Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Как много актуальной информации.

Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас важно!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Щодо зняття з обліку фізичної особи - підприємця, яка обрала спрощену систему оподаткування, Пенсійний фонд УкраїниПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 27.03.2013  № 3696/С-11
  2. (Витяг)

    Пенсійний фонд України розглянув лист щодо зняття з обліку фізичної особи — підприємця, яка обрала спрощену систему оподаткування, і повідомляє.

    Відповідно до пункту 7 розділу VIII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"( 2464-17 ) за фондами загальнообов'язкового державного соціального страхування зберігаються повноваження щодо контролю за правильністю нарахування, своєчасністю сплати страхових внесків, застосування фінансових санкцій, якими вони були наділені до набрання чинності цього Закону.

    Порядок сплати страхувальниками внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за період до 1 січня 2011 року регулюється Законом України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" ( 1058-15 ) (далі — Закон).

    З липня 2010 року Законом України від 08.07.2010 р. № 2461-VI ( 2461-17 ) "Про внесення змін до законів України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" та "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" запроваджено обов'язкову сплату страхових внесків для фізичних осіб — підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, у розмірі не менше мінімального страхового внеску, з урахуванням частини фіксованого або єдиного податку, що перерахована до Пенсійного фонду України.

    Виключень або пільг щодо нарахування та сплати страхових внесків для фізичних осіб — підприємців, які є інвалідами, законодавством не передбачено.

    Суми страхових внесків, своєчасно не сплачені страхувальниками у строки, встановлені статтею 20 Закону( 1058-15 ), вважаються простроченою заборгованістю із сплати страхових внесків.

    Органи Пенсійного фонду надсилають страхувальникам, які мають недоїмку, вимогу про її сплату (частини друга і третя статті 106 Закону ( 1058-15 )).

    У разі якщо страхувальник, який одержав вимогу територіального органу Пенсійного фонду про сплату недоїмки і протягом десяти робочих днів після її отримання не сплатив зазначену у вимозі суму недоїмки, або не узгодив вимогу з відповідним органом Пенсійного фонду, або не оскаржив вимогу в судовому порядку, відповідний орган Пенсійного фонду звертається в установленому законом порядку і подає вимогу про сплату недоїмки до відповідного підрозділу державної виконавчої служби.

    Вимога про сплату недоїмки або рішення суду про стягнення недоїмки виконується державною виконавчою службою в порядку, встановленому законом.

    Зняття з обліку фізичних осіб в органах Пенсійного фонду України здійснюється відповідно до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців"( 755-15 ) та Порядку взяття на облік та зняття з обліку в органах Пенсійного фонду України платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування( z0995-10 ), затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 27.09.2010 р. № 21-6 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.10.2010 р. за № 995/18290, на підставі відомостей з реєстраційної картки, наданих державним реєстратором.

    Довідка про відсутність заборгованості для зняття з обліку надається органом Пенсійного фонду України фізичній особі — підприємцю після проведення нею остаточного розрахунку.

    <...>

    Директор департаменту надходження доходів

    В. Литвиненко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про видачу ліцензії з централізованого водопостачання та водовідведення Публічному акціонерному товариству "Укртранснафта", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про видачу ліцензії з централізованого водопостачання та водовідведення Публічному акціонерному товариству "Укртранснафта" Відповідно до Законів України "Про державне регулювання у сфері комунальних послуг"( 2479-17 ), "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ), Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг( 1073/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23.11.2011 № 1073, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про затвердження Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна, Міністерство оборони України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 жовтня 2012 р. за № 1465/21777 Про затвердження Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    На Харківщині в ДТП вісім людей загинули та дев'ять чоловік отримали травми (оновлено)

    14 жовтня, близько 15 години 45 хвлин, на 587 км автодороги Київ-Харків-Довжанський поблизу села Вишневе сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Право на защиту гражданских прав и интересов

    Осуществление защиты можно определить через право (возможность) или по долгу и зависит от субъекта осуществления деятельности по защите, а также волеизъявление участника гражданского правоотношения

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb