Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет проект не друг - этот интернет проект, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!

Чувствуется такая редкая на сегодня забота о ближних. Благодаря интересному сайту, наконец, решился обзавестись безлимитом.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про затвердження Порядку заміщення в мирний час окремих військових посад у Службі зовнішньої розвідки України цивільними особами на умовах строкового трудового договору, Служба зовнішньої розвідки УкраїниСЛУЖБА ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 19.10.2012  № 285
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 8 листопада 2012 р. за № 1882/22194

    Про затвердження Порядку заміщення в мирний час окремих військових посад у Службі зовнішньої розвідки України цивільними особами на умовах строкового трудового договору

    Відповідно до підпункту "а" пункту 39 Положення про проходження військової служби військовослужбовцями Служби зовнішньої розвідки України( 619/2006 ), затвердженого Указом Президента України від 17 липня 2006 року № 619, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Порядок заміщення в мирний час окремих військових посад у Службі зовнішньої розвідки України цивільними особами на умовах строкового трудового договору, що додається.

    2. Ведення обліку військових посад у Службі зовнішньої розвідки України, які відповідно до наказів Голови Служби зовнішньої розвідки України віднесені до переліку військових посад, що у мирний час можуть заміщуватися цивільними особами на умовах строкового трудового договору, покладається на Управління кадрів.

    3. Юридичному управлінню подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Голова Служби

    Г. Ілляшов

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Служби зовнішньої розвідки України 19.10.2012  № 285

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 8 листопада 2012 р. за № 1882/22194

    ПОРЯДОК заміщення в мирний час окремих військових посад у Службі зовнішньої розвідки України цивільними особами на умовах строкового трудового договору

    1. Цей Порядок визначає правові та організаційні засади заміщення у Службі зовнішньої розвідки України (далі — СЗРУ) окремих військових посад цивільними особами на умовах строкового трудового договору.

    2. У структурних підрозділах СЗРУ окремі військові посади, у тому числі посади, укомплектовані військовослужбовцями, які перебувають у відпустках для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, для догляду за дитиною без збереження грошового забезпечення тривалістю, визначеною в медичному висновку, але не більше ніж до досягнення нею шестирічного віку, а в разі, коли дитина хвора на цукровий діабет 1 типу (інсулінозалежна), — не більше ніж до досягнення нею шістнадцятирічного віку, можуть заміщуватися цивільними особами на умовах строкового трудового договору.

    3. Зазначені військові посади можуть бути заміщені лише цивільними особами, які мають споріднену спеціальність, що відповідає коду Класифікатора професій ДК 003:2010( va327609-10 ), затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 28 липня 2010 року № 327( v0327609-10 ) (далі — Класифікатор професій ДК 003:2010), та встановленим законодавством обов’язковим вимогам для заміщення військової посади і посадовим обов'язкам за нею.

    4. Регулювання трудових відносин цивільних осіб, які заміщують військові посади, здійснюється відповідно до законодавства.

    5. Установити, що не підлягають заміщенню військові посади, посадові обов'язки за якими передбачають безпосереднє здійснення оперативно-розшукової діяльності, несення оперативного чергування, зберігання та обслуговування зброї, боєприпасів і спеціальної техніки.

    6. Споріднена спеціальність визначається шляхом співвідношення військової посади і цивільної посади за такими критеріями відповідно:

    6.1. Для військової посади:

    6.1.1. Найменування посади та організаційно-правовий статус підрозділу СЗРУ, у якому згідно із штатом передбачена ця посада, його функціональне спрямування та завдання відповідно до положення про підрозділ.

    6.1.2. Визначені Законом України "Про розвідувальні органи України"( 2331-14 ), Положенням про Службу зовнішньої розвідки України, затвердженим Указом Президента України від 26 червня 2008 року № 593-20цт, та законодавством з питань проходження військової служби обов’язкові вимоги для заміщення військової посади, а також посадові обов'язки за цією посадою (перелік функцій і повноважень, закріплених за посадою, які зобов'язаний виконувати військовослужбовець та які встановлені його посадовою інструкцією).

    6.2. Для цивільної посади:

    6.2.1. Найменування посади та код Класифікатора професій ДК 003:2010( va327609-10 ).

    6.2.2. Кваліфікаційні характеристики за посадою.

    Зазначені критерії за військовою посадою повинні відповідати критеріям за цивільною посадою за змістом.

    7. Військові посади, які у мирний час можуть заміщуватися цивільними особами, визначаються відповідними переліками посад військовослужбовців СЗРУ, що затверджуються Головою СЗРУ (далі — Перелік посад).

    8. Віднесення військових посад до Переліків посад здійснюється наказами Голови СЗРУ по кожній посаді (групі посад) на підставі висновку, у якому обґрунтовується спорідненість спеціальності за військовою і цивільною посадою згідно з цим Порядком, вплив на забезпечення підтримання на належному рівні боєготовності підрозділу і фінансово-економічні розрахунки при заміщенні (далі — висновок).

    Висновок готує Управління кадрів на підставі поданих керівниками структурних підрозділів на ім'я Голови СЗРУ мотивованих рапортів щодо необхідності заміщення військових посад цивільними особами у цих підрозділах, підписаних начальниками Управління кадрів, Юридичного управління і Фінансово-економічного управління та затверджених Головою СЗРУ.

    У наказах Голови СЗРУ про заміщення військових посад цивільними особами на умовах строкового трудового договору обов’язково зазначаються повне найменування військової посади та код Класифікатора професій ДК 003:2010( va327609-10 ) за цивільною посадою.

    9. У разі заміщення цивільними особами посад, укомплектованих військовослужбовцями, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, для догляду за дитиною без збереження грошового забезпечення тривалістю, визначеною у медичному висновку, але не більше ніж до досягнення нею шестирічного віку, а в разі, коли дитина хвора на цукровий діабет 1 типу (інсулінозалежна), — не більше ніж до досягнення нею шістнадцятирічного віку, строковий трудовий договір із цивільними особами укладається на період цих відпусток.

    10. Призначення цивільних осіб на військові посади здійснюється наказами начальників, яким надано право призначати на ці посади військовослужбовців.

    11. Звільнення цивільних осіб, які заміщують посади військовослужбовців згідно з Переліками посад, здійснюється відповідно до законодавства.

    Т. в.о. начальника Юридичного управління Служби зовнішньої розвідки України

    А. Єфимченко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку Відповідно до пункту 11 глави 4 Порядку зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку ( z0976-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку 23.06.2006 за № 432 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.08.2006 за № 976/12850 (зі змінами) (далі — Порядок), НАКАЗУЮ:

    На Украине начала работу миссия Международного валютного фонда

    Сегодня в Киеве начала работу миссия Международного валютного фонда под руководством Николая Георгиева, говорится в комментарии главы представительства МВФ в Киеве Жерома Ваше. «4 марта начинает ...

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 30.08.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Щодо нарахування податку на додану вартість при наданні послуг нерезидентами за межами митної території України, Державна податкова служба України

    Державна податкова служба України розглянула лист <...> щодо нарахування податку на додану вартість при наданні послуг нерезидентами за межами митної території України та повідомляє.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb