Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо от кого зависит продвижение портала.

Довольно уникальный, интересный и полностью отличающийся от существующих портал! Я хочу отблагодарить вас материально. Как это можно организовать?

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Венесуела: операція «наступник»

    Венесуела: операція «наступник»Кандидат від соціалістів Ніколас Мадуро з мінімальним відривом переміг на президентських виборах, що відбулися у Венесуелі минулої неділі. Мадуро, якого покійний лідер країни Уго Чавес обрав своїм наступником, отримав 50,7% голосів. Кандидатові від опозиції Енріке Капрілесу надали перевагу 49,1% виборців.

    Центральна виборча комісія вже заявила: результати є незворотними, і вустами свого голови Тібісая Лучени закликала венесуельців не протестувати та поважати народне волевиявлення. Однак Енріке Капрілес відмовляється визнати поразку без перерахунку і висловив упевненість, що саме Мадуро програв вибори.

    За словами опозиціонера, під час голосування було зафіксовано понад 300 тисяч випадків порушень, які потрібно розглянути. «Цей результат не відображає реальності в країні. Ми зробимо все, аби істина стала відомою», — йдеться у заяві Капрілеса.

    У свою чергу, переможець у зверненні до своїх прихильників заявив, що спілкувався з Капрілесом по телефону і дозволить перевірити результати виборів. Він також закликав тих, хто не голосував за нього, працювати разом заради країни.

    Колишній водій Ніколас Мадуро починав свою політичну кар’єру як неофіційний член профспілки, що представляє робітників Каракаського метрополітену. З Уго Чавесом він познайомився у 1994 році, коли той був засуджений за організацію невдалого військового перевороту, — адвокатом Чавеса була дружина Мадуро Силія Флорес.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про розподіл витратних матеріалів для апарата вірусінактивації плазми, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2012 рік, Міністерство охорони здоров'я України

    Про розподіл витратних матеріалів для апарата вірусінактивації плазми, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2012 рік З метою раціонального і цільового використання витратних матеріалів для апарата вірусінактивації плазми, закуплених за кошти Державного бюджету України на 2012 рік( 4282-17 ) за бюджетною програмою КПКВК 2301400 "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" в частині заходів з розвитку донорства крові та її компонентів, на виконання пункту 5 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я( 298-2011-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 березня 2011 року № 298 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров'я" (в редакції від 20 серпня 2012 року), НАКАЗУЮ:

    В Україні зареєстрували ще одну смерть від грипу

    Протягом 11 тижня поточного року летальний випадок у особи, в організмі якої знайшли вірус грипу, зареєстрували у місті Чернігів.

    Новым премьер-министром Египта может стать адвокат

    Адвокат Зияд Бага эд-Дин может быть назначен премьер-министром Египта во временном правительстве, поддерживаемом военными. Об этом сообщает Радио «Свобода», со ссылкой на представителя президента ...

    Рішення Євросуду по справі Плешков проти України, № 37789/05, 10 лютого 2011

    Текст рішення Європейського суду по справі Плешков проти України від 10 лютого 2011 на українській мові

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb