Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот сайт - увлекательный.

Ваш портал просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Желаю держаться высоко и всего самого... Не снижайте планку!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Урок безпеки по-львівські: для старшокласників тест із Правил дорожнього руху, першачкам – «шпаргалки»

    Урок безпеки по-львівські: для старшокласників тест із Правил дорожнього руху, першачкам – «шпаргалки»Напередодні зимових канікул правоохоронці вирушили у школи, аби нагадати дітям правила безпечної поведінки на дорозі.

    Сьогодні працівники ДАІ побували у львівській загальноосвітній школі №77. Спершу вартові доріг спілкувалися зі старшокласниками, а після цього — вирушили до молодших діток, які тільки навчаються самостійно долати шлях до школи.

    З підлітками говорили на дорослі теми — розповідали про наслідки та причини дорожньо-транспортних пригод, що траплялися з їхніми ровесниками у Львові.

    Інспектор міського відділу ДАІ Ірина Пилат зазначила, що побільшало випадків, коли в ДТП травмуються школярі старшого віку. Найчастіше у прикрі ситуації на дорозі потрапляють юні пішоходи, тож правоохоронці закликали школярів бути завжди обережними, особливо, ввечері. Працівники ДАІ наголосили на важливості використання у цей час доби світловідбиваючих стрічок на верхньому одязі та взутті.

    Правоохоронці запропонували старшокласникам перевірити свої знання з Правил дорожнього руху та роздали кожному учневі невеличкий тест із ПДР.

    Відповісти правильно на кожне з питань вдалося далеко не всім. Переглянувши свої результати, школярі визнали — працювати ще є над чим. Тож пообіцяли добре вивчити Правила дорожнього руху, аби наступного разу відмінно впоратися із цим завданням.

    Побажавши підліткам щасливих канікул, правоохоронці вирушили до класу, де навчаються наймолодші дітки. Гостей у формі малята зустріли радісними та захопливими вигуками. Кожен із них одержав від працівників ДАІ корисний подарунок — наклейку-«шпаргалку» із Правилами дорожнього руху.

    Разом із правоохоронцями дітки повторили «ази» дорожньої безпеки та дізналися, чому так важливо, аби на їхньому портфелику чи куртці були спеціальні «світлячки».

    Вартові доріг також розповіли малим школярикам, як слід поводитись у транспорті та де безпечно кататися на велосипеді.

    Малята залюбки відповідали на запитання пізнавальної вікторини та, загалом, продемонстрували дуже добрі знання з дорожньої безпеки.

    На завершення зустрічі дітки дружно запевнили, що ніколи не пустуватимуть на дорозі, будуть завжди уважними та обережними. А дехто з хлопчаків навіть пообіцяв, що, коли виросте, обов’язково стане правоохоронцем!

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    У Одесі затримано водія, який скоїв наїзд на дворічну дитину, й з місця ДТП втік

    Працівники Державтоінспекції розшукали водія, котрий на регульованому пішохідному переході збив коляску, в якій знаходився дворічний хлопчик. Вже за годину інспекторами ДАІ втікача було затримано.

    Про поширення дії постанов Кабінету Міністрів України від 11 липня 2007 р. № 908 та від 16 жовтня 2008 р. № 919 на осіб рядового і начальницького складу Державної інспекції техногенної безпеки, Кабінет Міністрів України

    Про поширення дії постанов Кабінету Міністрів України від 11 липня 2007 р. № 908 та від 16 жовтня 2008 р. № 919 на осіб рядового і начальницького складу Державної інспекції техногенної безпеки

    Судебный адвокат в Соломянском районном суде

    Помощь судебного адвоката в Соломянском суде в решении трудовых споров, проведение судебной подготовки и защита трудовых прав в суде.

    АЕС будуть з вітчизняним паливом

    Під час поїздки до Кіровоградської області міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький відвідав будівельний майданчик заводу ядерного палива держконцерну Ядерне паливо в селищі ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb