Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал классный! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Очень оригинальный, интересный и абсолютно не похожий на другие сайт! Я хочу поддержать Вас материально. Как это можно организовать?

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Їжте гречку, їжте сало…

    Їжте гречку, їжте сало…

    На основні продовольчі товари ціни на Черкащині залишаються стабільними

    Як повідомила завідувач сектору Державної інспекції України з контролю за цінами у Черкаській області Лілія Шевчук, за результатами моніторингу, протягом останніх двох місяців в Україні нижчими за середні були ціни на гречану й манну крупи, молоко та соняшникову олію.

    На продовольчих ринках зафіксовано також зниження середньої ціни на сало на 2 грн 50 коп., що зумовлено зменшенням попиту серед населення. Кілограм гречки на Черкащині сьогодні коштує 8,78 грн (середня ціна в обласних центрах — 8, 87), манної крупи — 5,17 грн (середня ціна в Україні — 5,48). Літр молока жирністю 2,5 % — 7,01 грн. (середня ціна — 7,12).

    Водночас ціна кілограма яловичини в області на 1,87 гривні вища за середньоукраїнську, свинини — на 2,41. Трохи дорожчі, ніж в інших регіонах, курятина, сметана та кисломолочний сир, хоч ціни залишаються стабільними. Зростання середніх рівнів роздрібних цін у межах 3% зафіксовано на пшеничне борошно вищого ∂атунку, цукор, вершкове масло жирністю 72%, у межах 7% — на варену ковбасу І сорту та яйця за аналогічних темпів зростання по Україні.

    За даними Держцінінспекції, на базових підприємствах торгівлі залишаються стабільними середні рівні роздрібних цін на хліб простої рецептури виробництва ТОВ «Черкасихліб ЛТД». Приміром, кілограм слобідського коштує 3,49 грн. Така сама ціна й софіївського. А житньо-пшеничний український новий у роздрібній мережі коштує 2,78 грн/кг.

    Проте на підприємствах торгівлі зафіксовано й деяке зростання середніх рівнів роздрібних цін на хліб із борошна пшеничного першого ∂атунку зокрема на такі сорти, як деснянський, урожайний та пшеничний.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань удосконалення діяльності прокуратури, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань удосконалення діяльності прокуратури (реєстр. № 11074), поданий народними депутатами України Пилипенком В. П., Писаренком В. В. і Олійником В. М.

    Про новий склад Комісії при Президентові України з питань громадянства, Президент України

    Указ  Президента України 1. На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 30 квітня 2005 року № 740( 740/2005 ) «Про Комісію при Президентові України з питань громадянства» (зі змінами, внесеними Указами від 19 серпня 2010 року № 826 та від 16 січня 2013 року № 24) затвердити новий персональний склад Комісії при Президентові України з питань громадянства (додається).

    Про видачу свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю, Міністерство юстиції України

    Про видачу свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю Відповідно до статті 11 Закону України "Про нотаріат" ( 3425-12 ), пункту 4 Порядку видачі свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю( z1170-12 ), затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 11.07.2012 № 1043/5, та пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.94 № 102( 102-94-п ) "Про розмір плати за видачу свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю" НАКАЗУЮ:

    Найближчі сусіди не залишаться осторонь

    Учора Президент Віктор Янукович перебував з робочим візитом у Республіці Польща, де взяв участь у другому пленарному засіданні Глав держав Вишеградської четвірки та України. Засідання відбулося ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb