Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Как много актуальной информации.

Спасибо создателям сайта!!! Он действительно - большая находка! Всё просто отлично!!! Дерзайте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Увага! Пішохідний перехід, водії будьте уважні!

    Увага! Пішохідний перехід, водії будьте уважні!Державтоінспекція звертається до водіїв: будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей.

    Перша й найпоширеніша причина дорожньо-транспортних пригод через помилки водіїв — порушення пункту Правил дорожнього руху, що радить водіям при наближенні до пішохідного переходу знизити швидкість або зупинитися, щоб пропустити пішоходів.

    Далеко не завжди водії додержуються цієї вимоги Правил. Пояснити це можна недостатньою навченістю й неповагою до пішоходів.

    Деякі керманичі не вважають пішоходів учасниками руху і проїжджаючи пішохідний перехід не знижують швидкість сподіваючись, що пішоходи швидко перейдуть дорогу. Але бувають випадки, коли пішохід не помітив автомобіль, і при таких діях водія відбувається дорожньо-транспортна пригода.

    Як показує практика це викликано невмінням правильно прогнозувати розвиток ситуації в місцях підвищеної небезпеки при обмеженому огляді.

    «Знати і виконувати правила поведінки на вулиці повинні всі учасники дорожнього руху: і дорослі і діти». — наголошує начальник Департаменту Анатолій Сіренко — «Водії, пригальмуйте, під’їжджаючи до пішохідного переходу, і пам’ятайте, що тільки суворо дотримуючись вимог Правил дорожнього руху, водії і пішоходи зможуть уникнути нещасних випадків».

    Державтоінспекція дає пораду водіям під час під’їзду до пішохідного переходу водій повинен зменшити швидкість руху свого транспортного засобу. Саме для того, щоб він в любий момент при потребі міг зупинити свій транспортний засіб і уникнути наїзду на пішохода.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про визнання такими, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України Відповідно до законів України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ), "Про природні монополії"( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Блокування Київради шкодить місту

    Після відпустки Премєр-міністр Микола Азаров поновив традиційне спілкування з користувачами соціальної мережі Фейсбук. Цього разу він заявив, що лише за умови злагодженої роботи уряду, Київської ...

    Рішення Євросуду по справі Ошурков проти України, № 33108/05, 8 вересня 2011

    Текст рішення Європейського суду по справі Ошурков проти України від 8 вересня 2011 на українській мові

    Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі, Центральна виборча комісія

    Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі До Центральної виборчої комісії 13 серпня 2012 року надійшла заява кандидата у народні депутати України Волкова Олександра Юрійовича, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 80, про припинення повноважень його довірених осіб Дуки Володимира Васильовича та Кочерги Крістіни Сергіївни, до якої додано посвідчення відповідних осіб.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb