Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Ваш сайт - супер так много чего здесь любопытного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться так же высоко и в будующем и всего самого... в Вашей работе!

Просто замечательный! Хорошенький портальчик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный интернет проект!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Друге життя референтних цін

    Друге життя референтних цін

    У Фейсбуці Прем’єр запевнив, що уряд системно здійснює реформування медичної галузі

    У ході традиційного спілкування з користувачами соціальної мережі Фейсбук Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що політику уряду — серед іншого — спрямовано на модернізацію медичної галузі та надання якісних послуг і ліків для громадян.

    Центри, якими можна пишатися

    Він розповів, що в Україні функціонує багато сучасних медичних закладів, серед яких Національний інститут раку, Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів тощо.

    «У Національному інституті раку я не просто був кілька разів, а приймав кілька рішень з модернізації цього інституту. Зараз там створено сучасну операційну, придбано діагностичне лікувальне устаткування, щороку виділяються значні кошти», — повідомив Микола Азаров, запевнивши, що уряд приділяв і приділятиме увагу розвитку цього інституту.

    За його словами, Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин — це сучасний центр, оснащений кращими діагностичними приладами та обладнанням. «А найголовніше, що в ньому працюють чудові фахівці, ентузіасти своєї справи. У країні справді багато людей, які страждають на цукровий діабет, і тому наявність такого сучасного закладу дасть змогу поліпшити якість життя, а іноді і врятувати життя багатьом нашим людям. І усвідомлення того, що ти якоюсь мірою причетний до створення такого центру, вже робить тебе щасливим», — сказав Прем’єр-міністр.

    А за його ініціативою буде розглянуто питання можливості реалізації ліків для людей, які страждають на цукровий діабет, за схемою компенсації, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Крім того, уряд контролює ситуацію з реалізації закону про ліцензування імпорту лікарських препаратів, який забезпечить потрапляння в аптеки якісних медпрепаратів. «Тут завдання навести порядок з точки зору наявності на нашому ринку тільки високоякісних медичних препаратів, які наші люди могли б купити за доступними цінами», — наголосив Микола Азаров.

    Хворі на цукровий діабет очікують на механізм компенсації. Фото з сайту image.tsn.ua

    Про любов і ненависть

    Загалом він вітає будь-яку форму активності, спрямовану на позитивний результат. Так Прем’єр прокоментував створення у Фейсбуці спільноти «Я ненавиджу Укравтодор».

    «Можна по-різному ставитися до його роботи, особливо зараз, коли наші дороги справді перебувають у дуже поганому стані, але ненависть — це не творче почуття... Проблеми наших доріг не розв’язуються ні любов’ю, ні ненавистю, а великою системною роботою», — підкреслив Микола Азаров, додавши, що, насамперед, це залежить від необхідних фінансових ресурсів, створення матеріально-технічної бази для будівництва доріг.

    Наприклад, в Україні працюють близько 300 асфальтобетонних заводів, тоді як на мережу доріг завдовжки 170 тисяч кілометрів потрібно не менше 2 тисяч заводів.

    «Треба побудувати велику кількість сучасних асфальтобетонних заводів, кар’єрів, придбати багато сучасної техніки, залучити кілька сучасних проектних організацій. Потрібна злагоджена робота дорожників та місцевих органів влади. І багато інших факторів, які мало залежать і від любові, і від ненависті. Але я вітаю будь-яку форму активності, особливо коли її підсумками є якийсь позитивний результат», — сказав Прем’єр-міністр.

    Уряд має необхідні можливості, щоб у разі паводка надати допомогу людям. Уже двічі Кабмін заслуховував роботу міністерств і відомств з підготовки країни до паводка. Створено оперативний штаб на чолі з віце-прем’єр-міністром Олександром Вілкулом, який щоденно контролює ситуацію.

    «Поки немає ніяких сигналів про те, що десь ситуація може вийти з-під контролю. Однак моніторинг ведеться цілодобово, і ми володіємо необхідними можливостями, щоб у разі потреби надати допомогу нашим людям», — запевнив Микола Азаров.

    5—7 років перспективи

    Торкнувся він і теми авіакатастрофи в аеропорту Донецька: «Слідству ще належить встановити її причини, але ясно, що в цій сфері необхідно докласти значних зусиль, аби робота повітряного транспорту була безпечною», — сказав Микола Азаров, додавши, що уроки цієї трагедії урядом буде докладно вивчено, після чого, безумовно, буде зроблено й відповідні висновки».

    Розповів Микола Азаров і про те, що Програму активізації розвитку вітчизняної економіки буде розглянуто на розширеному засіданні уряду 27 лютого за участю Президента, і запевнив у достатній кількості запасів сланцевого газу для забезпечення потреб країни. Це велика й важка робота, яка дасть віддачу і принесе конкретні результати приблизно через 5—7 років.

    Микола Азаров підтримав також ідею встановлення меморіальної дошки на будинку, де жив Геннадій Удовенко. «Я дам відповідне доручення, щоб на будинку, де жив Геннадій Йосипович, було встановлено меморіальну дошку. Це обов’язково треба зробити, тому що він був великим патріотом нашої країни, чесною і безкорисливою людиною, і пам’ять про нього у нас має бути збережено», — сказав Микола Азаров.

    Нагадав він і про великий внесок Володимира Щербицького в розвиток України. «Нині виповнюється 95 років з дня його народження. Повсякденно зіштовхуючись із питаннями організації життєдіяльності такої великої держави, як Україна і знаючи масштаб проблем, які стояли в ті роки перед В. В.Щербицьким, не можна не згадати добрим словом його працю і його внесок у справу становлення країни. По суті, основний промисловий потенціал України створено тоді, коли тодішнім керівником держави був Щербицький», — сказав глава уряду.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    У Львівській області внаслідок ДТП постраждали шестеро людей

    На Львівщині внаслідок автопригоди травмовано шестеро людей. Серед постраждалих пятирічна дитина.

    До уваги суддів, працівників апаратів судів та територіальних управлінь, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції

    Додатково до інформації, яка міститься в повідомленні від 31.07.2014 щодо прийняття Державною судовою адміністрацією України, як вимушений захід, рішення про забезпечення виплати за липень 2014 ...

    В Аргентині відкриють музей Мессі

    В аргентинському місті Росаріо відкриється музей, велика частина експозиції якого буде присвячена футбольному нападаючому збірної країни та іспанської Барселони Ліонелю Мессі.

    Андрій ГОНЧАРУК: «Зустріч у Віслі засвідчила послідовну підтримку євроустремлінь України»

    Євроінтеграція, газ, примирення. Ці слова найчастіше звучали на початку липня у польському місті Вісла, де Президент УкраїниВіктор Янукович зустрівся з лідерами країн Вишеградської четвірки ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb