Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Да, тут много нужной информации. Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - молодцы.

Чувствуется такая редкая на сегодня забота о ближних. Благодаря интересному сайту, наконец, решился обзавестись безлимитом.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

ДАІ Кіровоградщини приходить на допомогу водіям під час складних погодних умов

    ДАІ Кіровоградщини приходить на допомогу водіям під час складних погодних умовНегода, що вже кілька діб вирує у різних регіонах держави, значно ускладнила рух на автодорогах. Не оминули складні погодні умови й Кіровоградщину. На допомогу водіям, що потрапили у скрутне становище, приходять працівники ДАІ.

    Кожного дня вартові доріг пильно стежать за ситуацією на території їх обслуговування, весь особовий склад націлений на головне — не залишити в біді тих, хто потребує допомоги.

    Водії, які все ж потрапили у снігову пастку, отримують всебічну допомогу від працівників ДАІ. Всі вони можуть розраховувати на гарячий чай, ліки та мобільний зв'язок, а також на безпосередню допомогу, якщо виникли проблеми з транспортним засобом.

    На стаціонарному посту роти ДПС ДАІ при УМВС України в області, що розташований на 242 км автодороги Н-01 Київ —Знам’янка, працює пункт обігріву та життєзабезпечення, необхідний для надання допомоги населенню та протидії загрозам зимового періоду.

    Крім того, для забезпечення розміщення вантажного транспорту на спеціально відведених місцях у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, Державтоінспекція Кіровоградської області підготувала перелік автомобільних стоянок для відстою транспортних засобів (завантажити, переглянути можливо за адресою http://saikr.gov.ua/?p=4679).

    Якщо ви потрапили у складну ситуацію або вам необхідна допомога, телефонуйте цілодобово за телефоном чергової частини Управління ДАІ Кіровоградської області (0522) 35-75-33, або надсилайте sms-повідомлення за номером 0503234890.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Щодо особливостей оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання програмної продукції, Міністерство доходів і зборів України

    Щодо особливостей оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання програмної продукції <...> Відповідно до пункту 26-1 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України( 2755-17 ) (далі — Кодекс) тимчасово, з 1 січня 2013 року до 1 січня 2023 року, звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з постачання програмної продукції.

    В Канзасе разрешили однополые браки, - Верховный суд США

    Верховный Суд США позволил однополым парам сочетаться браком в Канзасе.

    Обізнаний на штрафі зекономить

    Найбільше новацій доведеться засвоїти тим, хто збирається мандрувати власним авто. Приміром, з 1 липня у Франції кожен водій зобовязаний оснастити транспортний засіб алкотестером. Щоправда, ...

    Сьогодні оголошено про високу ймовірність смерчів у Чорному морі

    Головне управління МНС РФ по Краснодарському краю оголосило в п'ятницю екстрене попередження через загрозу виникнення смерчів над Чорним морем в районі Туапсе.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb