Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Добрый день!. Случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С удовольствием размещу ссылку на своей страничке в интернете!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Барак Обама любить фільм про радянський кримінал

    Барак Обама любить фільм про радянський кримінал

    Роль як естафета

    Останнім часом стало досить модно знімати римейки: чи то дефіцит хороших казок, чи то ностальгія за радянським минулим не дає режисерам спокою. Ось і після римейка «Іронії долі» Тимур Бекмамбетов замахнувся на фільм «Джентльмени удачі». Нещодавно він, разом з виконавцями головних ролей Сергієм Безруковим і Мариною Петренко, презентував цю стрічку в Києві.

    «Доцент» став Смайликом

    У повністю переписаному сценарії завідувач дитячого садка Євген Трошкін у виконанні Євгена Леонова перетворився на аніматора дитячого центру Льошу Трьошкіна (Сергій Безруков). Сам Трьошкін — інфантильний і життєрадісний хіпстер, виявився двійником найнебезпечнішого злодія і вбивці Смайлика, що вкрав цінний експонат із музею в Пітері. Вкраденим артефактом став не шолом Олександра Македонського, а національний символ Казахстану — обладунки «Золотого Воїна». Молодий і недосвідчений лейтенант поліції Ірина Славіна (Марина Петренко) знаходить Трьошкіна і, погрожуючи в’язницею за реальним звинуваченням, змушує співпрацювати з поліцією. «Хто нині допомагатиме поліції і сідатиме у в’язницю лише тому, що «партія сказала»? Це неможливо в наш час», — пояснюють такий режисерський хід творці картини. Водночас риси героя Леонова в новій інтерпретації залишилися: Трьошкін зберіг віру в людей і любов до них.

    Герой фільму потрапляє в Єгипет, де сидять у в’язниці двоє спільників Смайлика — молодий злодюжка-оптиміст Муха (Антон Богданов) та досвідчений похмурий Шатун (Гоша Куценко). І тут починаються божевільні пригоди. Втеча під прикриттям піщаної бурі, гонки на вантажівках, перевдягання в паранджу. Намагаючись викрутитися, Трьошкін несподівано розуміє, що з безвідповідального слабака перетворюється на людину, від якої залежать свобода і життя інших. Але коли реальний Смайлик виходить на сцену, Трьошкіну доведеться здійснити справжній подвиг, щоб у цей Новий рік врятувати і себе, і Славіну, і своїх нових друзів. А головне — знайти любов.

    Отакі вони, сучасні злодюги — Муха (Антон Богданов) і Шатун (Гоша Куценко). Фото надане PR-службою компанії «Автора Фільм»

    Сила творчості — любов

    За Тимуром Бекмамбетовим закріпився імідж людини, з яким у кіно приходять великі гроші. Але той запевняє, що рушійна сила його творчості — любов. «Ми робимо кіно не тому, що жадібні, а тому, що любимо глядача і Новий рік, — сказав Тимур журналістам на допрем’єрному показі фільму в столичному кінотеатрі «Оскар». — Картину робили передовсім через велику любов до радянських «Джентльменів». Знаєте, що таке триб’ют у музикантів? Коли Земфіра переспівує Цоя, а Цой переспівує The Beatles — кожне покоління розповідає одну й ту саму історію знову й знову. Так само, як у театр приходять дивитися «Гамлета» чи п’єси Чехова з покоління в покоління. Чому одну й ту саму п’єсу грають? Що, інших не могли придумати? Гадаю, дуже важливо, щоб кожне покоління робило своїх «Джентльменів удачі», свою «Іронію долі», свого «Гамлета», своїх «Ромео і Джульєтту» — тільки так зберігаються культура, традиції. Сергій Безруков узяв естафету у Євгена Леонова, а хтось візьме в нього».

    Цікаво, що спочатку планувалося знімати картину в Голлівуді, та, подумавши, продюсер зрозумів, що американському глядачеві ця історія буде незрозумілою: занадто добра, занадто радянська. Але фільм у прокаті США все-таки буде — без субтитрів, для російськомовного населення. І для президента Барака Обами. Це не жарт: виявляється, президент вивчав російську в університеті, і в нього вдома є дві касети з улюбленими радянськими фільмами — «Кін-дза-дза» і «Джентльмени удачі».

    Сергій Безруков погодився на роль після того, як посидів з режисером у ресторані

    Спочатку Безруков відповів: «Боже збав»!

    До речі, коли Сергію Безрукову запропонували роль Трьошкіна, спочатку він відмовився. «Мені зателефонував режисер Саша Баранов і почав пропонувати роль, а я відразу сказав йому: «Боже збав»! — розповідає актор. — А потім ми посиділи в ресторані, де така домашня атмосфера, можна добре поїсти, крім того, зібралися творчі люди, обговорили сценарій, і… я погодився. Існує якась туга за часом, який спливає, гадаю, тому продюсери і знімають римейки. Хотілося згадати кіно тих часів — добре, ліричне, в якому є про що подумати».

    Парадокс, але популярність Сергія Безрукова в режисерів почала ставитися актору в провину: мовляв, його занадто багато на екрані. На ці закиди Сергій відповів так: «З ким працювати, вибирає режисер — повірте, я ніколи нікому нічого не нав’язував. До речі, мене багато разів не затверджували в різних картинах, тож не треба робити з мене людину, яка скрізь знімається, — це неправда. Як і всі актори, я щоразу проходжу кастинг».

    Що лишилося за кадром

    Цей новорічний фільм знімали влітку в Санкт-Петербурзі за 30-градусної спеки і в Ізраїлі, оскільки в Єгипті знімати було небезпечно. Головну музичну тему і кілька пісень для фільму написав Вася Обломов, широко відомий за піснею «Магадан». А популярна співачка Йолка, що грає у фільмі саму себе, виконує в «Джентльменах» свою пісню. Ролі поліцейських виконували каскадери-казахи. Щоб це не впадало в око, їх одягли в маски білочок і зайчиків — адже знімали новорічний «корпоратив».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    четверта черга), Донецька область”, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження скоригованого робочого проекту та титулу будови "Реконструкція автомобільної дороги державного значення Запоріжжя — Донецьк на ділянці км 210 + 800 — км 212 + 000 (обхід м. Донецька, четверта черга), Донецька область"

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 183, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 183 Відповідно до Законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», до Методики розрахунку тарифів на транспортування та постачання природного газу для підприємств з газопостачання та газифікації( v0983227-02 ), затвердженої постановою НКРЕ від 04.09.2002 № 983, та Процедури встановлення та перегляду тарифів на послуги з транспортування, розподілу, постачання природного газу, закачування, зберігання та відбору природного газу ( z0685-13 ), затвердженої постановою НКРЕ від 03.04.2013 № 369, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про затвердження складу Президії Всеукраїнської студентської ради при МОНмолодьспорт, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

    Про затвердження складу Президії Всеукраїнської студентської ради при МОНмолодьспорт Відповідно до Положення про Всеукраїнську студентську раду при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України( v0514736-11 ), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 02.06.2011 № 514, та подання Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України від 18.12.2012 № 208 за результатами проведених звітно-виборчих засідань республіканської (в Автономній Республіці Крим), обласних та міських (у містах Києві та Севастополі) Колегій Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України НАКАЗУЮ:

    Запоріжці додадуть у роботі

    Президент Віктор Янукович обговорив з головою Запорізької обласної державної адміністрації Олександром Пеклушенком питання соціально-економічної ситуації в регіоні. Про це керівник Запорізької ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb