів для голосування і «каруселі».

    З 12 години 30 жовтня діяльність ЦВК набула форми безперервного засідання. Відповідно до чинного Закону «Про вибори народних депутатів України», у такий спосіб тут прийматимуть і розглядатимуть протоколи окружних комісій з мокрими печатками. Піонерами процесу стали дві окружні комісії — № 45 (Донеччина) та № 146 (Полтавщина).

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про підписання Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Судан про співробітництво у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях, Кабінет Міністрів України

    Про підписання Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Судан про співробітництво у сфері дослідження та використання космічного простору в мирних цілях

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення зміни до статті 21 Закону України "Про судову експертизу" щодо кадрового забезпечення, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення зміни до статті 21 Закону України "Про судову експертизу" щодо кадрового забезпечення (реєстр. № 2144), поданий Кабінетом Міністрів України.

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1333, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1333 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1333( 1333-2007-п ) "Про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України" (Офіційний вісник України, 2007 р., № 89, ст. 3257; 2011 р., № 63, ст. 2503; 2013 р., № 33, ст. 1158) зміни, що додаються.

    Защита права интеллектуальной собственности судом

    Субъект права интеллектуальной собственности в случае нарушения его прав должно право обратиться в суд за защитой этих прав.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb