Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет проект отличный! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

Для меня это была просто большая находка! Третью неделю сижу здесь на сайте и уходить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

МВФ відмовився відновити програму stand by для України через тарифи на газ

    МВФ відмовився відновити програму stand by для України через тарифи на газУкраїна і Міжнародний валютний фонд (МВФ) поговорили про величину потенційного кредиту, заявив постійний представник МВФ в Україні Макс Альєр, відзначивши проблеми із субсидуванням газової галузі.

    «Можна вважати досягненням те, що ми обговорили величину кредиту», — зазначив він.

    Альєр також заявив, що субсидії, що виділяються владою України для компенсацій різниці в цінах на газ, використовуються неефективно.

    «Україні необхідно вирішити питання тарифної політики на газ. Зокрема Україна неефективно використовує субсидії. Вони розподіляються тій групі, яка їх не потребує», — наголосив представник МВФ.

    Він нагадав, що для того, щоб відновити програму stand by, Україні необхідно розібратися з питанням тарифів на газ для населення.

    Тим не менш, Альєр не захотів коментувати обіцянку Януковича не підвищувати тарифи на газ, оскільки не отримував офіційного підтвердження його позиції.

    Раніше повідомлялося, що Україні обіцяний новий кредит Єврокомісії на суму 610 млн євро, але отримати його держава зможе, тільки якщо почне виконувати вимоги Міжнародного валютного фонду.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Суд начал следственные действия по делу об убийстве Е.Щербаня без Ю.Тимошенко

    Суд начал следственные действия по делу об убийстве депутата Евгения Щербаня. В заседании в качестве потерпевшего принял участие сын Щербаня Руслан.

    Інструменти взаємодії «держава — громадянин». Зобов’язання і реальні справи

    Слова давньогрецького філософа Аристотеля Держава це єдність громадян, як і продовження його думки про те, що громадянин повинен володарювати над своєю державою, і нині звучать актуально. Без ...

    Про затвердження плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктам господарювання, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження плану заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктам господарювання 1. Затвердити план заходів щодо проведення інституційної реформи у сфері моніторингу та контролю державної допомоги суб’єктам господарювання ( 102-2013-р ), що додається.

    Ризикнути й справді можна

    Українські підприємства, які займаються випуском та складанням автомобілів, отримали шанс на відродження. Це повязано з введенням з 13 квітня цього року мит на імпортовані автівки, про що вже ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb