Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет сайт просто отпад. Несомненно нужный и простой в пользовании интернет проект.

Огромное спасибо от кого зависит работа портала.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Щодо навчання плаванню, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ЛИСТ

  1. 22.03.2013  № 1/9-209
  2. Голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій

    Щодо навчання плаванню

    Зважаючи на складну ситуацію в країні щодо нещасних випадків на воді через невміння дорослого населення і дітей плавати та відсутність навичок знаходження у водному середовищі, Міністерство виступило з ініціативою щодо запровадження з 2013 року загальнодержавної акції "Урок плавання".

    Підґрунтям для цієї ініціативи стали позитивні приклади організації дозвілля на воді та навчання дітей плаванню, які успішно реалізовувалися в окремих регіонах.

    Так, рішенням Черкаської міської ради були затверджені заходи і вимоги щодо організації безпеки використання водних об'єктів та місць масового відпочинку біля води. Затвердженими вимогами, зокрема, передбачено заборону на весь період купального сезону продаж тютюнових виробів та спиртних напоїв на території міських пляжів та прилеглих територіях. Такі дії місцевої влади сприяли тому, що протягом останніх 3 років на облаштованих пляжах м. Черкас не сталося жодного нещасного випадку.

    Рішенням Дніпропетровської міської ради була затверджена та успішно впроваджується програма обов'язкового навчання плаванню учнів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Дніпропетровська на 2012 — 2016 роки. Завданнями програми передбачено залучення 100 відсотків дітей початкових класів, які не мають медичних протипоказань, до навчання плаванню. На виконання програми планується витратити більше 8,5 млн. грн., основна частина яких спрямується на надання послуг тренерів з навчання плаванню, надання послуг басейнів (експлуатація спортивних споруд) та транспортні послуги.

    За ініціативи управління освіти м. Тернополя протягом 2009 та 2010 років, при використанні 3-х басейнів, було навчено основам плавання 4,5 тисячі учнів початкових класів (весь контингент учнів цієї категорії) м. Тернополя без залучення додаткових коштів.

    Є позитивні приклади навчання плаванню і у сільській місцевості. Протягом п'яти останніх років всі учні шкіл Чорнобаївського району на Черкащині вчаться плавати в єдиному басейні, що розташований в райцентрі. Підвезення дітей здійснюється шкільними автобусами.

    Ініціатива Міністерства щодо запровадження з 2013 року загальнодержавної акції "Урок плавання" не залишилась непоміченою в суспільстві та отримала підтримку значної частини громадян. До заходів з навчання учнів дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів плаванню в регіонах планують залучати різноманітні місцеві ресурси: басейни дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, відвідування яких організовується для учнів і сусідніх шкіл та дитячих садочків; басейни дитячо-юнацьких спортивних шкіл, баз відпочинку, культурно-розважальних центрів; облаштування та використання громадських пляжів; використання, за сприятливих погодних умов, можливостей літніх пришкільних та оздоровчих таборів тощо.

    Переконані, що регіональні заходи, які втілюватимуться в рамках акції "Урок плавання", не лише забезпечать підвищення рухової активності учнів, стануть ефективним лікувально-профілактичним засобом, спрямовуватимуть на набуття життєво необхідних навичок збереження та зміцнення здоров'я наших дітей, а й сприятимуть виконанню соціальної складової державної політики та покращуватимуть взаємодію всіх гілок влади з громадськістю.

    Тож просимо підтримати загальнодержавну акцію та зайняти переконливу позицію при розробленні та затвердженні місцевих заходів, пов'язаних з "Уроком плавання". При цьому доцільно врахувати досвід, напрацьований в інших регіонах у вирішенні зазначених питань.

    З повагою,

    Міністр

    Д. В. Табачник

    {Текст взято з сайту МОНмолодьспорту України http://www.mon.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про стан розробки та затвердження Інструкції з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Рада суддів загальних судів України

    Заслухавши та обговоривши інформацію заступника Голови Державної судової адміністрації України Холоднюка З. В. про стан розробки та затвердження Інструкції з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, відповідно до частини шостої статті 122, частини першої статті 146 Закону України "Про судоустрій і статус суддів"( 2453-17 ) рада суддів загальних судів ВИРІШИЛА:

    Про призначення органів з оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про призначення органів з оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів Відповідно до статті 28 Закону України "Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності"( 3164-15 ), статті 6 Закону України "Про підтвердження відповідності" ( 2406-14 ) та пункту 5 Порядку здійснення процедур призначення органів з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів ( 59-2007-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.01.2007 № 59, НАКАЗУЮ:

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 982, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 982 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 982( 982-2012-п ) "Про затвердження Порядку та умов надання у 2012 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою" (Офіційний вісник України, 2012 p., № 81, ст. 3276) такі зміни:

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.02.2012 № 125, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.02.2012 № 125 Відповідно до Законів України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ) та "Про теплопостачання"( 2633-15 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", постанови НКРЕ від 12.10.2005 № 898( v0898227-05 ) "Про затвердження Процедури перегляду та затвердження тарифів для ліцензіатів з виробництва електричної та теплової енергії" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb