Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Спасибо Вам за тот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас.

Для меня это огромная находка! Вторую неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на ресурсе и уходить отсюда совсем не собираюсь. Интересно, здорово!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Як отримати гроші за військовим рахунком батька— учасника війни?

    Як отримати гроші за військовим рахунком батька— учасника війни?Мій батько пройшов майже всю війну і пропав безвісти у самому її кінці. Маю всі належні документи про це. Тож у мене питання, чи можу я як його дочка і спадкоємиця отримати ці гроші із Росії? Чи їх виплачують тільки ще живим ветеранам? Куди маю звернутися і які документи подати? Адже росіяни — учасники війни або їхні діти-спадкоємці, як пишуть в тому ж Інтернеті, такі гроші вже отримують.

    К. ВАЩЕНКО, м. Житомир

    О. БЕЛЕНКО, заступник начальника департаменту польових установ Центрального Банку Російської Федерації (Банк Росії):

    — Ваш запит про достовірність інформації, поширеної у засобах масової інформації, з питання виплати вкладів військовослужбовців — учасників Великої Вітчизняної війни, відкритих у період Великої Вітчизняної війни, розглянутий у департаменті польових установ Банку Росії.

    Повідомляю, що ніякої інформації щодо виплати вкладів військовослужбовців — учасників Великої Вітчизняної війни Банк Росії в ЗМІ не направляв.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад III-V категорій в апараті Міндоходів, Міністерство доходів і зборів України

    Про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад III-V категорій в апараті Міндоходів Відповідно до статті 15 Закону України "Про державну службу" ( 3723-12 ) та Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців( 169-2002-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169, із змінами, з метою удосконалення процедури відбору кандидатів на заміщення вакантних посад III-V категорій в апараті Міндоходів, НАКАЗУЮ:

    На Полтавщині працівники ДАІ затримали автомобіль, на якому перевозили дизельне паливо без відповідних документів

    Днями, в місті Хорол працівники взводу ДПС з обслуговування стаціонарного посту №3 зупинили автомобіль Фольксваген-ЛТ 35. За кермом транспортного засобу перебував 30-річний мешканець міста Лубни.

    Про утворення територіальних органів Державного агентства водних ресурсів, Кабінет Міністрів України

    Про утворення територіальних органів Державного агентства водних ресурсів Погодитися з пропозицією Державного агентства водних ресурсів щодо утворення територіальних органів як структурних підрозділів апарату Агентства за переліком згідно з додатком.

    Суд легализовал размещение киосков на киевских улицах

    "Причем, решение суда о запрете на демонтаж этих киосков есть, а сами киоски еще даже не успели поставить. Речь идет о сотнях МАФов. Вчера, большие длинномеры с кранами разводили новые киоски ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb