Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Привет!. Абсолютно случайно набрел на сайт, чему сильно рад и доволен! С огромным удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Желаю материального благополучия и творческих успехов!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про внесення змін до Порядку та умов користування Єдиним реєстром об'єктів державної власності, Фонд державного майна УкраїниФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 06.08.2013  № 1535
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2013 р. за № 1470/24002

    Про внесення змін до Порядку та умов користування Єдиним реєстром об'єктів державної власності

    На виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 року № 467( 467-2004-п ) "Про затвердження Положення про Єдиний реєстр об'єктів державної власності" (із змінами) та з метою приведення нормативно-правових актів Фонду державного майна України у відповідність із чинним законодавством України НАКАЗУЮ:

    1. Внести зміни до Порядку та умов користування Єдиним реєстром об'єктів державної власності( z0400-05 ), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 23 березня 2005 року № 622, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 квітня 2005 року за № 400/10680, виклавши його у новій редакції, що додається.

    2. Управлінню інформаційних технологій та моніторингу Департаменту біржової діяльності та інформаційних технологій забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

    3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду відповідно до функціональних обов’язків.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Голова Фонду

    О. Рябченко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Фонду державного майна України 23.03.2005  № 622 (у редакції наказу Фонду державного майна України 06.08.2013 № 1535)

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2013 р. за № 1470/24002

    ПОРЯДОК та умови користування Єдиним реєстром об'єктів державної власності

    1. Цей Порядок визначає вимоги щодо надання інформації (відомостей та/або витягу) з Єдиного реєстру об’єктів державної власності (далі — Реєстр).

    2. У цьому Порядку терміни вживаються у значеннях, наведених у Положенні про Єдиний реєстр об’єктів державної власності ( 467-2004-п ), затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 року № 467 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2005 року № 142).

    3. Розпорядником Реєстру є Фонд державного майна України (далі — Розпорядник).

    4. Користувачами Реєстру є органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації та громадяни (далі — користувачі).

    5. Надання інформації з Реєстру є безоплатним для всіх користувачів у межах їх повноважень, визначених чинним законодавством.

    6. Інформація щодо наявності окремих об’єктів у Реєстрі, узагальнені показники по групах об’єктів та в цілому за всіма об'єктами державного сектору економіки надаються через офіційний веб-сайт Розпорядника.

    7. З Реєстру за письмовим запитом надаються:

  3. відомості про об’єкти відповідно до структури даних Реєстру, зміст яких визначається Розпорядником;
  4. витяг з Єдиного реєстру об’єктів державної власності щодо державного майна, форма якого наведена у додатку до цього Порядку (далі — витяг).

    8. Письмовий запит для отримання відомостей або витягу подається Розпоряднику із зазначенням:

  5. мети запиту;
  6. необхідної інформації (відомостей та/або витягу) з Реєстру та відомостей, які ідентифікують об’єкт (відповідно до структури даних Реєстру);

  7. дати направлення письмового запиту.
  8. 9. Витяг по окремому об’єкту надається лише:

    суб’єкту, який здійснює функції з управління об’єктом державної власності (далі — суб’єкт управління);

  9. юридичній особі, на балансі якої перебуває об’єкт державної власності;
  10. органам державної влади, їх посадовим особам у разі, якщо запит зроблено у зв’язку із виконанням ними повноважень, передбачених чинним законодавством.

  11. 10. Умови надання інформації з Реєстру за письмовим запитом:
  12. 1) якщо інформація про юридичну особу та майно, що обліковуються в Реєстрі, відповідає запитуваній інформації та збігається з відомостями Реєстру, інформація надається відповідно до пункту 7 цього Порядку;

    2) якщо юридична особа та майно обліковуються в Реєстрі, але інформація про майно, яка зазначена у запиті, не збігається з відомостями Реєстру або якщо майно не обліковується в Реєстрі, але юридична особа, яка є балансоутримувачем цього майна, обліковується в Реєстрі, надсилається лист суб’єкту управління, в якому зазначається про необхідність здійснення заходів з інвентаризації цього майна та надання відомостей щодо нього Розпоряднику з метою внесення змін до Реєстру відповідно до вимог Методики проведення інвентаризації об’єктів державної власності( 1121-2005-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2005 року № 1121, та Положення про Єдиний реєстр об'єктів державної власності ( 467-2004-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2004 року № 467 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2005 року № 142). Після надання відомостей для внесення змін до Реєстру запитувачу за окремим запитом надається інформація, передбачена пунктом 7 цього Порядку;

    3) якщо майно та юридична особа, яка може бути потенційним балансоутримувачем державного майна, не обліковуються в Реєстрі, надсилається лист до регіонального відділення Фонду з проханням розглянути вказаний запит та надати відповідь запитувачу.

    11. Надання інформації на письмовий запит здійснюється шляхом надсилання відповіді на адресу запитувача у строки, визначені законодавством.

    Директор Департаменту біржової діяльності та інформаційних технологій

    Ю. Яковлєв

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    2 МПа (22 кгс/см2). Коліна секторні. Конструкція та розміри (СТО 79814898 112-2009, IDT)", Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

    Про прийняття нормативного документа СОУ ЯЕК СТО 79814898 112:2013 "Деталі та елементи трубопроводів атомних станцій із корозійностійкої сталі на тиск до 2,2 МПа (22 кгс/см-2). Коліна секторні. Конструкція та розміри (СТО 79814898 112-2009, IDT)"

    Резолюция США по Украине не будет иметь обязывающего характера, — МИД

    Резолюция США по Украине не имеет, в отличие списков Магнитского, обязывающего характера. По словам директор департамента информационной политики Министерства иностранных дел говорить на сегодняшний ...

    Слова вдячності на адресу Харківської ДАІ «Дякую за небайдужість!»

    З листом подяки до Управління обласної Державтоінспекції звернувся водій автобуса, мешканець міста Полтави Роман Лавриненко, до керівництва Харківського Управління Державтоінспекції.

    Про затвердження на вересень 2012 року вирівнювальних націнок (знижок) з розрахунку на 1 МВт·год відпущеної з ОРЕ електроенергії на території здійснення ліцензованої діяльності постачальників електричної енергії за регульованим тарифом, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження на вересень 2012 року вирівнювальних націнок (знижок) з розрахунку на 1 МВт·год відпущеної з ОРЕ електроенергії на території здійснення ліцензованої діяльності постачальників електричної енергії за регульованим тарифом

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb