Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Ваш интернет проект не лучший друг - этот интернет портал, - родственник для всех, кто живёт актуальными идеями!

Огромнейшее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - действительно молодцы.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Адвокаты соберутся в Киеве на мирный протест против нарушений их прав

    Адвокаты соберутся в Киеве на мирный протест против нарушений их правУкраинские адвокаты протестуют против массовых и системных нарушений профессиональных прав адвокатов. Адвокаты требуют уважения к себе, к своей профессии тем же способом, которым это делает вся Украина.

    В декабре 2002 года тогдашний Президент Украины Леонид Кучма издал Указ об установлении профессионального праздника — ежегодно 19 декабря отмечать День адвокатуры.

    Так, завтра, 19 декабря в 13:00 в День адвокатуры от памятника Пилипу Орлику в Киеве начнется мирное шествие протеста юридического и адвокатского сообщества с целью выдвижения конкретных требований к ключевым лицам, которые несут ответственность за состояние правовой системы на Украине, а также с целью призыва к переговорам с юридическим сообществом.

    В ходе мероприятия будут вручены приглашения государственным органам, в частности, Верховному Суду и Администрации Президента Украины, принять участие в переговорах с юридическим сообществом по решению проблем в правовой и судебной системе. Так, реформа уголовной юстиции и судебного корпуса внесли необратимые последствия для профессии адвоката и юриста, требующей немедленных решений со стороны власти.

    В инициативную группу вошли адвокаты: Павел Дикань, Виктория Пташник, Александра Павленко, Елена Сотник, Андрей Стельмащук, Виталий Титич, Сергей Тюрин, Алексей Шевчук.

    Мирное шествие будет проводиться 19 декабря с. г. в городе Киеве по маршруту от Верховного Суда Украины (ул. Пилипа Орлика, 4) до Администрации Президента Украины (ул. Банковая, 11). Время проведения с 13:00 до 15:00. Дресс-код — официальный.

    Также завтра, 19 декабря в 12:00 неравнодушные адвокаты собираются на Майдане Незалежности в Киеве, чтобы выразить свои мысли к ситуации, которая сложилась с правами адвокатов на Украине. Планируется проведение флешмоба «Похороны прошлого ради рождения будущего. Адвокатура умерла, да здравствует адвокатура!».

    Ниже на языке оригинала приводится обращение инициативной группы адвокатов:

    Шановне адвокатське товариство, вже завтра наш професійний день.

    Проте, в умовах глибокої кризи цінності професії та дискримінації адвокатського статусу через нехтування нашими правами та гарантіями на всіх рівнях існуючої правової системи, ми не можемо залишатися мовчазними статистами.

    Запрошуємо кожного з Вас 19 грудня 2013 року взяти участь у ході протесту адвокатів з метою висунення конкретних вимог до ключових осіб, що несуть відповідальність за стан правової системи в Україні, а також з метою заклику до перемовин!

    Основні проблеми сучасної адвокатури:

    1. В ході проведення судово-правової реформи в Україні широко декларувалася рівність правового становища адвокатів та органів слідства при гарантованій незалежності суду, що і є ознаками правової держави. Проте, практична правозахисна діяльність адвокатів за останній час, особливо у зв’язку із подіями Євромайдану 2013 р., чітко висвітлила та викрила дійсну ситуацію правового становища адвокатів.

    Фактично, на сьогоднішній день відбувається цілковита деградація інституту адвокатури в Україні, оскільки адвокати поставлені в залежність від суб’єктів владних повноважень (слідчий, прокурор, слідчий суддя) при здійсненні своєї діяльності, рівність сторін процесу є виключно теоретичною, незалежність суду залишається фікцією, а Президент України, як гарант Конституції, не виконує тих функцій, які б забезпечили реальне функціонування такого інституту.

    2. Має місце відсутність дієвого імперативного механізму реалізації адвокатами в Україні своїх прав в межах кримінального та інших процесів через наявність адміністративного впливу, в першу чергу, на судову систему, а також на органи досудового слідства та прокуратури. Задекларовані принципи рівності прав учасників процесу носять ганебно-декларативний характер

    3. На сьогоднішній день ми, представники адвокатської спільноти, закликаємо до розбудови правової держави, дотримання основних принципів справедливого судочинства, розвитку рівноправної та незалежної адвокатури, що дасть можливість нам належним чином захищати права та інтереси громадян та перешкоджати їх порушенню.

    Це хода достойних представників професії, які бажають працювати в своїй країні на гарантіях змагальності, рівності та неупередженості правосуддя та всієї правової системи!

    В цей же день нами будуть вручені запрошення очільникам усіх державних та самоврядних органів країни, відповідальних за належне дотримання та забезпечення прав та гарантій адвокатів, до участі перемовинах у найближчий час задля подолання оголошених нами проблем.

    Юридическая Практика

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Заради безпеки дітей: на Львівщині правоохоронці проводять зі школярами заняття із Правил дорожнього руху

    Під час Національного Тижня безпеки дорожнього руху правоохоронці приділяють значну увагу роботі з дітьми, адже вкрай важливо, аби малята ще з шкільної парти засвоїли ази дорожньої грамоти.

    Мануель Чарр погрожує влаштувати Кличку останній бій в кар'єрі

    Суперник чемпіона WBC Віталія Кличка німецький боксер Мануель Чарр свято вірить у свою перемогу над українцем в суботньому бою в Москві.

    Срібні сурми просурмили лицарську славу

    Сина чернігівського княжого подружжя Святослава Ольговича і Катерини Петрилівни Ігоря за звичаями часу виховували як воїна. Ще підлітком княжич був досить вправним, аби поруч із дорослими боронити ...

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затвердженого рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами) та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 02.10.2012 № 1367 НАКАЗУЮ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb