Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Спасибо Вам за тот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас.

Ваш интернет проект просто замечательный.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

На Буковині зростає популярність ігор КВН-ЮІР

    На Буковині зростає популярність ігор КВН-ЮІРТакий висновок зробили організатори і учасники фіналу обласного конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів дорожнього руху.

    Впродовж кількох годин у переповненому обласному палаці творчості дітей та юнацтва «Юність Буковини» вирували пристрасті, звучали музика, спів, сміх і оплески, якими супроводжувались різножанрові виступи дітей. Мальовничі костюми і декорації, запальні танці, інсценізації з гумором і серйозно — увесь мистецький арсенал використали команди, аби переконати журі і глядачів у тому, що, як гласить головний девіз конкурсу, «Молоде покоління — за безпечний рух»!

    Яскравому феєричному фіналу передували відбіркові ігри в районах області. Однак, організатори конкурсу — УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, Департамент освіти і науки, молоді і спорту Чернівецької облдержадміністрації, обласна організація Всеукраїнської спілки автомобілістів у відповідь на ініціативу її прихильників розширили коло учасників. Цьогоріч в конкурсі взяли участь 6 команд — «Стоп-кадр» Берегометської гімназії Вижницького , «Світлофор» Товтрівської ЗОШ Заставнівського, «Форсаж» Коровіївської загальноосвітньої школи Глибоцького районів, «Джентельмени удачі-3» Кельменецького дитячо-юнацького центру, «Спектр» Новодністровської загальноосвітньої школи та «Садгірський квартал» Чернівецької загальноосвітньої школи №37.

    Як зазначив директор департаменту освіти та науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Михайло Бауер, ігри юних інспекторів дорожнього руху в числі інших подібних заходів у сфері безпеки життєдіяльності мають давні традиції і користуються особливою популярністю.

    Завдяки співпраці освітян, працівників ДАІ, обласної організації Всеукраїнської спілки автолюбителів в системній підтримці ЮІРівського руху увага громадськості зосереджується на актуальних питаннях безпеки дорожнього руху, вихованні правосвідомості юних громадян, виробленні у них навиків безпечної поведінки на дорогах і вулицях. Про це зі сцени і в інтерв’ю регіональній пресі говорив старший інспектор УДАІ УМВС майор міліції Іван Добровольський.

    Багато зусиль до організації ігор доклали обласна спілка автомобілістів, її автошкола, які і самі виступили спонсорами конкурсу, і залучили інших благодійників, серед яких міжнародне таксі «Євротранс», автомагазин «Ера», охоронне агентство «Лігор», страхова компанія «Арсенал-страхування», редакція газети УДАІ УМВС України в Чернівецькій області «Дорожній вісник».

    На думку заступника директора департаменту молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації Олександра Довганича ЮІРівські конкурси веселих і кмітливих серед учнівської молоді сьогодні на Буковині у масовості, системності не уступають міжвузівським першостям в області, факультетському КВН Чернівецького національного університету.

    Глядачі мали змогу переконатись у справедливості таких високих оцінок, переглянувши виступи команд, кожна з яких запропонувала своє вирішення теми. Вижничани розкрили її з тонким місцевим гуцульським гумором, що й очікувалось від відомого в області «Стоп-кадру», дебютанти змагань «Форсаж» з Глибоцького району, «Спектр» з Сокирянського запам’ятались яскравою різноплановою сценічністю, «Джентельмени удачі» з Кельменеччини — елементами шоу, гімнастики, «Світлофор» з Заставнівщини — академічністю трактування правил дорожнього руху, чернівецька команда «Садгірський квартал» — «козацьким» характером.

    Переможцем обласного фіналу, як і очікувалось, стала команда «Стоп-кадр» Берегометської гімназії Вижницького району, яка вирізнялась з-поміж інших високою виконавською майстерністю. Вона і представлятиме область на зональних всеукраїнських змаганнях у Львові. Два других місця поділили між собою кельменчани і садгірці, на третьому — команди з Глибоцького, Заставнівського, Сокирянського районів.

    Загалом, перемогу у в обласному конкурсі здобув позитивний настрій дітей, вчителів —шкільних сценаристів і режисерів— які не шкодували енергії і творчих зусиль, аби конкурс відбувся на високому організаційному, мистецькому рівні.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Проект Евросоюза "Поддержка реформ в сфере юстиции на Украине" направлен поддержание украинских наработок, - Э.Расбаш

    В Министерстве юстиции Украины состоялось заседание Руководящего комитета в рамках реализации проекта ЕС «Поддержка реформ в сфере юстиции на Украине». Об этом сообщает пресс-служба ведомства.

    Відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя

    2 липня 2014 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя. Розглянуто проект Закону про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і ...

    Латвійські підприємці довіряють Україні

    Учора в рамках офіційного візиту до України Президент Латвії Андріс Берзиньш зустрівся з Премєр-міністром Миколою Азаровим і Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком. Я радий Вас вітати в Україні, ...

    Художник Михайло Кіцак відкрив у рідному Тернополі персональну виставку образів

    В Українському домі Перемога в Тернополі шанувальники мистецтва зібралися на відкриття неординарної виставки. Сакральні твори 26 образів представив глухий художник-іконописець Михайло Кіцак. ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb