Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот сайт отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы умнички!!! Так хочется пожелать Вам творческих успехов!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Витяги з Держреєстру зможуть надавати нотаріуси

    Витяги з Держреєстру зможуть надавати нотаріуси

    Українці отримали можливість оформлювати бізнес, не виходячи з дому

    —Нотаріуси отримають право на видачу витягів з Держреєстру на нерухомість — це закріплює за ними законопроект, розроблений Мін’юстом і поданий в Кабмін, — заявив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона на прес-конференції, яка пройшла в Кабінеті Міністрів України. — На мою думку, цей законопроект пройде дуже швидко.

    Дотепер витяги могли надавати нотаріуси лише у разі вчинення нотаріальних дій. Законопроектом планується зняти ці обмеження, і нотаріус за запитом громадянина зможе надати будь-який витяг, не пов’язуючи це із вчиненням нотаріальних дій.

    Також в Укрдержреєстрі запроваджують ефективні механізми боротьби з чергами. Щоб їх зменшити, у відділах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційних служб усіх обласних центрів, АРК Крим, містах Києві та Севастополі встановлено 34 веб-камери, у відділеннях державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційних служб 22 обласних центрів (21 область + АРК Крим) та місті Севастополі встановлено 25 веб-камер.

    Попри це на сайтах головних управлінь юстиції надається можливість усім бажаючим попередньо записатись на прийом. Також запроваджуються електронні системи керування чергою та збільшено кількість реєстраторів у великих містах.

    Ще одна новація — можливість реєстрації бізнесу через Інтернет. Сьогодні зареєструвати бізнес можна, не виходячи з дому. Для цього потрібно отримати лише доступ до Інтернету та електронний цифровий підпис. Безпосередньо електронна реєстрація здійснюється на Реєстраційному порталі (http://rp.irc.gov.ua). Ця система забезпечує формування документів, необхідних для проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. А вже в системі створені умови для обміну документами між державним реєстратором та заявником в електронній формі.

    — Електронна реєстрація бізнесу — те, що давно апробовано у цивілізованому світі й продемонструвало хороші результати, — зазначає Дмитро Ворона. — Ми теж рухаємось у цьому напрямі й робимо все для запровадження сучасних форм реєстрації. Для того щоб започаткувати власний бізнес, не треба ходити місяцями, займати черги ледь не з ночі, щоб зареєструватись (а так було раніше), витрачати дорогоцінний час, який, як відомо, і є гроші. Впевнений, що популярність цієї послуги серед громадян буде зростати. Електронна реєстрація робить швидшим, зручнішим і комфортнішим ведення бізнесу.

    У містах, де є великий потік людей, реєстратори максимальну кількість робочого часу приділятимуть роботі з громадянами.

    Крім того, відкриваються нові комфортні реєстраційні офіси. Незабаром українці зможуть надсилати документи на державну реєстрацію через Укрпошту. Адже 18 липня було підписано меморандум, завдяки якому Укрпошта стає агентом з надання послуг Укр?держреєстру. Вона має найширшу та найбільш розгалужену мережу відділень — 14 тисяч по всій Україні.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    На Львівщині для школярів провели практичний урок з безпеки на дорозі

    У львівській школі №5 відбулись практичні заняття з безпеки на дорозі для дітей молодших класів. Працівники Державтоінспекції нагадали малечі, як правильно переходити вулицю та розповіли, які ...

    Про перерахування коштів, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про перерахування коштів Відповідно до Закону України "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059 ( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", з метою забезпечення стовідсоткових розрахунків ДП "Енергоринок" з виробниками електричної енергії та НЕК "Укренерго" за товарну продукцію січня 2013 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    яка витрачається на технічні цілі у гуртожитках, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    ПАТ "Полтаваобленерго" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, розглянула лист ПАТ "Полтаваобленерго" від 28.08.2012 № 03-57/9664 щодо тарифів на електричну енергію, яка витрачається на технічні цілі у гуртожитках, та повідомляє.

    які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про внесення змін до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb