Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Привет!

Да, тут много нужной информации.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія мотоциклу, який незаконно заволодів дизельним паливом

    На Полтавщині працівники ДАІ затримали водія мотоциклу, який незаконно заволодів дизельним паливомДнями, в селі Василівка Кобеляцького району, за порушення Правил дорожнього руху працівниками Державтоінспекції був зупинений мопед «Д-6», з саморобним причепом, за кермом якого перебував 21-річний водій. Під час перевірки документів виявилося, що ані транспортний засіб, ані причіп не зареєстровані в установленому порядку.

    Крім цього, при огляді мопеда у причепі працівники ДАІ виявили три поліетиленові каністри в яких знаходилось дизельне паливо в кількості 40 літрів.

    Під час спілкування з водієм правоохоронці встановили, що дизельне паливо було викрадене керманичем мопеду з трактора, на якому чоловік працював в цей день.

    На місце пригоди була викликана слідчо-оперативна група Кобеляцького районного відділу.

    За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

    ДАІ Полтавської області)

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    ДАІ Запоріжжя за допомогою пересувних габаритно-вагових комплексів контролює вантажоперевізників на дорогах

    На виконання вимог Законів України Про дорожній рух, Про автомобільні дороги та постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 року № 879 з метою збереження автомобільних доріг загального ...

    переробки, металургійної переробки металобрухту кольорових і чорних металів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про деякі питання ліцензування заготівлі, переробки, металургійної переробки металобрухту кольорових і чорних металів Відповідно до Законів України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) і "Про металобрухт"( 619-14 ), постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698( 1698-2000-п ) "Про затвердження переліку органів ліцензування", наказу Мінекономрозвитку України від 19.04.2013 № 414( v0414731-13 ) та з урахуванням рекомендацій комісії з питань ліцензування господарської діяльності із заготівлі, переробки, металургійної переробки металобрухту чорних і кольорових металів, визначення рекомендованих обсягів експорту брухту чорних і кольорових металів, брухту легованих чорних металів та розгляду заявок на видачу ліцензій на експорт товарів та розподілу квот за підсумками засідання від 10.09.2013 (протокол № 378) НАКАЗУЮ:

    У Росія найбільше в світі курців

    Кількістькурцівукраїнах, що розвиваються стрімко збільшується. Про це йдеться в дослідженні, опублікованому в медичному журналі Lancet.

    Про звільнення О. Малєва з посади голови Арцизької районної державної адміністрації Одеської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити МАЛЄВА Олександра Миколайовича з посади голови Арцизької районної державної адміністрації Одеської області.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb