Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо за этот огромнейший труд, который Вы делаете ежедневно для пользователей.

Да, тут много нужной информации. Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - молодцы.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Сьогодні збірна України полетіла до Польщі

    Сьогодні збірна України полетіла до ПольщіУ четвер збірна України чартерним рейсом з аеропорту «Бориспіль» взяла курс на Варшаву, де днем пізніше проведе черговий матч відбірного циклу ЧС-2014 проти збірної Польщі, передає УНІАН.

    Як повідомили у Федерації футболу України, з числа тих футболістів, які були викликані в розташування української національної команди для підготовки до майбутнього поєдинку, до столиці Польщі не вирушив лише півзахисник «Дніпра» Євген Коноплянка, який відчуває проблеми з хребцями, і зіграти у Варшаві не зможе.

    Таким чином, у матчі з поляками головний тренер збірної України Михайло Фоменко зможе розраховувати на 24-х виконавців. 18 з них сформують заявку на поєдинок.

    У складі делегації до Варшави вирушили: воротарі Андрій П'ятов («Шахтар»), Олександр Горяїнов («Металіст»), Рустам Худжамов («Іллічівець»); захисники Богдан Бутко («Іллічівець»), В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі — «Шахтар»), Євген Хачеріді, Євген Селін (обидва — «Динамо»), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва — «Дніпро»); півзахисники Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина), Олег Гусєв, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Роман Безус (усі — «Динамо»), Руслан Ротань, Сергій Кравченко (всі — «Дніпро»), Микола Морозюк («Металург» Д), Тарас Степаненко («Шахтар»); нападники Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва — «Дніпро»), Марко Девіч («Металіст»), Володимир Гоменюк («Арсенал»).

    Нагадаємо, ввечері збірна України проведе тренування на полі стадіону «Народового». А перед її початком головний тренер української національної команди Михайло Фоменко дасть регламентну передматчеву прес-конференцію.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "ПРОФІТ ІНВЕСТ" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, відповідно до пункту 9 розділу I Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами)( z0864-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 травня 2006 року № 341 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 24 липня 2006 року за № 864/12738 (зі змінами та доповненнями), НАКАЗУЮ:

    На Донеччині працівники ДАІ затримали юнаків за незаконне заволодіння авто

    У міліцейських зведеннях незаконні заволодіння транспортними засобами фіксуються майже щоденно. У Горлівці впродовж тижня вже двічі в таких кримінальних історіях відзначились підлітки.

    Відбудеться чергове засідання Ради суддів України

     24 січня 2014 року о 10 годині у приміщенні Верховного Суду України (м. Київ, вул. Пилипа Орлика, 8) відбудеться чергове засідання Ради суддів України.

    Королеви чорно-білої магії

    Жіноча збірна нашої країни феєрично перемогла на командному чемпіонаті світу з шахів, який учора завершився в столиці Казахстану Астані. Золоті нагороди світової першості здобули Катерина Лагно, ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb