Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет портал суперовый! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Спасибо за профессиональный сайт!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Електронні черги вже у моді

    Електронні черги вже у моді

    Укрдержреєстр впроваджуватиме прийом громадян по Інтернету

    Уряд виділив понад 14,8 мільйона гривень на завершення створення матеріально-технічної бази для держреєстрації речових прав на нерухоме майно. Зокрема ці кошти будуть використані на придбання комп’ютерної техніки, оргтехніки з метою обслуговування черг у містах обласного значення. Про це під час відеоконференції «Удосконалення системи реєстрації речових прав на нерухоме майно» з представниками Дніпропетровська, Львова, Одеси повідомила перший заступник голови Державної реєстраційної служби України (Укрдержреєстру) Інна Завальна.

    Електронний прийом громадян має бути запроваджений на місцях з метою уникнення черг і скарг, згідно з одним із наказів голови Укрдержреєстру.

    Електронний запис через Інтернет уже функціонує на сайті реєстраційної служби головного управління юстиції в Одеській області, розповіли під час проведення відеоконференції її представники. Вже є перші «електронні» відвідувачі. На сьогодні в Одесі функціонують п’ять «вікон» прийому та видачі документів. Одне з них виділено під електронний запис (воно функціонує з 14.00 до 16.00). Через цей сайт громадянин має можливість подати заявку на електронний запис і документи з 14.00 до 18.00 Поки що це експериментальний режим. На електронний прийом записалося 20 людей, але не всі прийшли (можливо, хтось лише «експериментував» з Інтернетом). Для порівняння, в «живій» черзі щоденно реєстраційна служба головного управління юстиції в Одеській області приймає 100 заяв.

    Крім того, діє консультативна група. Ця послуга популярна. Оскільки служба поки що не має можливості виділити окрему людину, реєстратори чергують по черзі 1—2 години з 9.00 до 20.00, допомагаючи клієнтам заповнювати заяви та перелік документів.

    На спрощення процедури реєстрації спрямований і проект постанови Кабміну, який нині розробляє Укрдержреєстр. Документ передбачає передачу реєстрових книг та реєстраційних справ від БТІ до органів державної реєстрації. Він вносить зміни до Порядку держреєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень та Порядку надання інформації з Держреєстру речових прав на нерухоме майно, затверджених постановою Кабміну від 22 червня 2011 р. №703.

    За словами І. Завальної, нова редакція документа розроблена з врахуванням зауважень та доповнень і буде подана на погодження в Міністерство юстиції та інші відомства. Одна з пропозицій — забрати так звану перереєстрацію в нотаріуса, коли права власності вже зареєстровані у старих реєстрах або паперових носіях. Документ пропонує також спростити форму заяви та, можливо, одночасно в одному документі заповнювати заяву про реєстрацію права власності (яка буде розглянута на першому етапі) і договору оренди (розглянуть на другому етапі).

    ДОВІДКА «УК»

    За даними департаменту державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України, станом на 10 квітня цього року зареєстровано 518 765 заяв та запитів, з яких розглянуто 89%. Якщо у січні 2013 р. державні реєстратори зареєстрували 83 511 заяв та запитів, з яких 70% було розглянуто, то в лютому їх кількість становить 150 053 (розглянуто 92%), а в березні — 190 678 (93% зареєстрованих).

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Список переможців конкурсу на заміщення вакантних посад судді, Вища кваліфікаційна комісія суддів України

    ЗАТВЕРДЖЕНО Рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України 05.03.2013 СПИСОК переможців конкурсу на заміщення вакантних посад судді Найменування місцевого суду

    Цивілізація кіно: як із нею порозумітися?

    Кіно в Україні, де найпершу зйомку за часів Російської імперії здійснив харківський фотограф Альфред Федецький, багатолике. Ось хоча б у столиці. В кінотеатрах воно переважно голлівудське, ...

    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Кабінет Міністрів України

    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Відповідно до статей 93, 122-124, 149 Земельного кодексу України( 2768-14 ) надати дозвіл публічному акціонерному товариству "Шахтоуправління "Покровське" на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки державної власності площею 8,69 гектара (землі запасу (рілля), розташованої на території Красноармійського району Донецької області, з подальшою передачею її в оренду на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 24 листопада 2008 р. № 4784 для розміщення промислового майданчика блока № 11.

    Про звільнення О. Якименка з посади першого заступника Голови Служби безпеки України - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України, Президент України

    Указ  Президента України Звільнити ЯКИМЕНКА Олександра Григоровича з посади першого заступника Голови Служби безпеки України — начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb