Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное количество полезной информации.

Ребята класс!!! Все что вы делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

ДАІ Дніпропетровщини: «Дітям – безпечний дорожній рух!»

    ДАІ Дніпропетровщини: «Дітям – безпечний дорожній рух!»Розпочався новий навчальний рік і діти вирушили за знаннями, але занадто багато непередбачених ситуацій чекає дітей на дорозі. Головне завдання ДАІ — з перших днів забезпечити дітлахам безпеку та навчити їх безпечному поводженню на вулично — дорожній мережі.

    Перші тижні вересня в навчальних закладах Дніпропетровщини традиційно проводяться Єдині уроки, які присвячені питанням безпеки життєдіяльності школярів та зокрема безпеці на дорозі. Такі профілактичні заходи, які проводить Державтоінспекція, мають стати надійним провідником у довгому, іноді небезпечному, але такому цікавому житті!

    Співробітники Державтоінспекції Дніпропетровщини докладають максимум зусиль щоб дорога до школи та в зворотному напрямку була безпечною, посилено контроль за водіями, які не пропускають школярів на пішохідних переходах, грубо порушують Правила дорожнього руху, швидкісні режими на вулицях, що пролягають біля шкіл, особлива увага приділяється перевезенню дітей у автомобілях та дотриманню заходів безпеки, ретельно перевіряються автобуси, які використовуються для перевезення школярів.

    Працівники ДАІ допомагають вчителям і батькам навчити дітей дорожній абетці, з перших днів нового навчального року відвідують навчальні заклади та проводять тематичні уроки. Адже, як правило, після тривалого відпочинку, діти забувають елементарні правила безпечної поведінки на дорозі, що призводить до невтішних наслідків. Проведення тематичних уроків, виступи на лінійках та батьківських зборах, чергування біля шкіл з інтенсивним рухом — всі ці дії направлені на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

    Дитина вчиться законам вулиці з перших кроків, а приклад та першій досвід отримує дивлячись на батьків та інших дорослих. Тож, дитина поводиться на вулиці таким же чином як звикла бачити з дитинства, саме батьківський приклад вчить дисциплінованій поведінці або, навпаки, дитина починає не зважати правила руху.

    Адміністрація навчальних закладів охоче запрошує співробітників ДАІ на батьківські збори щоб вони професійно та авторитетно, як кажуть, з перших вуст, розповіли про небезпеку на дорозі, адже кому як ні ДАІ, майже кожного дня приходиться зустрічатися з наслідками неповаги до законів дороги.

    Сподіваємось, що таки зустрічі залишать слід в свідомості дітлахів та дорослих, а вересневі уроки не залишаться без уваги, кожного дня крокуючи по рідному місту діти будуть користатися порадами Державтоінспекції та неухильно виконувати Правила дорожнього руху аби не потрапити в біду. Батьки, в свою чергу, обов’язково ще не раз нагадають дітям про небезпеку, яка може підстерігати на дорозі та забезпечать малечі безпеку в автомобілі під час пересування автодорогами.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Судебный адвокат в Днепровском суде Киева

    Рассмотрим, как можно оформить трудовые отношения с судебным адвокатом в Днепровском суде, какие требуются документы.

    Нові квартири — це справжнє щастя

    Проблема аварійних бараків у Запоріжжі не вирішувалася десятиліттями. І лише останніми роками її зрушили з мертвої точки, коли прийняли державну програму відселення людей зі старого житла. На ...

    Антимонопольщики США пригрозили Google судом из-за подтасовки результатов поиска

    Американские антимонопольщики предъявили Google ультиматум. Либо компания признает, что искусственно «подтасовывает» результаты поисковых запросов с целью извлечения выгоды, либо в США начинается ...

    Слова вдячності на адресу Харківської ДАІ «Дякую за небайдужість!»

    З листом подяки до Управління обласної Державтоінспекції звернувся водій автобуса, мешканець міста Полтави Роман Лавриненко, до керівництва Харківського Управління Державтоінспекції.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb