Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал классный! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Большущее спасибо за этот большущий труд, который Вы делаете постоянно для нас. Молодцы!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Ми відпочиваємо — вони «працюють»

    Ми відпочиваємо — вони «працюють»УВАГА!

    Кількість незаконних проникнень до людських осель влітку збільшується на 60—70%. «УК» з’ясовував, як під час відпустки вберегти помешкання від квартирних злодіїв

    «Зупинися, мить! Ти — відпустка!» Такий забавний вислів прочитала днями на Фейсбуці. І справді, про ці кілька тижнів мріємо цілий рік, будуємо плани, збираємо гроші, прагнемо «відірватися на повну» і намагаємося не думати про погане. Але… Коли приймаємо сонячні ванни на теплому пісочку далекого океанського курорту чи у шезлонгу в одному з найближчих пансіонатів або навіть на травичці біля річки в селі у родичів, у кожного з нас серце час від часу щемить: як там моя квартира? Чи не залізли до неї непрохані «гості» — крадії? Адже, напевно, не так уже й суттєво, що саме вони можуть «прихватизувати» — коштовності на кілька десятків тисяч доларів чи старенький телевізор за кілька сотень гривень. Обом власникам дуже болітиме втрата улюблених речей. Туга серце краятиме від розуміння того, що хтось без дозволу заходив до вашого дому та чинив там щось на свій розсуд.

    — У літні місяці кількість незаконних проникнень до помешкань громадян та крадіжок з них у середньому збільшується на 60—70%, — повідомив старший уповноважений з особливо важливих справ Департаменту карного розшуку МВС Іван Максимчук. — Але й в інший час крадії не дрімають. За шість місяців 2012 року по Україні зареєстровано 11,5 тисячі пограбувань. Та не менше за квартири злодіїв приваблюють заміські будинки, гаражі, присадибні будівлі тощо. Розкрито 5,1 тисячі таких злочинів. За звинуваченням у крадіжці під вартою перебувають 710 шукачів легкої поживи, ще понад 3 тисячі підозрюваних нині під слідством.

    Майже половила крадіжок (понад 4 тис.) — на совісті рецидивістів. Тобто людей, які вже були позбавлені волі за такі або інші правопорушення чи отримали умовний термін. У порівнянні з минулим роком (більш як 2 тисячі) кількість цих злочинів зросла майже вдвічі.

    Тягне «на подвиги» також звичайних людей у стані алкогольного сп’яніння — на їхньому рахунку понад 1тис. крадіжок. 706 зазіхань на чуже майно вчинили групи злодіїв за попередньою домовленістю. 397 помешкань громадян потерпіли від зухвальства підлітків. Утішає тільки те, що у порівнянні з 2011-м (515 крадіжок) їхня кількість зменшилася на третину.

    Що ж до географії таких злочинів, то на першому місці, і це не дивно, столиця — понад 2 тисячі крадіжок. Далі — Донецька й Дніпропетровська області, а також АР Крим. Найменше квартирних пограбувань зафіксовано на Черкащині.

    Яка ж відповідальність за такі злочини? Іван Максимчук повідомив, що відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу крадіжка, яка супроводжується незаконним проникненням у житло громадян або інше приміщення чи сховище та завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на термін від 3 до 6 років.

    Частіше грабують помешкання, розташовані на нижчих поверхах. Але є «умільці», які проникають у кватирку із водостоку, даху будинку або балкона, пожежної драбини, карнизу та інших виступів на стінах. На жаль, металопластикові вікна не врятують від пограбування. Сучасні злодії, особливо раніше засуджені, давно навчилися їх зламувати. І все ж найчастіше (у 8 випадках з 10) «входять» грабіжники через двері: підбирають ключі або виламуючи відмичками чи іншими приладами серцевину замка.

    Про відсутність хазяїв у помешканні злочинці дізнаються у різний спосіб. Так, буває, що вони тижнями вивчають пересування мешканців квартири і обирають найсприятливіший час. Проте інколи ми самі наражаємо себе на небезпеку. Достатньо похвалитися відпусткою колегам або знайомим…

    Приваблюють крадіїв зазвичай зовнішній вигляд квартири (металеві двері, оббиті дорогими матеріалами тощо) та відсутність охоронної системи.

    КОРИСНО ЗНАТИ

    Немає сигналізації, подвойте пильність

    Зрозуміло, що сучасні охоронні системи не всім по кишені. Що ж робити у цьому випадку? Як уберегти квартиру від зазіхання? Серед найпростіших і перевірених часом способів фахівець порадив таке:

    ♦ попросити родичів або друзів, яким ви довіряєте, пожити у квартирі за час вашої відсутності;

    ♦ якщо нікому не довіряєте, попросіть сусідів час від часу наглядати за дверима та вікнами вашого помешкання;

    ♦ поставити грати на вікна не завадить навіть мешканцям «високих» поверхів;

    ♦ не шкодуйте грошей на якісний замок для вхідних дверей.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    На Полтавщині працівники ДАІ затримали автомобіль, на якому перевозили дизельне паливо без відповідних документів

    Днями, в місті Хорол працівники взводу ДПС з обслуговування стаціонарного посту №3 зупинили автомобіль Фольксваген-ЛТ 35. За кермом транспортного засобу перебував 30-річний мешканець міста Лубни.

    У США нова трагедія: жертвами перестрілки стали 5 чоловік

    Жертвами перестрілки у житловому комплексі Федерал Вей, розташованому на південь від Сієтла, стали 5 чоловік.

    В Польше отменяют наказание в виде лишения свободы за «пьяную езду» на велосипеде

    Президент Польши Бронислав Коморовский одобрил пакет поправок в Уголовный кодекс, которые, в частности, отменяют уголовную ответственность за езду на велосипеде в нетрезвом состоянии, сообщила ...

    Українські вчені відкрили нову комету

    Астроном Геннадій Борисов, співробітник Кримської станції Астрономічного інституту імені Штернберга МГУ (ДАІШ), відкрив нову комету.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb