Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.

Друзья класс!!! Все что вы делаете для всех нас очень важно!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Ми вийдемо на «Вемблі» не боятися

    Ми вийдемо на «Вемблі» не боятися

    Сьогодні наша футбольна збірна стартує у кваліфікації до чемпіонату світу-2014

    Перш ніж оцінювати потенціал української дружини у поєдинку Англія — Україна, варто наголосити, що ще ніколи в історії незалежності, починаючи відбірний турнір, синьо-жовті не мали такого сприятливого календаря. Протягом усієї кваліфікації Анатолій Тимощук та його партнери жодного разу не зустрінуться двічі поспіль із головними конкурентами у так званих спарених матчах — через три дні на четвертий. На фініші господарі нещодавнього Євро три останні зустрічі проводитимуть у рідних стінах. А завершують кваліфікацію в гостях у відвертого аутсайдера — команди Сан-Марино.

    І, зрештою, підопічні Олега Блохіна, готуючись до поєдинку з англійцями, мали змогу провести повноцінний тижневий тренувальний збір у Кончі-Заспі. Нагадаю, що родоначальники футболу минулої п’ятниці грали в Кишиневі.

    А на "Вемблі" м'яч буде один... Фото УНІАН

    У складі господарів через ушкодження гомілкостопа, яке він отримав у поєдинку за Суперкубок УЄФА проти мадридського «Атлетико», не вийде на поле захисник «Челсі» та збірної Англії Ешлі Коул. Також у матчі з Україною наставник англійців Рой Ходжсон не зможе розраховувати на Джона Террі, півзахисника Адама Джонсона та форвардів Вейна Руні й Енді Керролла.

    Якщо не трапиться нічого несподіваного, склад української команди буде максимально подібним до того, який 15 серпня грав у товариському спарингу проти Чехії. Воротар Андрій П’ятов («Шахтар»), захисники Ярослав Ракицький («Шахтар»), Євген Селін («Ворскла»), Євген Хачеріді («Динамо»), Богдан Бутко («Іллічівець»), гравці середньої лінії та атаки — Денис Гармаш («Динамо»), Олег Гусєв («Динамо»), Євген Коноплянка («Дніпро»), Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина), Андрій Ярмоленко («Динамо»), Марко Девіч («Шахтар»).

    Стартовий матч збірної України у відборі ЧС-2014 обслуговуватиме арбітр ФІФА Джюнейт Чакир з Туреччини. Цікаво, що саме цей рефері працював на першій грі наших на Євро-2012 проти Швеції (2:1).

    34-річний страховий агент зі Стамбула судив матч-відповідь київських динамівців із бельгійським «Гентом» у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Нагадаю, в тій зустрічі кияни перемогли з рахунком 3:1. Крім того, Чакир працював на поєдинку у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів-2008/09 між «Динамо» та ірландською «Дрогедою» (2:2)

    ПРЯМА МОВА

    Олег БЛОХІН, головний тренер збірної України:

    — За вихід до фінального турніру чемпіонату світу в нашій групі боротимуться чотири команди: Англія, Україна, Польща та Чорногорія. Ви хочете почути, що ми маємо вийти з першого місця? Ні, зараз більш тверезо оцінюємо свої шанси. Футболістів потрібно налаштовувати так, щоб вони повірили, що можуть грати з кращими командами Європи на рівних. В оборонний футбол, як це було у 2006 році, не гратимемо. Хлопці не повинні нікого боятися.

    Анатолій ТИМОЩУК, капітан збірної:

    — Після останньої гри проти англійців на Євро-2012 залишилися неприємні спогади. Ми забили чистий гол, якого судді примудрилися не помітити. У ворота суперників не призначили очевидний пенальті. Загалом на полі «Донбас Арени» в Донецьку ми мали вигляд набагато кращий, однак із групи вийшли підопічні Ходжсона.

    У Лондоні на нас чекає важка гра: команді треба налаштуватися і зробити все від нас залежне для досягнення позитивного результату.

    Френк ЛЕМПАРД, півзахисник збірної Англії:

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Запоріжці додадуть у роботі

    Президент Віктор Янукович обговорив з головою Запорізької обласної державної адміністрації Олександром Пеклушенком питання соціально-економічної ситуації в регіоні. Про це керівник Запорізької ...

    Необходимо ввести уголовную ответственность за злоупотребление правами ребенка, – эксперт

    Сегодня Национальная академия правовых наук Украины и АО «АКТИО» провели круглый стол на тему «Права ребенка на Украине: правовые и социальные проблемы». Об этом сообщает корреспондент «ЮП».

    Президент Украины перевел судей в пределах пятилетнего срока и избранных бессрочно

    Президент Украины Виктор Янукович подписал Указ о переводе судей (№ 558/2012). Так, согласно статье 73 и части первой статьи 80 Закона Украины «О судоустройстве и статусе судей», Президент Украины ...

    Адвокаты соберутся в Киеве на мирный протест против нарушений их прав

    Украинские адвокаты протестуют против массовых и системных нарушений профессиональных прав адвокатов. Адвокаты требуют уважения к себе, к своей профессии тем же способом, которым это делает вся ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb