Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Хочется отблагодарить Вас за тот величайший труд, который Вы делаете каждый день для всех нас. Умнички!!!

Добрый день!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

На Львівщині визначили переможців обласного конкурсу юних інспекторів руху

    На Львівщині визначили переможців обласного конкурсу юних інспекторів рухуУ Львові змагалися юні інспектори руху. Школярі з міста Лева та різних районі області завзято боролися за звання кращої команди ЮІР Львівщини. У конкурсі брали участь школярі, віком від 9 до 16 років. Захід традиційно відбувався на базі автомістечка.

    Після урочистого шикування, команди вирушили на етапи змагань. Школярі демонстрували своє вміння вправно керувати велосипедом, долаючи складні перешкоди. А от у конкурсі «Юний регулювальник» учасникам довелось виконувати непросте завдання — самостійно регулювати рух на перехресті. Оцінювали цей етап працівники Державтоінспекції, які відзначили, що школярі дуже добре впоралися з цим завданням.

    Наступним етапом конкурсу був «Медична допомога». Аби вибороти для своєї команди максимальний бал, учасникам потрібно було на практиці довести, що вони не розгубляться в екстремальній ситуації та зможуть швидко й кваліфіковано допомогти постраждалим у дорожньо-транспортній пригоді. Лікарі, які оцінювали конкурс, були приємно вражені знаннями юних інспекторів руху.

    Ще два етапи змагань школярі проходили в навчальних класах. Спершу ЮІРівці показували свої знання про дорожні знаки, а після цього — розв’язували тести з Правил дорожнього руху.

    Найбільш видовищними були виступи агітбригад. ЮІРівці намагалися вразити журі своїми театралізованими сценками, жартами та піснями, в яких закликали однолітків бути завжди обережними на дорозі та не нехтувати власною безпекою.

    За підсумками всіх етапів конкурсу, перемогу одержала команда «Зелений вогник» Личаківського району міста Львова.

    Друге місце дісталося загону ЮІР «МТЗ» (місто Городок) та команді «Світлофор» (школа №73 міста Львова). А «бронзу» розділили між собою ЮІРівці з Старосамбірського району та команда «Фара» з Жовківщини.

    Переможці обласного зльоту юних інспекторів руху отримали грамоти та призи.

    Організатори змагань відзначають, що такі конкурси для дітей є надзвичайно важливими й потрібними. Адже учні на практиці засвоюють правила безпеки на дорозі та вчаться бути зразковими учасниками дорожнього руху.

    ДАІ Львівської області)

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Toyota майже на 40 % скоротила своє виробництво в Китаї

    Toyota Motor Corp. у вересні 2012 року стала лідером серед японських автовиробників за темпами скорочення виробництва на території Китаю, знизивши випуск продукції в країні на 42%.

    Про видачу ліцензії на право здійснення експорту алкогольних напоїв, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про видачу ліцензії на право здійснення експорту алкогольних напоїв Відповідно до наказу Мінекономрозвитку України від 30.12.2011 № 471 "Про надання права підпису деяких ліцензій та документів з питань ліцензування" НАКАЗУЮ:

    Про офіційні курси гривні до іноземної валюти, Національний банк України

    Національний банк України 25.10.2013 встановлює такі офіційні курси гривні до іноземної валюти* Код цифровий Код літерний Кількість одиниць Назва валюти Офіційний курс

    Микола АЗАРОВ: «Уряд виділяє кошти для виводу вітчизняної медицини на якісно новий рівень»

    Уряд послідовно продовжує поліпшувати якість медичної допомоги громадянам. На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів 12 вересня 2012 року.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb