Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

Этот портал классный! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про визнання протиправними дії - Вищий адміністративний суд України - Борисенко І.В.

  1. ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
  2. УХВАЛА

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

УХВАЛА

30 грудня 2014 року м. Київ К/800/67324/14

Суддя Вищого адміністративного суду України Борисенко І.В.,

перевіривши матеріали касаційної скарги Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві

на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 24.09.2014

та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 11.12.2014

у справі № 826/12645/14

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Айпі-Світ»

до Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві

про визнання протиправними дії, зобов'язання вчинити дії, -

ВСТАНОВИВ:

До Вищого адміністративного суду України надійшла касаційна скарга Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 24.09.2014 та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 11.12.2014 у справі № 826/12645/14.

Перевіривши відповідність вказаної касаційної скарги та доданих до неї документів вимогам ст.ст. 213, 214 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя-доповідач приходить до висновку, що у відкритті касаційного провадження слід відмовити з наступних підстав.

Згідно п. 4 ч. 2 ст. 213 Кодексу адміністративного судочинства України у касаційній скарзі зазначаються обґрунтування вимог особи, що подає касаційну скаргу, із зазначенням того, у чому полягає порушення норм матеріального чи процесуального права.

Відповідно до положень п. 5 ч. 5 ст. 214 Кодексу адміністративного судочинства України суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

За змістом цієї норми касаційна скарга повинна містити посилання на помилкове та/або неправильне застосування норм матеріального права при вирішенні справи та/або порушення судами норм процесуального права (у разі оскарження судового рішення по суті - пояснення, яким чином такі порушення вплинули на правильність вирішення справи).

Не переглядаючи судові рішення по суті, виходячи з доводів касаційної скарги, підстав для відкриття касаційного провадження не вбачається.

На підставі викладеного та керуючись п. 5 ч. 5 ст. 214 Кодексу адміністративного судочинства України, -

УХВАЛИВ:

1. Відмовити Державній податковій інспекції у Подільському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 24.09.2014 та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 11.12.2014 у справі № 826/12645/14.

2. Копію ухвали про відмову у відкритті касаційного провадження (разом із доданими до касаційної скарги матеріалами) направити скаржнику, а касаційну скаргу Державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві залишити у суді касаційної інстанції.

3. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Вищого

адміністративного

суду України І.В. Борисенко

Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

Возможно, это Вас заинтересует

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ПОВІДОМЛЯЄ

Державною службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва було прийнято рішення від 04.03.2013 № 10 Про необхідність усунення Міністерством екології та природних ресурсів ...

Екіпаж «Запоріжжя» завершив ходові випробування

Сьогодні підводний човен Військово-Морських Сил ЗС України Запоріжжя в рамках ходових випробовувань здійснив черговий вихід в море.

Про реєстрацію кандидата у народні депутати України, висунутого Партією "За Права Людини", Центральна виборча комісія

Про реєстрацію кандидата у народні депутати України, висунутого Партією "За Права Людини" До Центральної виборчої комісії надійшла заява Партії "За Права Людини" разом з іншими документами щодо реєстрації кандидата у народні депутати України, висунутого 4 серпня 2012 року на VIII з'їзді Партії "За Права Людини", в одномандатному виборчому окрузі № 202.

Голод — не тітка, а… дядько в масці

Дуже незвичний відвідувач навідався близько третьої години ночі до шахтарської їдальні в Красноармійську Донецької області.

05145472d80649777fc2d927daedc5fb