Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт -,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Очень уникальный, интересный и абсолютно не похожий на существующие интернет сайт! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно сделать?

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Адвокатам незалежність гарантована

    Адвокатам незалежність гарантована

    Профільний закон істотно спрощуватиме роботу судової ланки та функції захисників

    Керівник головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента Андрій Портнов провів брифінг, аби розповісти представникам ЗМІ про головні положення трьох законодавчих ініціатив Віктора Януковича.

    За словами посадовця, важливим проривом принаймні для діяльності вітчизняних адвокатів стане підписаний учора главою держави Закон «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», який набуде чинності вже за кілька днів. Адже в документі закладено якісно нову систему формування органів адвокатського самоврядування, яка розширює професійні права та гарантії.

    Підписаний документ узаконює безкоштовний захист. Фото з сайту i.allday.ru

    «Тепер тільки адвокати формуватимуть свої органи самоврядування, вищі керівні органи і відповідатимуть за кваліфікаційно-дисциплінарну політику, — пояснив Андрій Порт?нов. — Законом прямо забороняється втручання в адвокатську таємницю, унеможливлюється проведення негласних слідчих дій. За кілька днів українські адвокати отримають якісно нові повноваження й функції, запрацює нова система гарантування їхньої незалежності. А в 60-денний термін усі адвокати України — 33 тис. осіб — зможуть збирати з’їзд для обрання вищих органів адвокатського самоврядування».

    Та для пересічних українців цей закон важливий іншим аспектом. Окреме положення документа передбачає надання безкоштовної адвокатської допомоги громадянам. А незахищені верстви населення матимуть право, окрім адвокатської допомоги, ще й на безкоштовну підготовку документів, пов’язаних із цивільним та господарськими процесами.

    Цього ж дня Президент підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції». Торкнулися вони Закону «Про судоустрій і статус суддів», Цивільного, Господарського кодексів, Кодексу про адміністративні правопорушення, Кодексу адміністративного судочинства.

    Завдяки нововведенням громадяни за згодою матимуть змогу брати участь у різних судових процесах в режимі відеоконференцзв’язку. В такий спосіб держава намагатиметься зменшити витрати українців на поїздки до судів, які розташовані за багато кілометрів від місця проживання. Натомість участь у будь-якому судовому засіданні можна буде взяти з приміщення райсуду.

    Посадовець у цьому контексті нагадав: «З минулого року така норма діє в кримінальному процесі. Тепер глава держави підписав і запровадив цей механізм у цивільному, господарському та адміністративному процесах», — сказав він, додавши, що нині в країні 100% апеляційних судів оснащені системами відеоконференцзв’язку. А в Київській та Закарпатській областях цей механізм навіть практикується.

    Третьою ініціативою глави держави стало подання до парламенту проекту закону «Про внесення змін до Закону «Про уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні». Цим кроком у нас буде запроваджено національний превентивний механізм. У цьому контексті Андрій Портнов нагадав: згідно з протоколом до Європейської конвенції проти катувань та інших жорстких, нелюдських або принижуючих гідність видів поводження і покарання наша країна, як і інші держави-учасниці Ради Європи, мають підтримувати на національному рівні один або кілька органів, представники яких повинні без попередження відвідувати місця утримання громадян.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб, які підозрюються в скоєнні ряду крадіжок

    Минулими вихідними, близько 17-ї години до чергового Дубенського міського відділу міліції зателефонував 42 річний чернівчанин та повідомив, що в селі Онишківці Дубенського району біля джерела ...

    Торговую сеть «Эпицентр» оштрафовали на 52 млн грн за торговлю контрафактом

    По результатам ранее проведенной проверки украинской сети строительных гипермаркетов «Эпицентр», Государственная инспекция по вопросам защиты прав потребителей (Госпотребинспекция) оштрафовала ...

    МЮГ AstapovLawyers рекомендована юридическим справочником Legal 500 2013 года

    Международная юридическая группа AstapovLawyers удостоилась рекомендации в крупнейшем юридическом справочнике The Legal 500: Europe, Middle East & Africa 2013. Исследования справочника базируются ...

    Занесені снігом: у полоні стихії

    В останні дві доби повідомлення із західної частини країни схожі на фронтові. І це так! Бо змагання зі стихією справді боротьба, а ціна питання людські життя. Чи довго витримаєш без їжі, води ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb