Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Желаю материального благополучия и творческих успехов!

Очень оригинальный, интересный и абсолютно не похожий на другие сайт! Я хочу поддержать Вас материально. Как это можно организовать?

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

У минулі вихідні працівники ДАІ Київщини розкрили дві ДТП, з місця скоєння яких водії зникли

    У минулі вихідні працівники ДАІ Київщини розкрили дві ДТП, з місця скоєння яких водії зниклиВідразу дві дорожні-транспортні пригоди, з місць яких водії зникли розкрили за «гарячими слідами» працівники Державтоінспекції Київщини.

    11 травня, близько опівночі, до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Кіпті поблизу села Погреби сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 26 — річний пішохід загинув на місці події, водій з місця пригоди зник.

    Негайно на місце події прибули працівники Державтоінспекції. Під час огляду місця події було встановлено, що уламки від автомобіля характерні для марки «ВАЗ». Правоохоронці розпочали ретельну перевірку й вже невдовзі було встановлено, що дорожньо-транспортну пригоду скоїла 25 — річна мешканка села Троєщина. Наразі автомобіль вилучено і поставлено на майданчик тимчасового утримання.

    12 травня, близько 6-ї години ранку в селі Шпилі Іванківського району невстановлений автомобіль скоїв наїзд на 18 — річного киянина, який йшов по узбіччю дороги. Внаслідок ДТП пішохода з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено до Іванківської лікарні.

    В ході проведення розшукових заходів працівниками ДАІ, в лісосмузі поблизу села Рокитна Слобода був поміченій автомобіль «MERSEDES VITO» з характерними пошкодженнями, водія біля авто не було. Та вже невдовзі працівники ДАІ затримали водія — мешканця Дніпропетровська, який дав правдиві покази.

    Наразі за даними фактами проводиться слідство.

    ДАІ Київської області)

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    МВД: В Киеве появился новый вид мошенничества

    В Киеве появился новый вид мошенничества, жертвами которого становятся люди пожилого возраста. Об этом сообщает ОСО ГУМВД Украины в городе Киеве.

    Про затвердження Плану діяльності Національної комісії, з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік

    Про затвердження критеріїв, що підлягає ліцензуванню відповідно до Закону України “Про ліцензування певних видів господарської діяльності”, і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю), Кабінет Міністрів України

    Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у галузях криптографічного та технічного захисту інформації, що підлягає ліцензуванню відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю)

    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, Кабінет Міністрів України

    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Відповідно до статей 92, 123 і 149 Земельного кодексу України ( 2768-14 ) надати дозвіл національному природному парку "Меотида" на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 721,8923 гектара (землі державної власності лісогосподарського призначення) згідно з додатком, розташованих на території Новоазовського та Першотравневого районів Донецької області, з подальшим наданням їх зазначеному парку в постійне користування для забезпечення його функціонування.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb