Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Чувствуется истинная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному сайту я, наконец-то, надумался обзавестись выделенной линией.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Житло має бути справді доступним

    Житло має бути справді доступним

    Глава уряду вважає реальним зниження «дешевої іпотеки» до 5—6% річних

    Глава уряду Микола Азаров у Києві взяв участь у відкритті нового житлового будинку, збудованого за Державною цільовою соціально-економічною програмою будівництва (придбання) доступного житла. Будинок має 251 квартиру, з яких 212 придбані учасниками програми «Доступне житло», у тому числі — молоді сім’ї (78 квартир), військовослужбовці (14), вчені та науково-педагогічні працівники (10).

    «Подія сьогодні радісна: ми заселяємо прекрасний будинок. Я переконався, що оздоблення квартир якісне. Ми ще раз мали змогу переконатися, що програми доступного житла у нас реалізуються», — заявив Микола Азаров.

    За його словами, зараз в Україні втілюються в життя дві програми, які дають змогу громадянам отримати доступне житло: Державна цільова соціально-економічна програма будівництва (придбання) доступного житла на 2010—2017 роки та державна програма, що передбачає здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

    Згідно з умовами першої програми, держава компенсує 30% від вартості житла. Решту коштів громадяни сплачують самостійно. Глава уряду повідомив, що за цією програмою впродовж 2010—2011 років державну підтримку отримали понад 1350 сімей. У 2012 році у державному бюджеті на ці цілі передбачено 200 млн грн, що дасть змогу залучити до участі у програмі 1600 сімей.

    Щасливим столичним новоселам Микола Азаров ключі вручав особисто. Фото з урядового порталу

    Крім того, Микола Азаров заявив, що уряд поставив перед собою досить складне і амбітне завдання: щороку здавати в експлуатацію в середньому 100 тис. квартир. Він нагадав, що на цей час у житловій черзі стоїть 1,5 млн українців. «Ця черга практично з 80-х років застигла, і про це потрібно чесно і відверто говорити. Вона рухається досить повільно», — сказав глава уряду, додавши, що зараз за програмами доступного житла у рік можна здати в експлуатацію в середньому 8 тис. квартир. У цьому контексті глава уряду зауважив, що житлову проблему можна зняти, якщо зводити орієнтовно по 100 тис. квартир щорічно: «Нам потрібно виходити в середньому на 100 тис. квартир у рік. Це реальне завдання. 100 тис. квартир у рік — це планка, яку ми перед собою поставили, і у мене немає сумніву в тому, що ми її досягнемо».

    При цьому Прем’єр зазначив, що нині українські спеціалісти вивчають досвід європейських країн щодо зведення недорогого, але якісного житла. «Наші спеціалісти побували в європейських країнах, вивчили досвід індустріального зведення житла з низькою вартістю квадратного метра. Ми хочемо опуститися нижче 5 тис. грн за квадратний метр, але при цьому отримувати високу європейську якість квартир. Реалізація таких програм дасть змогу в рази збільшити обсяги житлового будівництва в країні та розв’язати житлову проблему для наших людей», — сказав Микола Азаров.

    Він також звернув увагу на те, що з червня 2012 року розпочато реалізацію програми здешевлення вартості іпотечних кредитів. Нині до участі у програмі визначено 188 об’єктів житла для придбання 8258 квартир. «Ця програма реалізується під постійним контролем уряду», — наголосив Прем’єр-міністр.

    Він нагадав, що вона передбачає механізм здешевлення іпотечних кредитів вартістю не більше 16% річних, наданих на строк до 15 років у гривні, з яких позичальник сплачує 3%, а решту компенсує держава. За словами Миколи Азарова, відсоткова ставка повинна поступово знижуватися, тоді житло стане ще доступнішим: «Не завжди ставка буде 16% — буде і менше. Я думаю, що найближчим часом доведемо цю ставку до 5—6%. Але незалежно від розміру ставки громадянин однаково платитиме 3% за своїм кредитом», — додав глава уряду.

    При цьому він наголосив, що ці програми повинні зробити справді доступним житло для українців, і різноманітні механізми здешевлення придбання житла для населення поступово набирають обертів, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Для уменьшения нагрузки на дорогах скорость движения по Киеву хотят поднять до 80 км/час. ВИДЕО

    С первого апреля на столичных улицах могут увеличить скоростной режим до восьмидесяти километров в час. ГАИ хочет разгрузить движение на двадцати автодорогах , где немного пешеходных переходов ...

    Миколаївські комунальники не встигають за зимовими примхами…

    Буйство стихії на Миколаївщині триває. Негода продовжує привчати миколаївців до зимового ритму життя. Морози, ожеледиця, снігопади і вітер все це додає неабияких перешкод для учасників дорожнього ...

    Топ-менеджмент нуждается в новых вызовах, – эксперт

    Продолжается сегодняшний Международный форум продвижения юридических услуг, организованный издательством «Юридическая практика». Напомним, форум проходит в отеле «Премьер Палас» (г. Киев, бульвар ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb