Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Как много полезной информации. Огромнейшее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - просто молодцы.

Просто отличный сайт! Хорошенький сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Благодарю за профессиональный сервис!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Миколаївські комунальники не встигають за зимовими примхами…

    Миколаївські комунальники не встигають за зимовими примхами…Буйство стихії на Миколаївщині триває. Негода продовжує привчати миколаївців до зимового ритму життя. Морози, ожеледиця, снігопади і вітер — все це додає неабияких перешкод для учасників дорожнього руху. Працівники ДАІ зорієнтовані на надання допомоги учасникам дорожнього руху, що потрапили на дорозі в скрутні ситуації. Дорожники та комунальники кожен день виходять на боротьбу зі снігом і ожеледицею, хоча не можуть встигнути за зимовими примхами.

    На сьогоднішній день на автомобільних дорогах області утворилися значні перешкоди для руху транспорту: сніговий накат, ожеледь та снігові перемети. Особливо вражені перешкодами для руху автомобілів у вигляді значних снігових переметів автомобільні дороги Т-1510 «Р-06-Арбузинка-Єланець-Нова Одеса», де рух обмежено повністю, Р-06 «Ульянівка-Миколаїв» й Н-14 «Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв», де рух частково обмежено та ускладнено.

    Наразі на автодорогах області інспекторами ДПС забезпечується безпека для всіх водіїв та регулюється дорожній рух. Правоохоронці проводять з водіями профілактичні бесіди, звертають увагу на перешкоди в русі та націлюють на необхідність неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

    Зазначимо, що відповідальність за стан автомобільних доріг загального користування Миколаївської області згідно з вимогами ст. 9 Закону України «Про дорожній рух», ст. ст. 13, 21 Закону України «Про автомобільні дороги» несе Служба автомобільних доріг у Миколаївській області, а за стан вулиць і доріг населених пунктів — місцеві органи влади.

    Однак, як показує практика, кількість наявної на сьогоднішній день в філіях ДП «Миколаївський облавтодор» спеціалізованої снігоочисної техніки не відповідає реальним потребам. До того ж більшість спеціальних транспортних засобів вичерпали свій моторесурс, часто ламаються та практично не придатні для повноцінної роботи в складних умовах по ліквідації снігових наметів у зимовий період. В зв`язку з чим і виникають значні перешкоди в русі для водії транспортних засобів. Також дорожніми організаціями не заготовлено достатню кількість снігозатримних щитів, через що на автомобільних дорогах в багатьох місцях виникають снігові перемети, котрі значною мірою перешкоджають вільному руху автомобілів.

    Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням до 31 січня 2014 року утриматися від поїздок без потреби. Якщо ж потреба є нагальною, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та з обережністю керувати своїм автомобілем! Також ДАІ звертається до всіх автомобілістів з проханням, не залишати транспортні засоби на проїжджій частині. Такими діями Ви заважаєте безперешкодному проїзду снігоприбиральної техніки, оперативному очищенню від снігу магістральних вулиць та автодоріг області.

    Наразі робиться усе можливе аби забезпечити безпеку руху всім учасникам дорожнього руху: на дорогах працюють наряди ДПС ДАІ та задіяна спеціальна техніка.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Строительство админздания для ВАСУ и ВХСУ обойдется почти в 1 млрд грн

    Кабинет Министров Украины издал Распоряжение от 26 декабря с. г. №1057-р «Об утверждении титула на выполнение проектно-изыскательных работ для строительства комплекса административных зданий ...

    Про схвалення проекту Концепції проекту Закону України "Про систему рейтингування", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про схвалення проекту Концепції проекту Закону України "Про систему рейтингування" Відповідно до частини четвертої статті 6, частини першої статті 9 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні"( 448/96-ВР ), Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    У Київській області ротвейлер загриз господаря

    В селі Матюші Білоцерківського району на Київщині ротвейлер до смерті загриз господаря.

    В Киеве задержана учительница, присвоившая более 15-ти тысяч долларов. ВИДЕО

    Злоумышленница присвоила более 15-ти тысяч долларов. В своей безнаказанности она была вполне уверена. Об этом сообщает ОСО ГУМВД Украины в г. Киеве.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb