Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Благодарим всех за качественную работу. Этот сайт,без всякого сомнения, сейчас - уникальный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные сайты. Интернет портал достаточно многофункционален в пользовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Этот сайт отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Україна та Індія знайшли спільні інтереси

    Україна та Індія знайшли спільні інтереси

    Основними напрямками визначено енергетику, металургію, хімічну промисловість, а також судно- й машинобудування

    Перебування в Республіці Індія Президент Віктор Янукович розпочав на площі перед Палацом «Раштрапаті Бхаван» у місті Нью-Делі. Там відбулася офіційна церемонія його зустрічі з Президентом Республіки Індія Пранабом Мукерджі та Прем’єр-міністром Манмоханом Сінгхом. Потім глава держави вшанував пам’ять лідера національно-визвольного руху Індії Махатми Ганді, поклавши на території Меморіалу «Радж Гхат» квіти до місця кремації видатного індійського політичного і громадського діяча.

    На індійській землі Віктор Янукович почувається впевнено. Фото Aндрiя МOСIЄНКA

    «Всеохоплююче партнерство»

    Опісля переговорів делегацій у розширеному складі Віктор Янукович і Манмохан Сінгх провели зустріч у форматі «віч-на-віч». За підсумками перемовин на спільній прес-конференції Президент Української держави заявив: «Ми з главою індійського уряду визнали, що за 20 років з часу встановлення дипломатичних відносин між нашими країнами вдалося розвинути змістовну співпрацю в багатьох галузях. Тому ми прийняли доленосне рішення про переведення дружніх відносин між державами у нову, ефективнішу та прагматичнішу площину «всеохоплюючого партнерства».

    Сторони домовилися про розширення діалогу шляхом налагодження регулярних двосторонніх контактів на високому політичному рівні. Тож Президент запросив Прем’єра Індії відвідати Україну з офіційним візитом у зручний для нього час.

    Окрім цього, відзначено значне збільшення двостороннього товарообігу (у 2011 р. сягнув найвищої позначки за всю історію українсько-індійських відносин — близько 3 млрд дол. США).

    «Збереження позитивної динаміки торгівлі — завдання урядів України та Індії», — сказав Президент, додавши, що найперспективнішими для розширення співробітництва є енергетика, металургія, хімічна промисловість, суднобудування, машинобудування, автомобілебудування, будівництво об’єктів інфраструктури, сільське господарство, фармацевтика та готельний бізнес.

    «Відновлення після майже дев’ятирічної паузи роботи Міжурядової українсько-індійської комісії з торговельного, економічного, науково-технічного, промислового і культурного співробітництва є важливим кроком у поглибленні міждержавної співпраці, зокрема у зазначених сферах. Особливими темами конструктивних переговорів були співпраця в оборонній та аерокосмічній галузях», — передає слова Президента його прес-служба.

    Відзначили сторони й успішну реалізацію найбільшого в історії двосторонніх відносин контракту на ремонт і модернізацію 105 індійських літаків Ан-32. А окрему увагу приділили й співробітництву в галузі мирного використання атомної енергії та в науково-технічній сфері.

    Культурно-гуманітарні ж зв’язки зміцнюватимуться шляхом проведення Днів української культури в Індії та Днів індійської культури в Україні у 2013 та 2014 рр. Налаштовані країни й на активізацію туристичних потоків в обох напрямках, на співпрацю з питань боротьби з міжнародним тероризмом, транскордонною злочинністю, піратством, кліматичними змінами, нелегальною міграцією, на поглиблення взаємодії в рамках ООН.

    Потому у присутності Віктора Януковича й Манмохана Сінгха було підписано кілька двосторонніх документів. Серед них: Договір між Україною та Індією про взаємну правову допомогу в цивільних та господарських справах; Міжурядова угода про співробітництво у сфері оборони; Міжурядова угода про науково-технологічне співробітництво; Угода між Державною інспекцією ядерного регулювання України та Радою з регулювання атомної енергетики Індії про обмін технічною інформацією та співробітництво у сфері ядерної безпеки та радіаційного захисту; Меморандум про взаєморозуміння у сфері стандартизації, оцінки відповідності та якості між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Бюро індійських стандартів.

    У міжнародних рамках

    Під час зустрічі з міністром закордонних справ Індії Салманом Куршідом Віктор Янукович говорив, що Україна розглядає цю країну як одного з найважливіших партнерів у Південній Азії. «Ми готові разом з вами працювати над тим, щоб знайти спільні інтереси в тих галузях економіки, які є для нас традиційно сильними», — сказав він, наголосивши, що Україна цінує співпрацю з Індією в рамках міжнародних організацій, особливо ООН. Він висловив сподівання, що обопільне бажання країн поглиблювати ефективну співпрацю й надалі забезпечуватиме розвиток їх відносин. У цьому контексті Президент відзначив важливість активного політичного діалогу на високому рівні, звернувши увагу на ефективний робочий діалог між зовнішньополітичними відомствами України та Індії.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про призначення позачергових виборів Новолимарівського сільського голови (Новолимарівська сільська рада Біловодського району Луганської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Новолимарівського сільського голови Молотка В. В. (Новолимарівська сільська рада Біловодського району Луганської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    Андрій Капраль і Володимир Якимець: «Ми на сцені, як у житті, і не доводиться маски одягати-знімати»

    Торік акапельна формація Піккардійська терція відсвяткувала 20-річчя.Співаючу львівську шестірку не має потреби представляти шанувальникам вокального мистецтва: Піккардійська терція популярна ...

    Працівники Буковинської автоінспекції затримали втікача виправної колонії

    Подія сталася на стаціонарному посту ДАІ в Оршівцях Кіцманського району.

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2010 р. № 574, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2010 р. № 574 Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2010 р. № 574( 574-2010-п ) "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для створення Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" (Офіційний вісник України, 2010 р., № 53, ст. 1769; 2011 р., № 22, ст. 916, № 93, ст. 3377; 2012 р., № 23, ст. 884) зміни, що додаються.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb