Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Для меня это была находка! Вторую неделю зависаю здесь на портале и валить отсюда не собираюсь.

Добрый день!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Інструкція щодо заповнення форми первинної облікової документації № 167-2/о „Реєстраційна карта хворого з гострим пошкодженням нирок (ГПН) № ____”, Міністерство охорони здоров'я УкраїниЗАТВЕРДЖЕНОЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України, Національної академії медичних наук України 11.07.2012 № 514/41 ( z1318-12 )

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 серпня 2012 р. за № 1319/21631

    ІНСТРУКЦІЯ щодо заповнення форми первинної облікової документації № 167-2/о „Реєстраційна карта хворого з гострим пошкодженням нирок (ГПН) № ____"

    1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми первинної облікової документації № 167-2/о „Реєстраційна карта хворого з гострим пошкодженням нирок (ГПН) № ____" (далі — форма № 167-2/о).

    2. Форма № 167-2/о заповнюється лікарем відділення інтенсивної нефрології або лікарем відділення, де лікувався пацієнт. На осіб без постійного місця проживання чи зареєстрованих тимчасово форма № 167-2/о не заповнюється.

    3. Форма № 167-2/о є основним реєстраційним документом хворого з гострим пошкодженням нирок, а також документом для поточного контролю за динамікою стану здоров'я пацієнтів, характером виконаного лікування.

    4. Форму № 167-2/о зберігають в історії хвороби.

    5. На підставі даних форми № 167-2/о щороку складається форма звітності № 67 (річна) „Звіт про кількість хворих, які перебувають на обліку з хронічною хворобою нирок (ХХН), трансплантованою ниркою (ТН) або гострим пошкодженням нирок (ГПН), за 20___ рік".

    6. У пункті 1 зазначають прізвище, ім'я та по батькові хворого (повністю, на підставі паспортних даних).

    7. У пункті 2 зазначається стать хворого.

    8. У пункті 3 зазначаються цифровим способом число, місяць, рік народження хворого.

    9. У пункті 4 зазначається, де мешкає хворий: у місті чи в селі. Хворих, що проживають в селищах міського типу, відносять до жителів міста.

    10. У пункті 5 зазначається місце проживання хворого (область, район, населений пункт, вулиця, будинок , квартира).

    11. У пункті 6 зазначається найменування лікувально-профілактичного закладу, в якому хворому встановлено діагноз.

    12. У пункті 7 зазначається діагноз хворого. Кодуванню підлягає основний діагноз згідно з Міжнародною статистичною класифікацією хвороб та споріднених проблем охорони здоров’я Десятого перегляду (МКХ-10).

    13. У пункті 8 зазначається стадія важкості гострого пошкодження нирок (далі — ГПН): 1 — І стадія важкості, 2 — ІІ стадія важкості, 3 — ІІІ стадія важкості.

    14. У пункті 9 зазначається вага пацієнта в одиницях (кг). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    15. У пункті 10 зазначається зріст пацієнта в одиницях (см). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    16. У пункті 11 зазначається максимальний за період лікування вміст креатиніну в крові в одиницях (мкмоль/л). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    17. У пункті 12 зазначається максимальний за період лікування вміст сечовини в крові в одиницях (ммоль/л). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    18. У пункті 13 зазначається мінімальний за період лікування добовий діурез в одиницях (мл/кг/год). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    Розподіл гострого пошкодження нирок за стадіями важкості

    Категорія

    Критерій швидкості клубочкової фільтрації (далі — ШКФ)

    Критерій швидкості утворення сечі

    Risk (Ризик) І стадія

    Збільшення концентрації сироваткового креатиніну в 1,5 раза або зниження ШКФ > 25 %

    Діурез < 0,5 мл/кг/год за 6 годин

    Injury (пошкодження) ІІ стадія

    Збільшення концентрації сироваткового креатиніну в 12 разів або зниження ШКФ > 50 %

    Діурез < 0,5 мл/кг/год за 12 годин

    Failure (недостатність) ІІІ стадія

    Збільшення концентрації сироваткового креатиніну в 3 рази, або зниження ШКФ > 75 %, або гостре зростання концентрації сироваткового креатиніну на 44 мкмоль/л, або концентрація сироваткового креатиніну більше 352 мкмоль/л

    Діурез < 0,3 мл/кг/год за 24 години або анурія за 12 годин

    Loss (втрата)

    Персистуюча ГНН > 4 тижнів

    ESKD (ХХН-V ст.)

    Повна втрата функції нирок > 3 місяців

    При визначенні категорії застосовується критерій, що свідчить про гіршу категорію.

    Додатково клас RIFLE-R встановлюється при зростанні креатиніну сироватки на 26,5 мкмоль/л за 24 години порівняно з його вихідним значенням; у разі якщо він невідомий, таким слід вважати концентрацію креатиніну 132 мкмоль/л.

    Олігоурична форма ГПН — ГПН з добовим діурезом менше 300 мл/добу.

  1. 19. У пункті 14 зазначається характеристика ГПН: 1 — олігоурична, 2 — неолігоурична.
  2. 20. У пункті 15 зазначається етіологія ГПН: 1 — медикаментозна, 2 — сепсис, 3 — гіповолемія, 4 — кардіоренальний синдром, 5 — гепаторенальний синдром, 6 — інтерстиціальний нефрит, 7 — швидко прогресуючий гломерулонефрит, 8 — обструкція сечових шляхів, 9 — невідома.

    21. У пункті 16 зазначається, чи отримував пацієнт лікування діалізною нирковою замісною терапією (далі — ДНЗТ): 1 — ні, 2 — так.

  3. 22. У пункті 17 зазначається вид ДНЗТ: 1 — інтермітуюча, 2 — гібридна, 3 — тривала.
  4. 23. У пункті 18 зазначається методика ДНЗТ: 1 — гемодіаліз (далі — ГД), 2 — гемодіафільтрація (ГДФ), 3 — гемофільтрація (ГФ), 4 — постійний амбулаторний перитонеальний діаліз (ПАПД), 5 — автоматичний перитонеальний діаліз (АПД).

    24. У пункті 19 зазначається результат лікування: 1 — повне одужання, 2 -часткове одужання, 3 — ХХН V стадії, 4 — смерть у відділенні реанімації та інтенсивної терапії, 5 — смерть госпітальна, 6 — необхідне проведення ДНЗТ при виписці.

    25. У пункті 20 зазначається значення показника еKt/v при лікуванні хворого методом ГД. Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    26. У пункті 21 зазначається значення показника Kt/v при лікуванні хворого методом перитонеального діалізу. Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    27. У пункті 22 зазначається останнє значення (перед випискою або смертю) вмісту сечовини в крові в одиницях (ммоль/л). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    28. У пункті 23 зазначається останнє значення (перед випискою або смертю) вмісту креатиніну в крові в одиницях (мкмоль/л). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

    29. У пункті 24 зазначають останнє значення (перед випискою або смертю) добового діурезу в одиницях (мілілітрів/кілограм/годину). Якщо параметр не визначався, ставиться нуль.

  5. 30. У пункті 25 зазначається тривалість госпіталізації в одиницях (днів).
  6. 31. У пункті 26 розбірливо зазначаються прізвище, ім’я, по батькові, особистий підпис лікаря-нефролога.

    32. Згода на обробку персональних даних, визначених формою № 167-2/о, заповнюється пацієнтом особисто.

  7. 33. Строк зберігання форми № 167-2/о після зняття хворого з обліку 10 років.
  8. 34. У разі ведення форми № 167-2/о в електронному форматі вона повинна включати в себе всі ті дані, які містяться на затвердженому паперовому носії.

    Директор Департаменту лікувально-профілактичної допомоги

    М. К. Хобзей

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Судебный адвокат в Дарницком суде

    Чем может помочь судебный адвокат в Дарницком суде при подготовке искового заявления, подаче его в суд.

    Про накладення штрафу на ПАТ «Миколаївгаз» та попередження про необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про накладення штрафу на ПАТ «Миколаївгаз» та попередження про необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ  за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ

    Пленум ВССУ даст разъяснения с целью своевременного рассмотрения дел

    21 декабря с. г. состоялось очередное заседание пленума Высшего специализированного суда Украины по рассмотрению гражданских и уголовных дел. Как сообщает пресс-служба ВССУ, в заседании приняли ...

    Епідемії менінгіту немає

    У цьому запевнив заступник начальника головного управління держсанепідслужби у Львівській області Олег Когут. За його словами, панікувати й увязнювати дітей в хаті з профілактичною метою, як ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb