Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Для меня это была находка! Вторую неделю зависаю здесь на портале и валить отсюда не собираюсь.

Весьма оригинальный, актуальный и продуманный интернет проект! Хочется поддержать Вас денежкой. Как это можно сделать?

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Рука бійця стріляти не втомилась

    Рука бійця стріляти не втомиласьУНІВЕРСІАДА-2013

    Олімпійська чемпіонка Олена Костевич здобула дванадцяту золоту медаль нашої команди на студентських іграх

    Ганна РОМАШКО для «Урядового кур’єра»

    Майже рік тому в Лондоні лік українських медалей ювілейних тридцятих Олімпійських ігор розпочався з «бронзи» Оленки Костевич у стрільбі на 10 метрів із пневматичного пістолета. Для чемпіонки Афін-2004 у цій дисципліні третє місце стало черговим випробуванням: вона кваліфікувалася у фінал другою, захопила лідерство після першого пострілу, потім тривалий час була другою, перед останнім пострілом — третьою, далі домоглася перестрілки, в якій, на жаль, поступилася. А для всієї української команди її сходинка на п’єдесталі стала низьким стартом майбутніх перемог в інших видах спорту.

    Олена Костевич: озброєна і дуже небезпечна для суперниць. Фото з сайту noc-ukr.org

    — За дуже короткий термін, буквально вісім років, я стала чемпіонкою Європи, світу, Олімпійських ігор, володаркою Кубка світу. Було багато перемог у юному віці. Я виросла, почала більш свідомо стріляти, майже удвічі збільшила обсяги роботи, знаходячи для себе щось нове на тренуваннях. Треба відкинути старі заслуги і починати все наново: щабель за щаблем. Звісно, вдруге проходити через усе це складніше, особливо коли спочатку все відразу вийшло, — зізнавалася спортсменка.

    Вона справді всього досягла у пневматиці, тож почала більше уваги приділяти малокаліберному пістолету. Поміняла в цьому виді програми зброю, зупинивши вибір на тому, з якого непогано стріляє півсвіту. Був період, коли просто заганяла себе, чим і пояснювалися невдачі. А потім відпочила, і найвищі результати не змусили довго чекати.

    На Універсіаді в Казані титулована українська спортсменка Олена Костевич здобула золоту нагороду у спортивній стрільбі з 25 метрів з малокаліберного пістолета.

    Цей титул також дався не без боротьби. У кваліфікації Олена двома очками поступилася в точності китаянці Су Юлінь. У стрільбі на швидкість наша атлетка показала шостий результат, однак пробилася до півфіналу. Проте вже на наступній стадії Костевич залишила своїх суперниць позаду, виборовши перепустку до фіналу. А у вирішальному протистоянні переконливо здолала росіянку Анну Мастяніну 7:1.

    Тішить, що збірна України зі спортивної стрільби додала до активу команди ще дві медалі студентських ігор. Олена Костевич, Катерина Дьомкіна та Марта Бойчук вибороли «срібло» в жіночих командних змаганнях (25 м, пістолет). Поступилися наші спортсменки лише росіянкам.

    А Дарина Шаріпова, Євгенія Борисова і Тетяна Тарасенко стали бронзовими призерками у стрільбі з гвинтівки лежачи (50 м). Українську команду випередили збірні Казахстану і Таїланду.

    Серед інших командних здобутків варто виокремити призові місця українських гімнасток. Наші «художниці» фінішували другими в багатоборстві, а наступного дня двічі підіймалася на третю сходинку п’єдесталу пошани в окремих видах програми.

    Олена Дмитраш, Євгенія Гомон, Олександра Гридасова, Валерія Гудим, Світлана Прокопова та Вікторія Мазур спочатку вибороли «бронзу» у вправах з булавами, а потім — у вправах з різними предметам.

    Загалом на XXVII Всесвітній літній Універсіаді, яка вчора завершилася в Казані, наша збірна виборола 77 медалей: 12 золотих, 29 срібних і 36 бронзових. У загальнокомандному заліку українці посіли шосте місце, а за кількістю нагород — третє.

    Президент України Віктор Янукович привітав переможців і призерів Універсіади з успішним виступом.

    «Прийміть сердечні вітання з нагоди успішного виступу на XXVII Всесвітній літній Універсіаді. Україна пишається вами. У безкомпромісній боротьбі ви продемонстрували спортивну майстерність, лідерські якості та наполегливість у досягненні високих результатів», — йдеться у вітанні глави держави.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Нащадки нацистів просять прощення у невинних жертв, закатованих у концтаборах Польщі

    У Польщі нащадки нацистів та їхніх жертв беруть участь у спільному марші заради примирення.

    Пассажиры дрейфовавшего круизного лайнера Triumph потребовали компенсации от его владельца

    Пассажиры круизного лайнера Triumph, который на протяжении нескольких дней дрейфовал в Мексиканском заливе из-за выхода из строя двигателей после пожара в моторном отсеке, подали коллективный ...

    Минюст настроился на серьезные изменения в системе работы нотариата

    «Впервые экзамены на право заниматься нотариальной деятельностью проходят совершенно открыто : под наблюдением видеокамер и в присутствии средств массовой информации. Сейчас экзамены принимает ...

    Домовилися про спрощення візового режиму

    Україна зробила ще один важливий крок до безвізового режиму з Європейським Союзом, заявив у Брюсселі міністр закордонних справ Костянтин Грищенко після підписання Договору про внесення змін ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb