Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо за этот огромнейший труд, который Вы делаете ежедневно для пользователей.

Этот интернет сайт здоровский! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Тактика і стратегія Цибенка

    Тактика і стратегія Цибенка

    За вмілого керівництва державна форма господарювання превалює над приватною

    Володимир Цибенко працює директором ДП «Дослідне господарство ім. Декабристів», що в Миргородському районі на Полтавщині, всього п’ятий рік. Але навіть за такий порівняно короткий термін зумів істотно зміцнити його позиції. За результатами роботи підприємства в молочному скотарстві воно увійшло в двадцятку кращих в Україні, виробивши за минулий рік 3180 тонн молока, або 6225 кг від умовної корови. Комплексно розвиваються й інші галузі. Після приєднання підприємства до Інституту свинарства і агропромислового виробництва Полтавської сільськогосподарської дослідної станції ім. М. Вавилова НААН воно за основними виробничими показниками увійшло до першої трійки серед 127 господарств у структурі академії.

    Нова техніка для родючих полів

    У господарстві вчасно платять зарплату й аванс, значно підвищилася врожайність ранніх зернових та зернобобових культур. Наприклад, торік намолотили 8200 тонн зерна разом із кукурудзою, врожайність якої становила 116 ц з гектара! Не менший урожай збіжжя виростили й нинішнього року. А все тому, що, крім неухильного дотримання технологій, тут з осені щедро удобрюють поля органікою. До того ж інтенсивно поповнюють машинно-тракторний парк. Наприклад, минулого року за готівку придбали новий американський комбайн «Кейс-50-88», а позаторік — трактор «Ньюхоланд» потужністю 350 кінських сил, сівалку точного висіву «Пьотінгер», культиватор «Хорш», дискову борону тощо. Вже цього року закупили нові кормозаготівельний комбайн «Ягуар» та кормозмішувач. На підприємстві насамперед насичують технікою тваринницьку галузь, яка їх годує: тут утримують 1200 голів ВРХ, з них 525 корів, де від кожної надоюють у середньому 20 кг молока за день. Не кожна домашня корова так доїться. Це дає змогу господарству щоденно реалізовувати його в межах 11 тонн за ціною 3 грн за літр.

    — Хоч би як усі плакали, що низька ціна на молоко, але мільйон гривень виручки від його реалізації щомісяця ми отримуємо. На ці кошти й живемо. Купуємо пальне, виплачуємо заробітну плату та обов’язкові платежі. Вистачає на насіння й добрива, — розповідає Володимир Цибенко.

    Очолюване ним сільгосппідприємство також має статус племінного заводу з миргородської породи свиней, племінного репродуктора з айширської породи ВРХ, розводить овець тонкорунної асканійської породи; у його просторих пташниках чудово почуваються кури породи ломан-браун яєчного напрямку продуктивності та перепели, а в стайнях — коні. Кредитів на розвиток у банках не беруть, потрібну техніку купують на виплат за державною лізинговою програмою, тобто розраховуються за неї упродовж року переважно після збору врожаю. Така державна політика позичок сільгоспвиробнику вигідна, бо дає змогу запроваджувати новітні технології.

    Директор ДП «Дослідне господарство ім. Декабристів» Володимира Цибенко віддає перевагу розведенню племінних свиней миргородської породи. Фото автора

    …І яблука з молодого саду

    Чималі кошти підприємство спрямовує на «соціалку» — своїм автобусом підвозить дітей до школи, забезпечує на пільгових умовах місцеву школу, дитячий садок і лікарню овочами та іншими продуктами харчування, оздоровлює юне покоління, а принагідно й своїх працівників на Азовському морі.

    — Діти — наше майбутнє, — каже Цибенко, — а ви ж бачите, яка нині демографічна ситуація в Україні. Через це порушено питання про закриття школи в нашому селі. Але будемо боротися до останнього, щоб не закрили.

    Опікується він і людьми похилого віку, пенсіонерами, яким віднаходиться робота в будівельному цеху господарства. За великим рахунком, живуть як одна велика дружна сім’я, а звідси й успіхи.

    Розговорилися з директором про те, чому вони вирощують переважно пшеницю, кукурудзу на зерно та сою, а не, скажімо, популярні нині соняшник чи ріпак.

    — Бо пшениця — всьому голова, — відповів по-селянськи мудро, — а кукурудза й соя — найрентабельніші на сьогодні культури.

    Це не означає, що вони зовсім ігнорують той самий ріпак. Просто сіють його в розумних пропорціях. Кілька років тому насадили молодий яблуневий сад на тисячу дерев, окультуривши таким чином земельну ділянку, що не використовувалася, і заразом оздоровили її, внісши туди 100 тонн перегною. І сад уже плодоносить. Цього року, наприклад, з кожної яблуньки-напівкарлика очікують зібрати щонайменше по відру вітамінних плодів, які, найімовірніше, перероблять на сік і передадуть у підшефні школу, садок та лікарню. Зокрема і в лікарню у Великих Сорочинцях, де також лікуються працівники підприємства.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Рада суддів України призначила Головою Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка

    25 квітня 2014 року в приміщенні Верховного Суду України відбулося чергове засідання Ради суддів України. До порядку денного засідання було включено питання про призначення Голови Державної судової ...

    Україна обмежила поставки м’яса птиці в країни Митного союзу

    У продукції українських виробників курятини виявлені сальмонела і лістерія. Через це Держветфітослужба обмежила постачання в країни Митного союзу.

    В Україні зареєстрували ще одну смерть від грипу

    Протягом 11 тижня поточного року летальний випадок у особи, в організмі якої знайшли вірус грипу, зареєстрували у місті Чернігів.

    Увлечение телевидением в детстве чревато судимостью в будущем, – ученые

    Исследователи из новозеландского университета Отаго выяснили, что риск судимости к началу взрослой жизни был выше на 30% с каждым лишним часом, проведенным в будний вечер у телевизора. Ученые ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb