Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Да, тут много нужной информации.

Этот интернет проект не друг - этот интернет проект, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

В Дніпропетровську гості фестивалю «THE BEST CITY» безкоштовно ходитимуть в музеї та їздитимуть на трамваї й автобусах

    В Дніпропетровську гості фестивалю «THE BEST CITY» безкоштовно ходитимуть в музеї та їздитимуть на трамваї й автобусахОлександр Вілкул вийшов з ініціативою до жителів Дніпропетровська, які відвідають фестиваль «THE BEST CITY», пропонувати свої послуги як гідів для гостей міста.

    «Для підвищення туристичної привабливості Дніпропетровщини, іногородні учасники другого міжнародного фестивалю «THE BEST CITY.UA-2013», який стартує 12 липня в Дніпропетровську, зможуть безкоштовно відвідати музеї та пам’ятки Дніпропетровська, їздити на міському трамваї №1 та користуватись автобусами, які курсуватимуть між Дніпропетровськом і Парком відпочинку «Новоселиця», де проходить сам фестиваль. На території фестивалю, в куточку-туриста, іногородні учасники за паспортом зможуть отримати офіційний браслет «Почесний гість Дніпропетровська», який надає це право. Разом з браслетом буде надаватися туристична карта Дніпропетровська», — сказав Віце-прем’єр-міністр України і Голова оргкомітету фестивалю «THE BEST CITY.UA» Олександр Вілкул.

    На туристичній карті надана інформація стосовно кожного з 11, запропонованих до огляду, знакових місць Дніпропетровська.

    У буклеті зібрана інформація про найкращі місця Дніпропетровська, розписана програма за якою працюватимуть музеї, розважальні та культурні центри. В путівник також вкладено телефони інформаційних центрів міста, екстрених служб, таксі. А також в путівнику зазначено розклад руху автобусів, що здійснюватимуть перевезення від міста до фестивального комплексу та вдруковано карту з маршрутами громадського транспорту: де вказані зупинки та маршрут до потрібного туристу місця чи закладу.

    «Ми створюємо всі можливості для того, щоб глядачі, які з’їдуться на «THE BEST CITY» з різних куточків України і інших держав насолодились не лише якісною музикою, а й дізнались більше про Дніпропетровськ, відвідали музеї міста, пройшлися визначними місцями і поринули в культурну атмосферу міста», — сказав Олександр Вілкул.

    Він вийшов з ініціативою до жителів Дніпропетровська, які відвідають фестиваль «THE BEST CITY», пропонувати свої послуги як гідів для гостей міста.

    «В Дніпропетровську живуть відкриті та талановиті люди. І ми маємо передати енергію та дух нашого міста гостям фестивалю», — сказав Олександр Вілкул.

    Глядачі, які приїдуть на «The Best City.UА» зможуть безкоштовно відвідати музеї і пам'ятки міста за маршрутом трамвая №1, який курсує по центру Дніпропетровська. А також безкоштовно відвідати Аерокосмічний центр, Історичний, Зоологічний і Художній музеї, побувати у Троїцькому та Преображенському соборах, подивитися діораму «Битва за Дніпро» та відвідати музей «Літературне Придніпров'я».

    Довідка:

    * Один з найбільших у Європі — український музичний фестиваль — «The Best City. UА -2013» пройде 12,13,14 липня в Парку відпочинку «Новоселиця» (12 км від м. Дніпропетровськ).

    * ГРАФІК ВИСТУПІВ / MAIN STAGE:

    12 червня (п'ятниця): ТНМК, Воплі Відоплясова, Нічні Снайпери, Guano Apes, Hurts

    13 червня (субота): LUMIERE, Kozak System, Дельфін, Бі-2, Ленінград, Мумій Троль,

    14 червня (неділя): Мотор'ролла, Lacuna Coil, Сплін, Enter Shikari, Scorpions

    * «The Best City.UА» вперше пройшов в 2012 році. Ініціатор та організатор фестивалю — Олександр Вілкул. За 3 фестивальні дні виступили 77 груп, серед яких більше двох десятків хедлайнерів — популярних зірок рок- та електронної музики з України, Європи, США та Росії. У перший, дебютний рік, за 72 години музичного нон-стопу «The Best City.UA» зібрав на своїй території понад 50 000 любителів живої музики.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Стягнення аліментів через виконавчу службу

    Як це не сумно, але наші громадяни на своєму досвіді твердо знають, що виграти судову справу по стягненню аліментів - це тільки половина успіху

    Прокуратуру Львовской области возглавил Н.Гошовский

    Руководителем прокуратуры Львовской области назначен Николай Гошовский. Об этом сообщила пресс-служба прокуратуры Львовской области.

    Правила получения вида на жительство в Литве стали более жесткими

    Парламент Литвы поддержал инициативу МВД по ужесточению требований для иностранцев, желающих получить разрешение на жительство. Министерство внутренних дел страны стремится ограничить количество ...

    Про офіційний веб-сайт Міністерства охорони здоров'я України, Міністерство охорони здоров'я України

    Про офіційний веб-сайт Міністерства охорони здоров'я України На виконання законів України "Про інформацію"( 2657-12 ), "Про захист інформації в автоматизованих системах" ( 80/94-ВР ), "Про державну таємницю"( 3855-12 ), "Про авторське право і суміжні права"( 3792-12 ), "Про звернення громадян"( 393/96-ВР ), "Про доступ до публічної інформації"( 2939-17 ), "( 539/97-ВР )Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації"( 539/97-ВР ), "Про засади державної мовної політики"( 5029-17 ), інших законодавчих актів та з метою забезпечення функціонування офіційного веб-сайту Міністерства охорони здоров'я України НАКАЗУЮ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb