Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение этого сайта.

Этот интернет проект - офигенный. Чрезвычайно нужный и в тоже время функциональный ресурс.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Куплені українцями шість із десяти смартфонів, працюють на Android

    Куплені українцями шість із десяти смартфонів, працюють на AndroidУ березні український ринок смартфонів збільшиться до 720 мільйонів гривень, що втричі більше, ніж за аналогічний період торік. Разом з планшетами березневий ринок гаджетів досягне майже 1 мільярда гривень. Android — найпопулярніша операційна система для смартфонів, і вона встановлена на 64% всіх проданих пристроїв. При цьому 7 із 10 смартфонів у середній ціновій категорії, куплених українцями, — з двома картками.

    Експерт ринку мережі гаджетів і аксесуарів Цитрус провела дослідження споживчого попиту і в новій версії проекту Цітрусометрія виявила структуру популярності і тенденції розвитку основних операційних систем в Україні. Для дослідження використовували продаж смартфонів у роздрібних мережах, експертні оцінки гравців ринку і дані GFK Ukraine щодо продажу в пікові періоди грудня 2010, 2011 і 2012 років, коли споживачі здійснюють найбільшу кількість покупок. У березні основний період продажу — до 8 березня.

    Так, найпоширенішою операційною системою для смартфонів в Україні став Андроїд. «Завдяки тому, що Android -смартфони сьогодні широко представлені у більшості виробників і доступні на за ціною — від 800 до 7000 гривень — їх частка за рік зросла майже на 20% і в грудні 2012 року досягла 64% всіх смартфонів. У грошовому вимірі Android -смартфони зайняли 53% ринку і будуть збільшуватися далі»,— зазначив Віктор Шолошенко, директор з маркетингу мережі «Цитрус».

    У чотири рази зросла «яблучна» система iOS. Вихід на ринок торік у листопаді смартфона iPhone 5 привів до зростання всієї операційної системи. За кількістю проданих пристроїв частка iOS зросла до 12% усіх смартфонів і понад 35% у грошовому вимірі. Активне зростання також показала нова операційна система WindowsPhone, яку просуває компанієя Microsoft. Якщо в 2011 році здебільшого через відсутність широкого вибору моделей на WP її частка в Україні трималася на рівні 1%, то з появою в 2012 році нових пристроїв вона зросла вже до 6%.

    Хоч як прикро, драматично залишає ринок колись одна із найпопулярніших систем Symbian. Із 72% проданих пристроїв у 2010 році до грудня 2011 року її продажі впали вдвічі — до 37%, і фактично зникли до грудня 2012 -го. Замість неї у 2012 році її естафету продовжувала система S40, частка продажів пристроїв якої становила 16% . З огляду на те, що це все бюджетні гаджети, продаж S40 в грудні 2012-го в грошах становив усього 5%. «Частка операційної системи Bada, незначно піднявшись в 2011-му до 12%, зовсім упала в 2012-му до 2%. Сама компанія Samsung, припинивши розвиток цієї ОС, готується представити влітку нову ОС Tizen», — повідомили експерти «Цитрусу».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Европейский суд по правам человека

    Защите прав и свобод граждан в Европейском суде по правам человека. Как подать заявление в Европейский Суд по правам человека?

    Про призначення Угнівенка О.Ю. першим заступником голови правління публічного акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Укрсвітлолізинг”, Кабінет Міністрів України

    Про призначення Угнівенка О. Ю. першим заступником голови правління публічного акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Укрсвітлолізинг"

    АМКУ оштрафовал «Нестле Украина» на 500 тыс. грн за недобросовестную конкуренцию

    Временная административная коллегия Антимонопольного комитета Украины (АМКУ) оштрафовала на 500 тыс. грн ООО «Нестле Украина» за недобросовестную конкуренцию, сообщает пресс-служба АМКУ.

    Про визнання обраним народним депутатом України Полякова В.Л., Центральна виборча комісія

    Про визнання обраним народним депутатом України Полякова В. Л. Верховна Рада України Постановою від 18 грудня 2012 року № 7-VIІ ( 7-18 ), що надійшла до Центральної виборчої комісії того ж дня, достроково припинила повноваження народного депутата України Азарова Миколи Яновича, обраного 28 жовтня 2012 року в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі від Партії регіонів, у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb