Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Доброе утро!

Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про результати роботи ДСНС України у третьому кварталі та завдання до кінця поточного року, Державна служба України з надзвичайних ситуаційКОЛЕГІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

РІШЕННЯ

  1. 14.11.2013  № 18
  2. Про результати роботи ДСНС України у третьому кварталі та завдання до кінця поточного року

    Проаналізувавши результати роботи у третьому кварталі 2013 року, колегія відмічає виконання завдань, визначених Державній службі України з надзвичайних ситуацій Президентом України та Кабінетом Міністрів України.

    Органами управління та підрозділами цивільного захисту забезпечено оперативне реагування на всі надзвичайні ситуації, з початку року врятовано життя 3 тис. 361 особі та матеріальних цінностей на суму понад 1 млрд. 434 млн. гривень.

    Кількість класифікованих надзвичайних ситуацій порівняно з аналогічним періодом 2012 року зменшилася на 35% (з 176 до 115), кількість пожеж, вперше за останні п'ять років, — на 15,3% (з 57 тис. 65 до 48 тис. 333).

    Завдяки вжитим комплексним заходам щодо запобігання, а також своєчасному і ефективному реагуванню на пожежі та загорання у лісовому фонді держави досягнуто з початку пожежонебезпечного періоду 2013 року зменшення на 58% кількості пожеж (2013 рік — 801 пожежа, 2012 рік — 1 тис. 892 пожежі), у 16 разів площі, пройденої вогнем (2013 рік — 220 га, 2012 рік — 3 тис. 537 га).

    Більш оперативно та ефективно діяли за призначенням під час реагування на надзвичайні ситуації підрозділи головних управлінь (управлінь) ДСНС України у Кіровоградській (Федорчак В. В.), Луганській (Дробот О. М.), Львівській (Дмитровський С. Ю.), Сумській (Волик Г. Б.), Харківській (Одарюк П. В.), Черкаській (Гвоздь В. М.) та Чернігівській (Шулюк В. В.) областях.

    Піротехнічними підрозділами ДСНС України виявлено та знешкоджено понад 66 тис. 139 вибухонебезпечних предметів, очищено територію загальною площею понад 1 тис. 193 гектари.

    Триває практична реалізація Державної цільової екологічної програми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території військової частини А0829 (м. Лозова Харківської області)( 237-2011-п ). З початку року здійснено повну очистку близько 37 га технічної території, знешкоджено 10 тис. 429 тонн боєприпасів (у тому числі знищено контрольованим підривом 2 тис. 295 тонн).

    Для організації своєчасного надання допомоги населенню та виконання заходів з ліквідації негативних наслідків можливих надзвичайних ситуацій розроблено та затверджено Урядом План протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду 2013/2014 років.

    Гідрометеорологічною службою в цілодобовому режимі здійснюється моніторинг ситуації та забезпечення органів влади і населення відповідною прогностичною інформацією. Організовано оперативний обмін інформацією із спорідненими організаціями в рамках транскордонного співробітництва, зокрема під час водопілля.

    Тривало приведення нормативно-правової бази у відповідність до вимог Кодексу цивільного захисту України( 5403-17 ).

    З метою забезпечення подальшого виконання завдань, визначених Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ Президента України на 2010 — 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава"( 128/2013 ), актами та дорученнями Кабінету Міністрів України, колегія ВИРІШИЛА:

    1. Інформацію про результати роботи ДСНС України у третьому кварталі та завдання до кінця року взяти до відома.

    2. Основними пріоритетними завданнями до кінця поточного року вважати:

    забезпечення готовності органів управління та підрозділів до оперативного реагування на НС, характерні для осінньо-зимового періоду;

  3. покращення умов несення служби особовим складом караулів, оперативно-чергових змін;
  4. недопущення виникнення корупційних чинників в системі ДСНС;
  5. посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення, дієва співпраця із засобами масової інформації та волонтерськими організаціями.

    3. Звернуто увагу керівників департаментів та інших самостійних структурних підрозділів апарату і територіальних органів ДСНС України на необхідність підвищення вимогливості до підпорядкованих органів і підрозділів щодо якісного та своєчасного виконання поставлених завдань, а також забезпечення оперативності і ефективності під час реагування на надзвичайні ситуації.

    4. Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.):

    організувати проведення семінару-наради з відповідальними за роботу консультаційних центрів посадовими особами;

    Строк — до 13 грудня 2013 року

    розробити форми статистичної звітності для структурних підрозділів територіальних органів ДСНС України, до повноважень яких віднесено питання державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки. Забезпечити введення статистичної звітності в дію з 1 січня 2014 року.

    Строк — до 20 грудня 2013 року

    5. Начальникам територіальних органів ДСНС України:

    5.1. Для професійного обговорення вимог пожежної та техногенної безпеки під час розгляду проектних рішень у сфері містобудування вийти з пропозиціями до уповноваженого органу містобудування та архітектури щодо включення до складу архітектурно-містобудівні ради представника від територіального органу ДСНС України. Про результати доповісти через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.)

    Строк — до 20 грудня 2013 року

    5.2. Забезпечити підготовку план-графіків проведення перевірок у 2014 році суб'єктів господарювання, що проводять діяльність з будівництва об'єктів різних форм власності, до яких включити об'єкти, за будівництвом яких контроль здійснюється через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.). Плани-графіки погодити встановленим порядком.

    Строк — до 10 грудня 2013 року

    Затверджені план-графіки перевірок оприлюднити на веб-сайті територіального органу ДСНС України.

    Строк — до 25 грудня 2013 року

    5.3. Спільно з місцевими органами виконавчої влади провести наради з розгляду стану приведення у працездатний стан систем протипожежного захисту (пожежної сигналізації, систем димовидалення, пожежних кран-комплектів) у житлових будинках підвищеної поверховості та висотних. Про результати доповісти з річним звітом структурних підрозділів територіальних органів ДСНС України, до повноважень яких відповідно до розподілу обов'язків віднесено питання державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки, через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.).

    Строк — до 10 січня 2014 року

    У разі взяття на облік нового об'єкта у кварталі, на який затверджено план-графік, забезпечити планову перевірку організації та виконання вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки такого об'єкта у наступному кварталі.

    Строк — постійно

    5.4. Організувати вивчення з працівниками структурних підрозділів територіальних органів ДСНС України, до повноважень яких відповідно до розподілу обов'язків віднесено питання державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки, в системі службової підготовки вимог пожежної безпеки, викладених у державних будівельних нормах, національних стандартах, що прийняті у 2013 році та вводяться у дію з 1 січня 2014 року. Про проведену роботу інформувати через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.).

    Строк — до 25 грудня 2013 року

    5.5. За результатами аналізу стану впровадження систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення на об'єктах підвищеної небезпеки ініціювати розгляд зазначеного питання на засіданнях комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Забезпечити постійний контроль за впровадженням зазначених систем. Доповісти через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.).

    Строк — до 5 грудня 2013 року

    5.6. Проаналізувати стан забезпеченості засобами захисту органів дихання населення, яке працює у зоні можливого хімічного забруднення, на об'єктах підвищеної небезпеки та потенційно небезпечних об'єктах, про що доповісти через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.).

    Строк — до 5 грудня 2013 року

    5.7. Провести аналіз стану виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2002 р. № 1788( 1788-2002-п ) "Про затвердження Порядку і правил проведення обов'язкового страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об'єкти та об'єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного і санітарно-епідеміологічного характеру". Інформацію надати через Департамент запобігання надзвичайним ситуаціям та державного нагляду (контролю) (Козленко А. М.).

    Строк — до 5 грудня 2013 року

    5.8 Забезпечити згідно з визначеним порядком оперативне інформування органів влади, підприємств (установ, організацій) та населення про ускладнення гідрометеорологічної обстановки, прогноз її розвитку та заходи щодо попередження НС.

    Строк — постійно

    5.9. Перевірити стан функціонування спеціальних систем оповіщення населення у 30-кілометровій зоні навколо атомних електростанцій, підготувати подання до керівництва АЕС щодо необхідності їх приведення у відповідність до вимог нормативно-правових актів. Про проведену роботу доповісти через Департамент організації заходів цивільного захисту (Стоєцький В. Ф.).

    Строк — до 15 грудня 2013 року

    5.10. У відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 р. № 443( 443-2013-п ) "Про затвердження Порядку підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту" провести комплексні об'єктові навчання, про що доповісти через Департамент організації заходів цивільного захисту (Стоєцький В. Ф.).

    Строк — 30 грудня 2013 року

    5.11. Встановити контроль за виконанням заходів, передбачених відповідними планами стосовно підготовки підприємств, установ та організацій до стабільної, безаварійної роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 року. Про проведену роботу доповісти через Департамент організації заходів цивільного захисту (Стоєцький В. Ф.).

    Строк — 29 листопада 2013 року

    6. З метою створення фонду службового житла Департаменту ресурсного забезпечення (Білошицький Р. М.) вносити пропозиції щодо надання встановленим законодавством порядком статусу службового житла, отриманого за рахунок всіх джерел фінансування.

    7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників Голови відповідно до розподілу функціональних обов'язків і повноважень.

    Голова, голова колегії

    М. Болотських

    {Текст взято з сайту ДСНС України http://www.mns.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про внесення змін до наказу МОЗ України від 8 квітня 2009 року № 222 "Про розподіл препаратів для лікування опортуністичних інфекцій та супутніх захворювань у ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД, закуплених у 2009 році за компонентом "ВІЛ/СНІД" проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні" (із змінами), Міністерство охорони здоров'я України

    Про внесення змін до наказу МОЗ України від 8 квітня 2009 року № 222 "Про розподіл препаратів для лікування опортуністичних інфекцій та супутніх захворювань у ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД, закуплених у 2009 році за компонентом "ВІЛ/СНІД" проекту "Контроль за туберкульозом та ВІЛ/СНІДом в Україні" (із змінами)

    До уваги представників засобів масової інформації!

    У суботу, 19 липня, о 10 годині, на Софіївській площі відбудеться спільна акція Мотоцикліст - рівноправний учасник дорожнього руху.

    Про розподіл виробу медичного призначення для лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, закупленого за кошти Державного бюджету України на 2012 рік, Міністерство охорони здоров'я України

    Про розподіл виробу медичного призначення для лікування дітей з онкологічними та онкогематологічними захворюваннями, закупленого за кошти Державного бюджету України на 2012 рік

    Майже 60 машин застрягли на українських дорогах через сніг і ожеледицю

    Допомога МНС знадобилася водіям у Київській, Вінницькій і Житомирській областях. Як повідомляє прес-служба МНС України, до розчистки автомобільних доріг залучено спеціалізовані бригади служб ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb