Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Весьма оригинальный, актуальный и новый интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно организовать?

Благодарим всех, от кого зависит наполнение интернет проекта.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про стягнення заборгованості за кредитним договором та звернення стягнення на заставлене майно - Заводський районний суд м. Дніпродзержинська - Ізотов В. М.

  1. УХВАЛА

справа № 208/3161/13-ц

№ провадження 2/208/1326/13

УХВАЛА

Іменем України

06 грудня 2014 р. м. Дніпродзержинськ

Заводський районний суд м. Дніпродзержинська, Дніпропетровської області у складі головуючого судді Ізотова В.М., при секретарі Кушта І.О. за участю представника відповідачки ОСОБА_1 розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали позовної заяви Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Надра» до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором та звернення стягнення на заставлене майно,

встановив:

В провадженні Заводського районного суду м. Дніпродзержинська, Дніпропетровської області з 29.04.2013 року знаходиться цивільна справа за вищезазначеним позовом в якому позивач просить стягнути солідарно з відповідачів на свою користь заборгованість за кредитним договором у сумі 178930,61 доларів США та звернути стягнення на предмет іпотеки, а саме -квартиру АДРЕСА_1.

У судові засідання представник позивача вісім разів не з'явився надавши суду заяву в якій просить розглядати справу за його відсутності.

Представник відповідачки ОСОБА_3 суду пояснив, що відповідачка ОСОБА_2 померла три роки тому а відповідачка ОСОБА_3 договір поруки з позивачем не складала а договір поруки (копія якого є в матеріалах справи) є підробленим.

Ознайомившись з матеріалами справи, з яких вбачається, що відповідачка ОСОБА_2 померла ІНФОРМАЦІЯ_1 а позивач просить стягнути з неї заборгованість за кредитним договором яка утворилася станом на 26.02.2013 року та, стикнувшись з питаннями відповідь на які позивач повинен дати у судовому засіданні особисто, ухвалою суду від 13.11.2013 року було визнано потрібним щоб представник позивача дав особисті пояснення у судовому засіданні.

Разом з тим представник позивача в черговий раз у судове засідання 06.12.2013 року знову не з'явився без поважних причин.

Відповідно до вимог п. З ч. 1 ст. 207 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з'явився в судове засідання.

З урахуванням того, що належним чином повідомлений позивач в судові засідання не з'явився керуючись п. З ч. 1 ст. 207 ЦПК України, суд -

ухвалив:

Позовну заяву Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Надра» до ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором та звернення стягнення на заставлене майно, залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Дніпропетровської області, через Заводський районний суд м. Дніпродзержинська, протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Суддя Ізотов В. М.

Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

Возможно, это Вас заинтересует

Про звільнення О. Якименка з посади першого заступника Голови Служби безпеки України - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України, Президент України

Указ  Президента України Звільнити ЯКИМЕНКА Олександра Григоровича з посади першого заступника Голови Служби безпеки України — начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

Юридическая помощь в суде

Юридическая помощь в суде, представительство интересов клиента в суде любых инстанций. Консультация, подготовка документов, сопровождение в суде.

У покупателей недвижимости появились дополнительные расходы

Изменения в законодательстве, которые произошли в последнее время, были как положительными, так и негативными для рынка недвижимости на Украине. «Огромный плюс — это возвращение оценки недвижимости на свое место. Соблазн сесть на те денежные потоки, которые организовала предыдущая команда, был большой. То, что этого не произошло — это показатель того, что общественная инициатива работает, если она целеустремленная и настойчивая», — рассказал председатель комитета АСНУ по статистике и аналитики Эдуард Бразас.

Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням товариства з обмеженою відповідальністю "Новолуння" щодо офіційного тлумачення положення пункту 5 частини першої статті 80 Господарського процесуального кодексу України, Конституційний Суд України

м. Київ 14 листопада 2013 року № 52-у/2013 Справа № 2-54/2013 Конституційний Суд України у складі суддів: Овчаренка В'ячеслава Андрійовича — головуючого, Бринцева Василя Дмитровича, Вдовіченка Сергія Леонідовича, Винокурова Сергія Маркіяновича, Головіна Анатолія Сергійовича, Гультая Михайла Мирославовича — доповідача, Запорожця Михайла Петровича, Касмініна Олександра Володимировича, Литвинова Олександра Миколайовича, Маркуш Марії Андріївни, Пасенюка Олександра Михайловича, Сергейчука Олега Анатолійовича, Стецюка Петра Богдановича, Тупицького Олександра Миколайовича, Шаптали Наталі Костянтинівни, Шишкіна Віктора Івановича,

05145472d80649777fc2d927daedc5fb