Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Для меня это была находка! Вторую неделю зависаю здесь на портале и валить отсюда не собираюсь.

Этот интернет сайт здоровский! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами чаще! Дерзайте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Північна Корея дражнить США

    Північна Корея дражнить СШАПівнічна Корея взяла під приціл США. Ракетно-артилерійські комплекси націлені на американські військові бази, острови Гуам та Гаваї, повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї.

    Бойову готовність номер один КНДР оголосила після навчальних польотів американського бомбардувальника над корейським півостровом. Пхеньян звинувачує США у підготовці авіаударів.

    Крім того, ситуація в регіоні ускладнилася після третього ядерного випробування у Північній Кореї, яке призвело до посилення санкцій проти країни з боку ООН.

    Корейське телебачення демонструє патріотичну відеографічну ілюстрацію: військові потужності країни влучають по американському Білому Дому та Капітолію.

    Фахівці вважають, що корейські ракети до основної території США дотягнути не здатні, хоча американські військові бази у Тихому океані таки в радіусі дії ракет КНДР середньої дальності.

    На тлі цієї загрози напередодні Сполучені Штати та Південна Корея підписали нову військову угоду з так званої «протидії провокаціям півночі». Вона передбачає співпрацю двох країн у разі нападу з боку Північної Кореї. Ця угода ще більше роздратувала КНДР.

    Попередні домовленості між Сеулом та Вашингтоном передбачали втручання США лише в разі початку повномасштабної війни на Корейському півострові.

    Крім того, після північнокорейських ядерних випробувань в лютому, американці пообіцяли Південній Кореї «ядерну парасолю».

    На початку березня Північна Корея анулювала перемир’я з південним сусідом, укладене після закінчення Корейської війни 1950-1953 років, північнокорейський чиновник Пак Кван Хо пояснює чим керується його країна:

    «Відколи закінчилася Корейська війна ми постійно перебуваємо під санкціями та тиском. Нехай вони тривають. Всі запуски наших ракет та ядерні випробування здійсненні завдяки нашим технологічним потужностям, ресурсам та матеріалам. Нам немає чого хвилюватися».

    Біженець з Північної Кореї погодився свідчити анонімно. Він вважає, що санкції не вплинуть на політику його батьківщини, надзвичайно складне життя його співвітчизників не зміниться. Їх вбиває голод та комуністичний режим, а вся міжнародна допомога потрапляє до рук корейських солдатів та місцевої еліти, каже він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Квартирні черги переходять до Реєстру

    Активізувати роботу з формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, таке завдання перед місцевими органами, що здійснюють квартирний облік, ставить ...

    заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта, Міністерство охорони здоров'я України

    Зареєстрований у Міністерстві юстиції України 21 листопада 2012 р. за № 1948/22260 Про затвердження Переліку лікарських засобів, заборонених до рекламування, які відпускаються без рецепта

    Юрист в Днепровском суде

    Юрист в Днепровском суде окажет квалифицированную помощь в представлении интересов гражданского истца.

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству соціальної політики на 2013 рік, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству соціальної політики на 2013 рік 1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству соціальної політики на 2013 рік у загальному фонді державного бюджету( 5515-17 ), перерозподіл видатків шляхом:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb