Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Південний Буг врятує... товстолобик?

    Південний Буг врятує... товстолобик?Минуле літо стало особливим для миколаївських рибалок. На берегах Інгулу та Південного Бугу з’явилися тонни мертвої риби. Особливістю цього року було те, що риба почала «задихатися» не в серпні та вересні, як зазвичай, а набагато раніше. Подібні явища викликають велике занепокоєння в екологів. Природоохоронці впевнені, що мор риби останнім часом — свідчення глибинних негативних процесів, що відбуваються у водоймищах області.

    — До екологічного лиха вже недалеко, — переконаний відомий миколаївський еколог, директор Південної філії Інституту екології НЕЦ України Олег Деркач. — Причин щорічних заморів риби кілька. Перша —надмірне потрапляння у воду азотно-фосфорних сполучень (добрив, каналізаційних зливів, миючих засобів. — Авт.). Ці біогени створюють цілюще середовище для розмноження водоростей, що споживають надмірну кількість кисню. Потім його не вистачає для риби, яка задихається.

    Також до причин заморів Олег Михайлович зараховує кліматичні перепади та аномальну спеку, що в поєднанні з викидами призводить до негативних наслідків. Та й самі водойми вже не ті, що були раніше. Річки Південний Буг та Дніпро втратили здатність до самоочищення, перетворилися на стоячі водойми, бо воду забирають водосховища. Тож до Чорного моря річки «приходять» знесиленими і не такими повноводними. Порушено водну екосистему, — впевнений еколог, — а антропогенний чинник, на жаль, лише посилює негатив.

    Такої ж думки і представники Миколаївського держуправління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства. Справді, сьогодні зменшилася природна течія річок Південний Буг та Інгул. Як наслідок, акваторії цих водоймищ «заростають», що знижує ефективність нересту та призводить до явищ масової задухи риби.

    Також, як зазначають в управлінні, за останні роки через розвиток портів і портових терміналів зросли обсяги гідромеханізованих робіт в акваторії Дніпро-Бузької системи. Переміщення великих обсягів грунту посилює антропогенне навантаження на акваторії Бузького та Дніпро-Бузького лиманів. Все це може призвести до поступового знищення рибопромислової галузі Миколаївщини.

    З огляду на це прийнято рішення щороку проводити роботи із вселення риб біо-меліорантів до річок Південний Буг та Інгул. Крім цього, розпочати проектування рибовідновлювального комплексу потужністю 1 млн екземплярів за рахунок коштів, передбачених на компенсацію шкоди рибному господарству за будівництво Ташлицької ГАЕС.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Працівники ДАІ Київщини за добу розкрили три незаконних заволодіння транспортними засобами.

    Крадіжка - один з найпоширеніших видів злочинів. Отже працівники Державтоінспекції Київщини постійно працюють у посиленому режимі щодо розкриття злочинів, незаконних заволодінь транспортними ...

    Про оформлення платіжних документів на перерахування судового збору, Вищий господарський суд України

    Господарські суди України Про оформлення платіжних документів на перерахування судового збору У зв'язку з виникненням у судовій практиці питань, пов'язаних із застосуванням Закону України "Про судовий збір" ( 3674-17 ), та на доповнення Інформаційних листів Вищого господарського суду України від 25.08.2011 № 01-06/1175/2011( v2011600-11 ), від 21.11.2011 № 01-06/1625/2011( v1625600-11 ), від 23.05.2012 № 01-06/704/2012( v_704600-12 ) та від 05.07.2012 № 01-06/869/2012( v_869600-12 ) вважаємо за необхідне звернути увагу на таке.

    Ваш вихід, панове міністри!

    Один з основоположних конституційних постулатів стверджує, що державна влада в нашій країні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Тож відповідно до ст.78 Основного ...

    Про переоформлення ліцензії на постачання природного газу, виданої ТОВ «ТЕПЛО ГАЗ», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про переоформлення ліцензії на постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ТЕПЛО ГАЗ»

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb