Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному порталу я, наконец-то, надумался.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Ганна Ястребова: «У карате і кібернетики багато спільного»

    Ганна Ястребова: «У карате і кібернетики багато спільного»Дворазова чемпіонка світу Ганна Ястребова

    Торік на чемпіонаті світу, який проходив у литовському місті Шауляй, українська спортс?менка здобула дві золоті і одну срібну медалі. Цьогоріч підтвердила чемпіонський титул в австралійському Мельбурні. Найкращою в світі 30-річна харків’янка стала в розділі індивідуальне куміте. Власний кореспондент «УК» знайшла Ганну Ястребову в одному з найпрестижніших карате-клубів Харкова —«Тайкан».

    УК. З Австралії ви повернулися дворазовою чемпіонкою світу. Який з боїв на Зеленому континенті виявився найскладнішим?

    — Дуже важко було налаштуватися на стартовий поєдинок. За київським часом він починався о третій годині ночі: я ще не встигла адаптуватися до різкої зміни часових поясів. Довелося, як-то кажуть, відразу брати бика за роги — за 15 секунд арбітр зафіксував мою дострокову перемогу Я прекрасно розуміла, що на більше мене може не вистачити. На шляху до фіналу на мене чекали сильні конкурентки з Австралії, США, Італії, Сербії та Аргентини. Досить нелегко складався і фінальний поєдинок, який проходив напрочуд емоційно, за присутності великої аудиторії вболівальників. Що ж до суперниць, то вони всі демонстрували прекрасну форму, кожна з них представляла свою школу. Змагатися з ними було напрочуд цікаво.

    УК. Вам, напевно, доводиться дотримуватися досить напруженого графіка тренувань та жорстких дієт. Який у вас розпорядок дня?

    — Улітку я готувалася на тренувальних зборах в містечку Рибаківка Миколаївської області. Щодня вставала о сьомій годині ранку і проводила по три кількагодинних тренувань. Відновленням були сон, масаж, лазня, а мені ще допомагає море, в якому можна поніжитися. На жаль, у цьому році вода була холодна і морські процедури довелося скоротити. Однак повернулася до Харкова у хорошій формі і продовжую займатися з дітьми та готуюся до нових турнірів. Що ж до харчування, то намагаюся не вживати швидких вуглеводів —хліба, цукру, печива, макаронів, а більше налягати на каші з твердих сортів пшениць, фрукти, соки-фреш, овочі та м’ясо. Але буває й так, що їм солодке, якщо дуже вже хочеться. Головне, щоб небагато.

    УК. Чому обрали саме цей, не зовсім жіночий, як прийнято думати, вид спорту?

    Карате подобалося змалечку. Дідусь і бабуся завжди брали мене із собою на відпочинок. Тоді ж часто дивилися фільми по відео, де демонстрували бойове мистецтво американські нінзя та інші бойовики. Оскільки в дитинстві я була забіякою, тато, який займався боксом і вільною боротьбою, давав мені деякі уроки. Їх я намагалася відпрацьовувати на мамі, за що заслужено отримала кілька ляпасів. Потім почала шукати інших кандидатів, на яких можна було б випробувати своє вміння.

    Згодом мене віддали на плавання, яким я серйозно займалася вісім років. Паралельно ходила на музику, бальні танці й на англійський. Потім почала займатися великим тенісом, і мама жартома казала, що коли виросту, зможу скласти пару самому президентові Америки. Все, чим займалася, мені подобалося, але було якось нуднувато —я завжди поглядала на годинник, коли ж нарешті скінчиться заняття. Коли тато приходив забирати мене з танців, я скаржилась, що стомилася.

    Одного разу він запитав: «А чим ти гориш»? «Карате»,— відповідаю. Очевидно з виразу мого обличчя тато зрозумів, що я кажу правду. З того часу й до сьогодні я займаюсь улюбленою справою і жодного разу не пошкодувала. А ось із тим, що карате — не жіночий вид спорту, готова посперечатися. Адже до нього входить одна дуже важлива складова — ката (демонстрація техніки). Тобто імітація бою з кількома суперниками. І в кожного руху є своя бойова розшифровка. Це настільки точні, пластичні й вивірені рухи, що, на мій погляд, і за красою і за ритмом вони нічим не гірші від танцю. Просто в них є ще таке поняття, як кіме, тобто бойовий напружений момент наприкінці кожного руху, що й відрізняє карате від танцю.

    УК. Ваш чоловік і одночасно наставник також титулований спортсмен: переможець чемпіонатів світу і Європи, президент Харківської асоціації карате. Як вживаються дві сильні особистості під одним дахом?

    — По перше, Олег старший від мене на п’ять років, а значить, мудріший. Мабуть, тому із самого початку ми будували свої стосунки за його, так би мовити, правилами. У залі я ніколи не дискутую з тренером, роблю те, що він говорить. А вдома буває по-різному, навіть сперечаємося, як і всі подружні пари. Але спорт нас так міцно з’єднав, що завжди знаходимо розумний компроміс у найскладніших життєвих ситуаціях.

    УК. Після школи ви обрали професію, пов’язану з математикою, а вже потім навчалися в державній академії фізкультури. Тож цікаво: математика й карате — різновекторні полюси чи їх щось об’єднує ?

    — Спочатку я закінчила економічний факультет університету за спеціальністю «економічна кібернетика». На той час займатися тренерською роботою не була готова не лише я, а й батьки дітей. А зараз вони ведуть до мене своїх чад, і я не бачу в їхніх очах упередження, що жінка й карате — це несумісні речі. Оскільки я добре вчилася в школі і закінчила її з золотою медаллю, обрала найпрестижніший виш, який мав забезпечити мене такою ж престижною роботою. Як показав час — не помилилася. Кібернетика дуже допомагає мені у спорті. Багато хто думає, що бій — лише для нерозумних людей. Насправді ж, у поєдинку працює, перш за все голова, а вже потім руки і ноги. Саме від голови залежить правильність вибраних рішень і алгоритмів. Тобто суперник посилає тобі інформацію і ти йому відповідаєш. На моє переконання, у кібернетики і карате багато спільного.

    Світлана ГАЛАУР, «Урядовий кур’єр»

    ДОСЬЄ «УК»

    Ганна ЯСТРЕБОВА. Народилася 13 квітня 1983 року в Харкові. Майстер спорту міжнародного класу, володар третього дану з карате. Дворазова чемпіонка світу Всесвітньої конфедерації карате.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    В США изнасиловавшего ученицу преподавателя приговорили к 30 дням лишения свободы

    Прокуратура США назвала приговор преподавателю из Монтаны, изнасиловавшему ученицу, которая затем покончила собой, «незаконным», сообщает SFGate. Педагог был приговорен к 30 дням лишения свободы.

    По подозрению в получении взяток задержаны директора предприятий «Укрвойскбуд» и «Укрконверс»

    На Украине по подозрению в получении взяток задержаны директора двух военных предприятий: «Укрвойскбуд» и «Укрконверс». Об этом сообщает Zaxid.net со ссылкой на прокуратуру.

    Про скасування наказу Міністерства охорони здоров'я України від 29 листопада 2012 року № 974, Міністерство охорони здоров'я України

    Про скасування наказу Міністерства охорони здоров'я України від 29 листопада 2012 року № 974 З метою дотримання Міністерством охорони здоров'я України законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів та відповідно до абзацу другого пункту 11( 731-92-п )-1( 731-92-п ) Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади( 731-92-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731, та до листа Міністерства юстиції України від 29 грудня 2012 року № 15783-0-26-12-10.1 НАКАЗУЮ:

    Про схвалення інвестиційних програм ПАТ «Одесагаз» на 2013 рік, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про схвалення інвестиційних програм ПАТ «Одесагаз» на 2013 рік Відповідно до Законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» та постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 28.11.2011 № 2255( z1502-11 ) «Про затвердження порядку формування інвестиційних програм газопостачальних, газорозподільних, газотранспортних та газозберігаючих підприємств», зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 22.12.2011 за № 1502/20240, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb