Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромнейшее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - действительно молодцы.

Для меня это была находка! Вторую неделю зависаю здесь на портале и валить отсюда не собираюсь.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Уряд жорстко контролює тарифи

    Уряд жорстко контролює тарифиВ Україні станом на 13 серпня роботи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону вже виконано на 75%. В уряді є впевненість, що опалювальний сезон пройде без збоїв. До 1 вересня має бути завершено підготовчі роботи до зими у всіх навчальних закладах країни. До 1 жовтня — на всіх об’єктах. На цьому наголосив віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час робочої наради в ПАТ «Київенерго» з питань підготовки до нового опалювального сезону.

    Він підкреслив, що уряд посилив контроль за підготовкою об’єктів ЖКГ до нового відповідального періоду: «З поточного року всі акти та паспорти готовності мають підписати Держенергонагляд та Державна інспекція з експлуатації електростанцій та мереж».

    Як передає слова Олександра Вілкула прес-служба віце-прем’єр-міністра, для зменшення споживання природного газу в Україні планується реконструювати 663 котельні із впровадженням енергозберігаючих технологій, замінити понад тисячу старих котлів на сучасні із більшим ККД та капітально відремонтувати ще понад тисячу. Для зменшення витрат на виробництво та транспортування тепла, якого наразі у теплових мережах втрачається близько 25%, в Україні слід замінити 474 кілометри тепломереж.

    «Потрібно зробити набагато більше. Але першочергово замінюються найпроблемніші ділянки. Наприклад, на масиві Троєщина в Києві, де були випадки відключення тепла та гарячої води, Київенерго за інвестиційною програмою проводить комплексну заміну розподільчих трубопроводів центрального опалення та гарячого водопостачання, які вже зношені і перебувають в аварійному стані. Зокрема, за останні три роки на цьому масиві для забезпечення мешканців району стабільним тепло- та водопостачанням замінено понад 60 кілометрів трубопроводів», — наголосив він.

    До слова, цього року ПАТ «Київенерго», відповідно до інвестиційної програми, проводить перекладку теплових мереж, які живляться від трьох теплових пунктів у Деснянському районі. Зокрема, по вулиці Каштановій та вулиці Бальзака заплановано реконструювати близько двох кілометрів розподільчих тепломереж, з яких уже замінено 750 метрів.

    Загалом, у столиці Київенерго за інвестиційною програмою замінить на нові 32 кілометри трубопроводів (з них 7 кілометрів магістральних трубопроводів великих діаметрів і 25 кілометрів розподільчих мереж). Термін експлуатації нових труб становить 50 років, що вдвічі більше за старі.

    У цьому контексті Олександр Вілкул назвав впровадження енергозберігаючих технологій та модернізацію трубопроводів одним із шляхів недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

    «Уряд жорстко контролює ситуацію з тарифами на житлово-комунальні послуги. В кожному регіоні працюють робочі групи, які перевіряють економічну обuрунтованість тарифів та, в разі виявлення порушень, звертаються до Держцінінспекції, Антимонопольного комітету, органів прокуратури для вживання відповідних заходів», — резюмував віце-прем’єр.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ПрАТ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «УКРНАФТОГАЗ», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо видачі ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи, ПрАТ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «УКРНАФТОГАЗ»

    Про нагородження орденом князя Ярослава Мудрого, Президент України

    Указ  Президента України За визначну церковну діяльність, спрямовану на піднесення авторитету православ'я у світі, та з нагоди відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі постановляю:

    Підзвітність влади як індикатор демократії

    Розвинутим називають таке громадянське суспільство, яке реально і неголослівно забезпечує захист індивідуальних та громадських інтересів своїх співгромадян. Воно грунтується на активній діяльності ...

    На околицях Львова затримали іномарку з підозрілим вантажем

    Бронежилет, камуфляж, петарди, банки з різноманітними хімічними речовинами, - такий вантаж виявили правоохоронці у багажнику та салоні легковика Мерседес.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb