Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному порталу я, наконец-то, надумался.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Вижив, щоб потрапити під варту?

    Вижив, щоб потрапити під варту?Україна добивається повернення на Батьківщину рибалки, який вижив після аварії в Азовському морі — 49-річного Олександра Федоровича, незважаючи на порушену проти нього в Росії кримінальну справу за незаконний вилов риби.

    Про це повідомляє УНІАН із посиланням на Генерального консула України в м. Ростов-на-Дону Віталія Москаленка. «Ми добиваємось і хочемо, щоб Федоровича відправили в Україну, де триватиме слідство і не чинитимуть перепони для його успішного проведення», — заявив Віталій Москаленко.

    Він повідомив, що проти українського рибалки відкрито кримінальну справу за незаконний вилов біологічних ресурсів, і тому він не може залишити територію РФ.

    Дипломат розповів, що російські слідчі поки що не дають дозволу на його від’їзд в Україну, і нині це питання вирішують. Українця можуть узяти під варту або, найімовірніше, візьмуть підписку про невиїзд. При цьому Генконсул додав, що в Олександра Федоровича є адвокат, а Генконсульство постійно тримає цю справу на контролі. Дипломат підкреслив, що Азовське море — нерозділене між Україною та Росією. «Відповідно до двосторонньої угоди, акваторія Азовського моря перебуває у спільному користуванні двох країн. Тобто прибережних вод тут немає. Якби вони (українські рибалки. — Ред.) причалили до берега, то було б зрозуміло, що вони на території Росії», — сказав Віталій Москаленко.

    Дипломат також повідомив, що Олександр Федорович перебуває у Єйській лікарні і йому безкоштовно надають усю необхідну медичну допомогу.

    «Було зроблено дві операції, обидві успішні. Оперував головний хірург цієї лікарні, дуже досвідчений лікар. Усе було зроблено безкоштовно і на належному рівні. Я дзвонив кілька годин тому і мені повідомили, що реабілітація проходить теж безкоштовно», — сказав Генконсул. Він повідомив, що, за інформацією лікарів, через кілька днів шви можуть зняти.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Набувальна давність стосовно земельних ділянок

    Питання про застосування статті Цивільного кодексу «Набувальна давність» щодо земельних ділянок, на яких розташовані будинки, які збудовані давно, але мають статус самовільних будов - тема, яка викликає величезний інтерес кожного українця.

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2009 р. № 88, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2009 р. № 88 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2009 р. № 88( 88-2009-п ) "Деякі питання реалізації військового майна" (Офіційний вісник України, 2009 р., № 11, ст. 333; 2012 р., № 74, ст. 2977) такі зміни:

    Из французских законов намерены убрать упоминание о расах

    Депутаты Национальной ассамблеи Франции проголосовали за то, чтобы исключить из французского законодательства слово «раса». Об этом в пятницу, 17 мая, сообщает Radio France.

    Нову арену перевірять баскетболом

    У квітні на лівому березі Кальміусу в центральній частині Донецька розпочнеться спорудження багатофункціональної спортивної споруди Кальміус Арена.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb