Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Ребята супер!!! Все что делаете для всех пользователей необходимо!!!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Спасибо за профессиональный сайт!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

УПЦ пропонує матеріальну допомогу Храму Гробу Господнього

    УПЦ пропонує матеріальну допомогу Храму Гробу ГосподньогоМитрополит Володимир направив листа Патріарху Єрусалимському Феофілу ІІІ з проханням прийняти від вірних Української православної церкви Московського патріархату благодійну матеріальну допомогу, щоб врятувати від закриття храм Гробу Господнього, передає УКРІНФОРМ з посиланням на сайт УПЦ МП.

    «З тривогою нами було сприйнято звістку засобів масової інформації, а також відповідальних осіб Єрусалимської Патріархії, що за певних обставин під загрозою припинення доступу віруючих опинилося найсвятіше для усього християнського світу місце — Храм Воскресіння Христового та святині, що знаходяться під його сінню. З огляду на це, шанобливо просимо Ваше Блаженство задля підтримки Святої Єрусалимської Церкви в скрутну для Неї хвилину прийняти від вірних Української Православної Церкви благодійну матеріальну допомогу», — йдеться в листі.

    Ізраїльська водопостачальна компанія «ха-Гіхон» вимагає від Храму Гробу Господнього заплатити 9 мільйонів шекелів ($2,4 млн) — заборгованість за останні 7 років плюс пеня. На вимогу «ха-Гіхон» був заарештований банківський рахунок Патріархату Грецької Православної Церкви, якому належать основні права володіння та використання храму. За багатовіковою традицією храм не платить за воду. Грошей не брали ні влада Османської імперії, ні британська колоніальна адміністрація, ні Йорданія.

    Патріарх Феофіл III заявив, що церква не має наміру відмовлятися від цього історичного привілею. Листи з проханням про допомогу він розіслав прем'єр-міністру і президенту Ізраїлю, президентам США, Росії, Кіпру та Греції.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    «Бур» не пройшов

    На вулиці Петропавлівській у Києві стався конфлікт. Власники новозбудованої багатоповерхівки у спробі прокласти траншею для комунікацій, яка мала пролягти по тротуару, раптом натрапили на граніт ...

    передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на 2012 рік, Кабінет Міністрів України

    Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на 2012 рік 1. Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ) здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки, молоді та спорту на 2012 рік у загальному фонді державного бюджету( 4282-17 ), перерозподіл видатків державного бюджету шляхом:

    В США юриста наказали за несанкционированное использование базы законодательства

    Адвокат, имеющий лицензию на практику в американских штатах Орегон и Гавайи, был привлечен к дисциплинарной ответственности за неправомерное использование аккаунта информационной правовой системы ...

    Фото, надіслані марсоходом «Допитливим», підтверджують, що Марс дуже схожий на Землю

    Науковці НАСА кажуть, що, судячи з нових зображень, переданих марсоходом Curiosity, Марс схожий на Землю значно більше, ніж ми очікували.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb